Zlikvidovany som nesiel by som nikam ani keby mi za to zaplatili..... uz si len pekne vylozit nohy, popijat chladeneho desperada a cumet na monitor az kym nezaspim v kresle
lebo uz som bol von , vybavil som co bolo za potreby a uz som aj doma ....a uz ma nebavi , teda ma ani nikdy nebavilo chodit po baroch, diskotekach a bavit kokotka
včera som oslavovala, tak som dnes dospávala a keď som sa zobudila bolo deväť hodín a stále som bola unavená...tak radšej nikam nepôjdem. A cítim sa toxikovaná, idem detoxikovať
išla by som keby mám s kým ale ludia s ktorými chcem ísť von bývajú 100km odo mna čiže mi nezostáva nič iné len trčať doma a čakať kedy zas budem mocť byť s tymi s ktorými chcem byť
Lebo sa mi nechce ísť chlastať.. Lebo sedím v bratovej posteli pod dekou, s notebookom, pracujem na CSSku, a o chvíľu sa budem venovať novému milencovi z Raňajok u Tiffanyho.
@idiotproof na to ze uz rok nefajcim este sem tam mam taku chut si jednu zapalit aj ked viem, ze by mi nechutila. takze musime najst alternativu pre mna kedty budes vedla mna tahat. a stryka z ugandy nahradime raz dva volakym inym!!!
@marttina uz to vidim len a jedine na ten amsterdam najdeme s dajakom shope stryka z kene a hned nam bude sveta zit kazde rano kafe a na novy rok ninca s dvoma prskavkami na balkon a old times su back
asi pre to ,ž som dosť hlúpa.. Alebo preto ,že chlap neposlúchal ,tak nemožem ísť k nim. preto ,že v tomto meste moc nie je s kým ísť von. Možno pre to ,že som outsider, a ešte minimálne veľmi lenivá. A tak. no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov