Zaujíma ma váš názor na to, ako sa Britney chovala za posledné obdobie...asi tak rok...čo si myslíte, prečo asi tak konala tak ako konala .... bez nadávok...ďakujem
bez nadávky poviem, že mi je ukradnutá, ale tak, skúsim:
čo sa dalo čakať? mala všetko ( a nemala nič ) a tak jej z toho hrablo + nátlak okolia ( a tuším matky, či kto ju to tak tlačil do všetkého ), nuž, toť výsledok
jemine kebyze ma kazdy clovek problemy ako britney spears... kopec penazi a uz asi nevedela cim ma uputat... proste nievie co robyt od dobroty... mala by sa tam starat o deti a nie robyt blbosti...
ja poznam len jej meno a nejake pesncky, neviem preco by som mala vediet o jej spravani za posledne obdobie, osobne ju totiz nepoznam a bulvar nesledujem
ona si už viac mene môže robiť čo chce, meno ma prachy ma, decko jej zobrali? asi na to nema silu, niekam do dotiahla ale udržať sa už nevie alebo jej to tak vyhovuje neviem, ale to ako furt spieva viac menej o sebe už pekne otravuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
PROSÍM PÍŠTE, LEBO NEZASPÍM!!!
čo sa dalo čakať? mala všetko ( a nemala nič ) a tak jej z toho hrablo + nátlak okolia ( a tuším matky, či kto ju to tak tlačil do všetkého ), nuž, toť výsledok
Ved a to co predomnou pisu...
a neviete náhodou, či sa lidsy lohan už dostala zo svojich závislostí? mňa by to strašne zaujímalo...