Viete mi to nejakou prirodzenou cestou vysvetliť, prečo je t tak, čo vás na tom tak láka, čo je na tom tak super. Ozrejmite mi prosím vás odpoveďou moju otázku. za vaše názory ďakujem.
Lebo nie je take jemne ako zenske ale ten ohryzok zase sa mi nepaci lebo to dava tomu hrdlu zas tu neziaducu krehkost...je to akoby postupne prerezaval hrdlo zvnutra, desi ma to...volna asociacia...
Pretože som tu nejaký ten čas a všímam si že občas tu dáka slečna zhíkne nad chlapským krkom na nejakom obrázku v ťažkom štýle: Ach, a ten krk, vrrr.... niečo podobné.
tiež si v poslednom čase všímam, že pri rozhovore s príťažlivým chalanom mi mimovoľne zastane zrak na jeho ohryzku, keď rozpráva.... ale musí ho mať pekne tvarovaný, mužný ale samozrejme si všimnem aj iné pekné črty... napríklad dobrý zadok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale to som ja...
» www.birdz.sk/webka/hoperpohr...
ale toto mam v albume a je to strasne epicke
KURVA JA TAK NENÁVIDÍM SVOJE LIBIDO!!!
už takéto témy ani nebudem otvárať, pre istotu
páčia sa mi ruky (žily) a kľúčne kosti.
lebo sa s ním nielen dobre bozkáva, ale aj bárčo iné a ja to ľúbim.
a jj, široké krky sú symbolom mužnosti a ako v žene to vo mne vyvoláva absolútnu chuť na kačku
narážala som na to, že tuto je taký trend onanovať nad kosťami niečo ako @14
tak neviem, kde je to "všade", asi sa nikde inde nepohybujem... lebo len tu to vnímam tak výrazne
@lusvrc a ja som si myslel, že @denix myslí tie blbosti vpredu pri rozkroku, kde vidno rozdiel medzi brušným svalom a nohami
Prečo sa chalnom páči ženský zadok? myslím že ani jedno sa nedá vysvetlit
tieto dole veci myslíš čo im ide pod gate ?
A tiež aj klúčne kosti ...rawwr ^^