čo pre teba znamená "obliekanie ako kurvy"?!? lebo neviem čo je zlé na tom dať si v lete sukňu a krátke tričko ....celkovo , nech si každý nosí čo chce ..súdiť ľudí na základe oblečenia je úbohé
Neznášam tieto debilné sociálne tlaky. Ak to robí preto, že sa jej to páči, NIKTO by jej do toho kecať nemal. A ak to niekoho pohoršuje, je to iba o jeho prudérnosti alebo má proste iný vkus!
preto,lebo je to každého osobná vec ako sa oblieka a ostatných to vôbec nemusí zaujímať,aj keby chodil v skafandri...a čo si myslíš že keď je 35 stupňov tak budem chodiť v dlhých nohaviciach a dlhom tričku?
lebo sa im to paci .... a chcu sa predviest ... predvadzaju sa tym ze su trapne ..... chciet mat chlapa na sex kazdeho koho stretnu na ulici je ich dnesny styl .. ku*** je DNES ZAMESTNANIE DDDDD
a tie čo sa tak obliekajú tak to robia asi preto lebo dnešná spoločnosť je veľmi obmedzená a možno majú pocit že nevedia inak zaujať a pri niektorých chlapov je to aj pravda
@camilla Neviem. Každopádne to vyzerá hrozne. Také dievča už z ďaleka obchádzam. A ešte keď má cigaretu v hube, tak to je naprostý odpor. Dnes sa baby obliekajú ako kurvy alebo ako chalani. Máloktorá sa vie obliecť slušne alebo elegantne - dievčensky. U mňa vždy vedie konzervatívne oblečenie.
definuj mi najprv pojem oblečené ako kurvy.... Nech sa každý oblieka ako chce. Na tom že si dá dievča cez leto minisukňu a krátke tielko s výstrihom nevidím nič nenormálne. Budem sa v 40 stupňových horúčavách trepať von v rifliach a dlhom tričku bez výstrihu a potiť sa ako kôň len preto aby som na niekoho nepôsobila ako „kurva”? Takisto, keď má dievča výbornú postavu, chce ju zvýrazniť a oblečie sa len trošku vyzívavejšie, už tu na ňu majú ludia narážky. 80% chlapov sa na nete obhajuje že ich takto oblečené baby odpudzujú.. No ako fakt pozerám realita je úplne o niečom inom. Dajme tomu príklad z minulých prázdnin.. Boli sme na dovolenke. Prvých pár dní som chodila neupravená vo volných handrách, nikto sa na mňa nepozrel, keď sme si šli niekam sadnúť mužská časť obsluhy sa k nám správala ako k sedlákom... A potom som sa upravila, obliekla som sa ako podla vás tá „kurva” a šla som. Asi 6 chlapov ktorý na mňa predtým ani okom nezavadili zrazu čumeli.. Traja sa mi dokonca prihovorili. Keď sme si šli zase sadnúť do toho istého podniku, zrazu boli všetci čašníci zázračne ochotní... A takisto to je aj na slovensku. A píšem to sem preto, lebo mi je smiešno, keď tu vidím ako niekto napíše že sa tak obliekajú kvôly chlapom a zrazu začnú na to všetci reagovať vetou typu „mňa to odpudzuje”...pritom by sa KAŽDÝ z vás skôr obzrel za tou „kurvou” než za „slušne” oblečenou babou. A áno. Aj ja sa obliekam ako Kurva. Ale nie kvôly chlapom už len preto, že pomaly každý chlap berie ako hlavné kritérium výzor (česť výnimkám). Obliekam sa tak, lebo sa chcem páčiť SEBE, a je mi jedno či vyzerám ako kurva, alebo čo.. A čo sa týka toho obliekania všeobecne. Názory rešpektujem, ale predsudky nie. Súdiť človeka len podla obliekania mi príde dobre úbohé... Nehovorím o názoroch typu: „príde mi to gýčové, tuctové” a.t.ď. -..ale o tom že vela ludí zvykne okomentovať vyzívavo oblečeného človeka len slovom piča/kurva/kokot/šlapka bez žiadneho normálneho zdôvodnenia...
Prečo sa každý pýta len prečo?? To už neviete čo mate riešiť len vždy niekoho iného, riešte seba! Prečo je človek taký sebec? Že nevidí svoje chyby ale hľadá na iných ? No tak prečo? Otrepaná otázka Prečo sa starať do iných? Prečo?
ako keď si v lete v 35 horúčavých dá dievča krátku sukňu a tielko s výstrihom tak to neberte ako prejavy kurvy.... oblečenie môže zaberať max. 20 percent.... ale ide o správanie!!! dnešné 15ky v sukniach aj v 5 stupňových teplotách čo sa chlapom naservírujú až pod nos a prosia o jeho kár do huby tak to je už niečo iné...
ked si baba oblečie suknu s vystrihom a čižmami je kurva ked si da tričko s nohavicami je obycajna tak co potom chcu do piče ? chlapi sa obliekaju ako buzny a je par good chalanov co su stylovy a nie ty co maju zarezane nohavice do zadku obtiahnute tricko s nazvom adidas alebo luis viton alebo podobny trapak chlapi sa nikdy neuspokoja s tim co maju vzdy chcu viac proste muzska rasa je nepochopitelna
lebo dievčatá nevedia inak zaujať chlapa ... jednoduché a efektívne ako celá táto doba. Nehovorím že každý výstrih je zlý ale zas je "vystrih" a "výstrih". Myslím že výstrih pomali po pupok a minisukňa z pod ktorej trčí zadok alebo legíny ktoré sú zarezané všade sú maximálne nevhodné oblečenie a na kecy typu ale keď sú vonku 30 stupňové horúčavy tak sa inak nedá ... drvivá menšina dievčat ktoré majú ešte akú takú sebaúctu a vkus to zvládajú tak nevidím v tom problém a chlapi taktiež vydržia v trojštvrťákoch a tričku... V skratke obliecť sa ako kurva má efekt na chlapov ale len na zakomplexovaných ktorý ženu vidia ako kus handry alebo len ako neaký sexuálny nástroj a potom sa čudujte že sa na vás frajery vykašlú keď vzťah zakladáte na vonkajšej (ne)podstate.
a čo to je oblečená ako kurva...??? keď má výstrih, mini suknu, alebo keď má sexy mini šaty, veď sa chce iba páčiť a podla mňa sa obliekajú tak iba preto že sa v tom cítia pohodlne a sú radi keď si toho niekto aj všimne... podla mňa nič na tom nie je, keď sa dievča oblečie trocha vyzívavo, práve naopak poteší ma to viac ako mníška v hábite...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Lepsie ako keby mali saty po zem a 7 spodniciek ako kedysi.
Alebo im je v lete teplo, že
dobre si napísala, ZATIAĽ EŠTE NIE.... ale čím ďalej je všetko horšie a horšie a to som ešte pomerne optimistický človek
Neznášam tieto debilné sociálne tlaky. Ak to robí preto, že sa jej to páči, NIKTO by jej do toho kecať nemal. A ak to niekoho pohoršuje, je to iba o jeho prudérnosti alebo má proste iný vkus!
a tie čo sa tak obliekajú tak to robia asi preto lebo dnešná spoločnosť je veľmi obmedzená a možno majú pocit že nevedia inak zaujať a pri niektorých chlapov je to aj pravda
Kazdy ma svoj styl a podla toho sa aj oblieka. Ked sa im to paci, co nas je do nich?
Nieco ine je dolezistejsie ako to, co maju na sebe
a čo to je oblečená ako kurva...??? keď má výstrih, mini suknu, alebo keď má sexy mini šaty, veď sa chce iba páčiť a podla mňa sa obliekajú tak iba preto že sa v tom cítia pohodlne a sú radi keď si toho niekto aj všimne... podla mňa nič na tom nie je, keď sa dievča oblečie trocha vyzívavo, práve naopak poteší ma to viac ako mníška v hábite...