Mna maju chlapci skutocne radi, dokonca s chalanmi si rozumiem ovela ovela viac ako s babami, mam z nich dvoch skutocnych priatelov, proste mozem sa na nich spolahnut a mam ich nekonecne rada a urobila by som pre nich hocco, poznam ich uz dost dlho a sta
heh jak to robis, ja mam medzi vztahmi aspon pol rocnu prestavku vzdy...ved uzivaj si zivota, naco ti je vztah...si este mlada, zabavaj sa...vztahy ries az neskor a so starsimi chalanmi...
podľa mňa je zbytočné začínať si s kamarátmi lebo to asi nedopadne bohvieako dobre. máš len 15 rokov určite sa nájde dajaký kt s tebou bude chcieť chodiť...
možno si lezba a ani o tom newieš..bez urážky ..mne sa zdáš ako mudra,krásna holka ktorá ešte newykwitla...staci jeden dotyk,jedna pusa a chalana mas w hrsti,ale načO??užíwaj si sex bez hraníc a na lásku nemysli..láska je iba podvod..
Kazdy potrebuje a chce lasku a napriek tomu kolko ludi ovela starsich od teba je samych. Bud rada, ze mas takych dobrych priatelov ako mas (teda aspon si to tak opisala) a kasli na lasku a vztahy. Ked to pride, tak to pride.
Pytat sa "Prečo je to tak" je zbytocne, lebo odpoved na to aj tak neexistuje.
@5 - sorry, ale nemozem suhlasit co sa tyka tej lasky a sexu, ale to je o inom...
@0 - podla mna mozes byt velmi rada, ze mas takych kamosov, ja som vzdy po niecom takom tuzil, ale nikdy som to nemal, skor sa mi vyskytol opacny problem, ze ked som sa s nejakou holkou dlhsie a lepsie kamaratil, tak sa aspon trosku namotala a bolo to pokazene... tak zi vaz, co mas a nesil to, laska pride, ked bude jej cas mas 15, nemas sa kam ponahlat, no a co, ze vsetci ostatni uz "niekoho maju"?
Ale o to nejde, ze niekoho hladam alebo,co...ale ked mi toto robia, nie je to pre mna lahke....a kedy som to stihla???ja neviem my sme spolu boli velmi kratko a prosto ja ich nedokazem odmietnut, ked ich mam tak rada, takze sa na nich okamzite namotam a potom mi toto spravia...cize oni si so mnou zacinaju, nie ja s nimi....ja nejako zvlast nehladam, ono to pride tak samo daako....a ja ked mam dakoho naozaj rada, tak ho mam rada skutocne cely zivot, jedine, co mozem spravit je svoje emocie potlacit a aby sa nerozvijali a potom sa dokazem namotat na niekoho ineho, ale chapes ked su to moji kamarati, ja im neviem povedat nie...tak jasne, ze na vela veci ano, ale na to aby som s nimi chodila nie...ja len chcem aby mi uz prestali takymto sposobom ublizovat a vsetko bude fajn....
@5 akoze lezba nie som urcite bo ma baby absolutne nepritahuju absolutne nie a chalani ano, s babmi nevychadzam tak dobre len preto, ze im bud nerozumiem, alebo mi do zivota nepriniesli tolko, prosto chlapci su mi po vsetkych strankach blizsie....a hlavne starsi, s rovesnikmi si velmi nerozumiem...teda starsi myslim okolo 17-20...nie zase 30 D..no a teraz mate asi pocit, ze si protirecim, ked som povedala, ze potrebujem lasku, samozrejme, ze potrebujem tak ako kazdy, ale az tak aktivne su nevyhladavam.....
@9 - akoze oni s tebou chcu chodit a potom sa na teba vykaslu? ci ako? ved ak ste dobri kamosi, tak im to nejako daj najavo, ze ti to jednoducho ublizuje, ze kvoli tomu trpis, neda sa to? kokso, ale toto ma vzdy vedelo nastvat, ze chalan najprv nejako holku oblbne a potom ju necha, vela chalanov to robi, niektori naschval a niektori len preto, ze nevedia, ze tym holke ublizia...
@10 akoze nevykaslu....kamarati sme stale len chcu so mnou chodit a potom zistia, ze to nejde a ublizia mi, a trapi ich to, aj vedia, ze mi ublizili, oni to dobre vedia a ak ich mam fakt velmi rada, tak aj potlacim vsetky svoje emocie v tom momente aby ich to tak netrapilo, aj ked vedia, ze mi ublizili, predsa len je lepsie ked neuvidia slzy.. ale ja nechapem ako sa toto moze stale diat....
@11 no vidis aj ja som si myslela, ze som jedina....ale neviem, v com konkretne si sa nasla....lebo tam toho bolo viac....
ja by im powedal hned , že wiac ako kamaratstwo mi proste ublizuje..tk nech sa s tym chlapci zmieria....inaQ cem sa spytat ..ty sa xces zalubit??abo jaQ to je ..bo som myslel, že sa nexce nikto zalubit do teba, a tk ked tu pises, že maš problem dokonca s tym, že si milowana...nwm mno
aha už som to pocopil xD..problem je w tom,že si asiQ trošíčku naivná..mal som podobný wztah s mojou naj kamoškou..wydrzalo to menej ako dwa týždne, lebo ..proste sme sa sprawali uplne ako kamarati..nepocitowal som nic wiac ako predtým..ale stačí to nato aby bola moja naj kamoška??...po rozchode fungujeme dalej akoby nič...dokonca sa natom z času na čas zasmejeme a je to fajn..treba skusiť wšetko.. toť sio
@15 oni sa do mna nikdy nezalubili o to ide, ja chcem aby sa do mna bud naozaj zalubili a boli sme spolu, alebo aby sme boli stale kamarati, z mojej strany problem nie je, lebo ja pokial tych ludi mam tak velmi rada, je u mna len krocik k tomu aby som sa donho zalubila, a ako som povedala, nie nedokazem povedat lebo ja by som aj chcela nieco viac,lenze nemozu sa takto zahravat skusat hore dolu kamoska frajerka kamoska a este k tomu viacery za sebou, keby to bol jeden tak daako predycham, lenze ty si nepocitoval nic viac ako predtym, a ona zrejme tiez nie a len ste to tak skusali(teda ona to brala tak, ze to skusate aj ty si to tak bral), lenze on ma absolutne namotal,a ako kamosi fungujeme dalej len preto, ze som sa s velkym sebazaprenim dokazala toho zbavit(aj ked nie uplne), aby som ho nestratila ako cloveka.....a on to tiez nebral tak ako, ze to len skusa vies.....ja to viem, uz len z toho, ze ho to naozaj trapilo, ale ze si to uvedomil az neskoro, ze to nejde(myslel si, ze to pojde),
pozri cicka este si mladunka a nemala by si nad tymto vobec lamat hlavu... pretoze si este mlada a je zbytocne si v tvojich rokoch nad tymto lamat hlavu... uzivaj si ze si sama chodievaj s kamoskami von..zabavajte sa ..neboj este tolko budes mat chalanov ze sa ti zakruti hlava ..a nikam sa neponahlaj
ja som nepovedala, ze sa do mna nikto nemoze zamilovat ja som len povedala, ze nech mi prestanu konecne ublizovat takymto stylom, a nelamat si nad tym hlavu??? ked ma to boli tak jasne, ze si nadtym lamem hlavu, vsak to predsa nemozem nechat tak, aby mi toto robili....ale neviem preco to tu uz vlastne pisem...musim si to aj tak daako vyriesit sama....ja by som bola s nimi aj ked to nie je skutocna laska, ale oni nechcu....povedia, ze to jednoducho nejde....
@19 mas pravdu nenajdem v 15tich pravu lasku,a ja ju ani nehladam, ja len nechcem aby mi ublizovali
@20 - nemozes to nechat tak, to je pravda, ale myslim, ze asi viem, kde moze byt chyba - skratka bud k nim uprimna a na rovinu im povedz, ze NECHCES s nimi chodit, ze chces byt len dobra kamoska... ja viem, niekedy je velmi tazke povedat nie, ale myslim, ze to si na tebe budu ti chalani tiez vazit, ked budes uprimna, ja som nedavno stretol jednu holku, ktora je tak uprimna, az mi to dych vyraza a velmi si ju kvoli tomu vazim... nechcem tym povedat, aby si ich ostro odmietla a tym im mozno ublizila, ale aj ty mas nejake prava a nie je dobre, ak si nechas ublizovat od nich, aj ked to nemyslia zle... jednoducho musis vediet, co chces, ak nechces zatial vztah a vies, ze by to nedopadlo dobre, je od teba na mieste priamo a pravdivo povedat, ze s nim chodit nechces, ked uz on z hocijakych dovodov nie je ferovy... nemozes sa nechat citovo vykradnut, lebo tvoje citove bohatstvo je tvoja skutocna krasa a budes to este velmi potrebovat
@21 mas pravdu, aj ked to vobec nie je jednoduche pokusim sa, aby sa nieco take uz nezopakovalo, lebo by som to uz asi nezvladla a co sa tyka uprimnosti ja som uprimna, ale niektore veci jednoducho nevravim, lebo to mozu tomu druhemu ublizit, ale tym vlastne robim chybu, lebo to este viac natahujem,a ublizujem este viac, takze sa to pokusim nerobit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Pytat sa "Prečo je to tak" je zbytocne, lebo odpoved na to aj tak neexistuje.
@0 - podla mna mozes byt velmi rada, ze mas takych kamosov, ja som vzdy po niecom takom tuzil, ale nikdy som to nemal, skor sa mi vyskytol opacny problem, ze ked som sa s nejakou holkou dlhsie a lepsie kamaratil, tak sa aspon trosku namotala a bolo to pokazene... tak zi vaz, co mas a nesil to, laska pride, ked bude jej cas mas 15, nemas sa kam ponahlat, no a co, ze vsetci ostatni uz "niekoho maju"?
@5 akoze lezba nie som urcite bo ma baby absolutne nepritahuju absolutne nie a chalani ano, s babmi nevychadzam tak dobre len preto, ze im bud nerozumiem, alebo mi do zivota nepriniesli tolko, prosto chlapci su mi po vsetkych strankach blizsie....a hlavne starsi, s rovesnikmi si velmi nerozumiem...teda starsi myslim okolo 17-20...nie zase 30 D..no a teraz mate asi pocit, ze si protirecim, ked som povedala, ze potrebujem lasku, samozrejme, ze potrebujem tak ako kazdy, ale az tak aktivne su nevyhladavam.....
@11 no vidis aj ja som si myslela, ze som jedina....ale neviem, v com konkretne si sa nasla....lebo tam toho bolo viac....
@19 mas pravdu nenajdem v 15tich pravu lasku,a ja ju ani nehladam, ja len nechcem aby mi ublizovali