by som chcel vidiet toho kkota ktori vymslel styli punk alebo EMO. hmmm ja v tom problem nemam kazdeho berem rovnako a kazdy ma iny styl obliekania alebo uz ucesov. Ale ani mne sa to nepaci. hmm asi zalozim ja novy stil a bude sa volat KOT a budu to ostatny ludia
Ludia (no dobre tak tinedžeri) sa povacsine delia napr na EMO a AntiEMO, Hip-hoperov, rockerov, metalistov a pod. - tak ja sa teda do ani jednej skupinky nezaraďujem. Asi si založím nejakú vlastnú....
noo.. kedze medzi kamaratmi ma volaju eminem, casom to skratili a hovorili mi emo... potom nejaky magor zo seba spravil totalneho kokota a povedal si, ze emo..
podla nazvu temy sa mi zdalo,ze pojde o to ako sa kazdy kadzemu PCHA do zadku.. asi som sa mylila,bo to je skor o tom,ze sa starame do inych a tak... no ja nikoho neodsudzujem mf. nech si pocuva kazdy co chce.. live and let live, peace love empathy, sto ludi sto chuti.. proti gustu ziaden disputat... tak je!
Tomino: tka koencne viem, co znamena EMO ja som bol stale v tom ze to ma byt EMOcionalny
a k veci: A vies preco to tak je? Lebo kazdy si povie svoj nazor. Ten koho sa to tyka sa urazi a obuje sa zas do toho druheho atd... Cize ja teraz poviem ze GNR su kkti a uz v tom lietame... (obrazne povedane proti GNR nemam fakt nic ) Uf vyverpavajuca to novinka bola pre vsetkych. A riesit taketo veci nema zmysel, to je ako svetovy mier - utopia. Nikdy nebol a ani nebude.
Kazdy si ide vlastny zivot ci je HH EMO alebo hoci co ine dolezite je aby sme sa vsetcia respektovali a nenadavali na nieco co nas nezaujma lebo to zaujma inych ...
Ja s tym naprosto suhlasim...ked som mala 14 bola som punkačka a to som bola asi tak dobre 3 roky...16..a nechcela som sa bavit s nikym kto nebol punkač..odpudzovala som hip hoperov,rockerov,metlakov a vsetko co sa dalo..ale ked som spoznala ze je aj ina hudba ako je punk,presedlala som a uz sa citim volnejsia..urcite to odstartovala stredná skola...a teraz nelutujem ze mám kamarátov vseliakych..ved o com by to bolo keby som kazdeho odzucovala...delenie ludi podla štýlu hudby a života je totálna kravina...ved stále sme predsa všetci ludia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Proti gustu žiaden dišputát sa hovorí a ten kto to vymyslel to povedal spravne.
A nani neviem čo to vaše EMO vôbec znamená sranda čo?
EMO - Egiosticky Mongoloidny Ojedinelec
a k veci: A vies preco to tak je? Lebo kazdy si povie svoj nazor. Ten koho sa to tyka sa urazi a obuje sa zas do toho druheho atd... Cize ja teraz poviem ze GNR su kkti a uz v tom lietame... (obrazne povedane proti GNR nemam fakt nic ) Uf vyverpavajuca to novinka bola pre vsetkych. A riesit taketo veci nema zmysel, to je ako svetovy mier - utopia. Nikdy nebol a ani nebude.