Prečo sa ludia o niekoho (teraz mám na mysli michaela jacksona) začnú zaujímať až po smrti ?
Prečo sa ludia začali tak veelmi zaujímať o Jacka až po smrti ? Mám na mysli ludí 13-20 rokov čo ho predtým nepoznali ... Predtým bola naj star lady gaga aebo nejaké punkové či rockové skupiny a teraz ? Je aj miestnost na pokeci... a všetci ktorých poz
myslim ze o jeho existencii vedeli aj predtym ale nehovorilo sa o nom tak ako ked zomrel..vsetci blbnu z toho...a kedze chcu byt ako ostatni,zas kopirovat inych , musia to robit aj oni...
ale aj mna by zaujimalo ze preco to tak vsetkych zobralo...ved ten clovek nebol nicim vynimocny...no,mozno trochu..alel en tym ze vedel spievat a bol uspesny... ked zomrie nejaky clovek, ktory naozaj nieco dokazala tak ani pes nestekne...chcem videt co bude ked zomrie povedzme taky Nicolas Winton...som zvedava koli tu budu vedet o koho ide...
Aby sa neocitli v slepej uličke. Zvýšeným záujmom sa snažia vynegovať fyzicko - mentálnu priepasť, ktorú vytvorilo úmrtie danej osoby. V podstate človek si začne uvedomovať hodnoty inej osoby až vtedy, keď je už neskoro...
ja neviem... podla mna to bude tym... ze ked o nieco prideme vtedy zistime aku to malo cenu... ludia si uvedomuju ze to uz nepojde vratit naspet skoncila sa jedna era M. Jacksona a ona sa uz nevrati... predtym, ked zil, tak proste bol este stale tu, mnoho ludi si to ani tak moc neuvedomovalo alebo co a odrazu je fuc... tak to v zivote chodi...
druha vec je, ze to emdia tak nafukli... uz je to vazne na nervy...
lebo chcú ešte rýchlo zarobiť, tak spravia okolo toho veľké haló, obrovskú šou aby to zaujalo aj ďalších ľudí a tak... ale ja som ich prekukla, ja som im na ich rozruch nenaletela
presne, už aj mne to lezie na nervy... kukneš si najsťahovanejšie pesničky na nejakej stránke a polovička je zrazu od jacksona... a pritom furt tam bola nejaká lady gaga abo čo
lebo sme na tolko primitívny že keby žil stále sa smejeme že sa rozpadáva, keby vstal z mrtvych zas by sme sa smieli, a ked by zomrel o 20 rokov tak by ho začali ospevovať vtedy
nech žije král ...povedal toto niekto ked žil???????
presne tak, ide tu len o peniaze a o to, ze niekto zneuziva psychologiu spolocnosti...
o tom to vsetko je. Aj ja dokazem byt hrdina a zastat sa pred vsetkymi Michaela Jacksona (mimochodom jedneho z mojich oblubenych spevakov, ktorym bol este za svojho zivota) a skritizovat vsetkych, ktori nim opovrhuju a povazuju ho za zakomplexovaneho pedofila teraz, ked je moralka na mojej strane. Vacsimi hrdinami by sme boli, keby sme to robili za jeho zivota, ked bola prevaha v tych, co ho zosmiesnovali, ohovarali a kritizovali.
Bohuzial, teraz mu je to uz na nic...pokial viem, mal zastavu srdca - to zosmiesnovanie, kritizovanie a opovrhovanie atd atd ho zrejme stalo zivot
Somarina...Nikto nemoze tvrdit ze sa niekto zacne o niekoho zaujimat az po smrti..Michale tu bol a ludia ho poznali a poznaju..Ludia pocuvali a pocuvaju jeho hudbu..Asi netusis co je zivot...
Netreba zabudat ze clovek je predsa tvor ktory si na svoj zivot musi zarabat,teda chodit do prace,starat sa o rodinu,stravu atd..V tomto kolotoci sme kazdy den,rano clovek vstane a musi si zaobstarat zivobitie..Zivotne potreby kazdeho jedinca dokazu zamestnat na cely den..Aj keby ktokolvek chcel nemoze na Michaela mysliet po cely den a zaujimat sa co robi atd...Vyjde nova pesnicka,vidime novy klip,v tlaci a tv sa dozvieme ze ma koncert alebo bol na takej akci,charite,atd...Prijmame to ako informaciu...Nemozno predsa ocakavat ze tym bude clovek zit cely den...Priebezne o nom vieme,ked mame naladu vypocujeme si nejake jeho skladby a zivot ide dalej...
Tvrdenie ze sa o nho zacinaju zaujimat ludia az po smrti je hlupost...
Fanusikovia mozu prist niekde na fora a pisat o nom. To ano,ale neda sa ocakavat,ze sa tym bude bavit cely svet...
Apropo ako dokazes ze sa cely svet nerozprava o Michaelovi ustnou metodou??????????
Hypoteticky :
Kazdy okolo teba naokolo sa o nom rozprava. A ako to ty zistis ze to tak nieje?
Ked necitas tlac,internetove denniky,nepozeras tv nepocuvas radio...To ma 6 miliard ludi stat pred tebou aby si to pocula ze ozaj sa rozpravaju o nom?????
Ak to dokazes tak klobuk dolu....
Druha vec.
Ludia o michaelovi pisali na forach a vsade mozne...Ale mozes 24 hodin denne 360 dni v roku pisat o nom a klebetit??? Povedz mi a o com ....Nejaka novinka uzrie svetlo sveta a ludia si o nej povedia,porozpravaju sa....Ale nemozes chciet aby sa nonstop bavili o nom ked nieje o com... Ved to sa ani neda...
A ked narazas na tlac,internet,tv,radia...
Kto iny to zvestuje svetu ked nie oni??..Akoby si sa inak vobec dozvedela ze nejaky Michale Jackson vobec zije na tejto planete???...
Nijako...Vobec by si to netusila...
A to ze sa teraz cely svet o to zaujima,ved ano...
S toho denneho kolotocu kazdeho z nas vytrhla ta sprava.Ludia chcu vediet co sa stalo,,Aj ceremonial sledovali miliony ludi...
Teraz aspon vidno ze ludia sa zaujimali o Michaela aj pocas jeho zivota...Keby nie tak o tom nikto nerozprava a nikto by sa nad tym ani nepozastvil...
Michael bol je a bude kral popu..
Jeho piesne,skladby tu zostanu...Vsetko co urobil tu ostava ako dedicstvo pre dalsie generacie...Jeho prisun pre charitu je neocenitelny...
@oinomaos úplne s tebou súhlasím. A vôbec nie je pravda že ľudia okolo 18-20 rokov Michaela nepoznali.Ja mám 19 a Michaela som počúvala ako dieťa a počúvam ho aj teraz. Jeho piesne sú nadčasové nie ako terajšie takzvané HITY ktoré o chvíľu nebude počúvať nikto. Michael spravil pre hudbu veľmi veľa a preto je a zostane na dlhú dobu kráľom. V jeho textoch sú odkazy pre ľudstvo. Nie sú to iba drísty o ničom.
A že sa o ňom teraz píše?? A prečo nie? Je to legenda a naozaj pre hudbu urobil veľa. A že bol úchyl a neviem čo ešte? Toto u ozajstných fanúšikov vôbec nie je na poprednom mieste. Tam je jeho hudba.
mam 14 a vedela som ze jeho hudba je unikatna..v najhorsich chvilach svojho zivota(ano bolo ich malo..ale predsa boli som pocuvala prave Jacksona.. tak laskavo nehadzte vsetkych do jedneho vreca dakujem
No okej,súhlasím aj ja s @oinomaos ,lenže kým tu Michael bol,nikto si naňho ani nespomenul,všetci doňho pičovali,že je pedofil atď. a teraz zomrel a všade vidím len o ňom písané...Strašne ma to vie nasrať
Ja som to nepočúval, ale pozrel som si v deň jeho pohrebu nejaké videoklipy a zaprial mu nech sa darí. Ale myslím si že toho dosť urobil.... ako povedal jeden múdry človek na jeho pohrebe je to aj vďaka nemu že ľudia v Amerike aj na celom svete rešpektujú farebných a dokonca nemali problem zvoliť farebného muža za prezidenta......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale aj mna by zaujimalo ze preco to tak vsetkych zobralo...ved ten clovek nebol nicim vynimocny...no,mozno trochu..alel en tym ze vedel spievat a bol uspesny... ked zomrie nejaky clovek, ktory naozaj nieco dokazala tak ani pes nestekne...chcem videt co bude ked zomrie povedzme taky Nicolas Winton...som zvedava koli tu budu vedet o koho ide...
Vždy som ho mala rada, aj mám, ale už to fakt preháňajú..
Pekne nech ho už spať nechajú, furt sa o ňom kecajú všelijaké fámy, a ten chudák sa musí v hrobe obracať..
Aj čo sú hudobné kanály..
Za celý rok som videla od neho na vh1, mtv či óčku 2-3 pesničky? .. Kks, teraz? .. V jednom kuse..
Nieže by mi to vadilo nejako, ale proste .. mali by ho už nechať tak ..
Pohreb mal, dali mu posledné zbohom, už by to okolo neho mohlo prestať..
sa to nikde pomali nepustalo
co nejaky hip hoper zapocul jeho hudbu a uz po 10 sekundach vypraval ze to je pre teplosov
.. hm... ale už mi to tieˇ%z kusa leze ne nervy.. do každých jedných denných správ ho dávajú, a väčšinou sa len opakuju...
druha vec je, ze to emdia tak nafukli... uz je to vazne na nervy...
nech žije král ...povedal toto niekto ked žil???????
o tom to vsetko je. Aj ja dokazem byt hrdina a zastat sa pred vsetkymi Michaela Jacksona (mimochodom jedneho z mojich oblubenych spevakov, ktorym bol este za svojho zivota) a skritizovat vsetkych, ktori nim opovrhuju a povazuju ho za zakomplexovaneho pedofila teraz, ked je moralka na mojej strane. Vacsimi hrdinami by sme boli, keby sme to robili za jeho zivota, ked bola prevaha v tych, co ho zosmiesnovali, ohovarali a kritizovali.
Bohuzial, teraz mu je to uz na nic...pokial viem, mal zastavu srdca - to zosmiesnovanie, kritizovanie a opovrhovanie atd atd ho zrejme stalo zivot
Netreba zabudat ze clovek je predsa tvor ktory si na svoj zivot musi zarabat,teda chodit do prace,starat sa o rodinu,stravu atd..V tomto kolotoci sme kazdy den,rano clovek vstane a musi si zaobstarat zivobitie..Zivotne potreby kazdeho jedinca dokazu zamestnat na cely den..Aj keby ktokolvek chcel nemoze na Michaela mysliet po cely den a zaujimat sa co robi atd...Vyjde nova pesnicka,vidime novy klip,v tlaci a tv sa dozvieme ze ma koncert alebo bol na takej akci,charite,atd...Prijmame to ako informaciu...Nemozno predsa ocakavat ze tym bude clovek zit cely den...Priebezne o nom vieme,ked mame naladu vypocujeme si nejake jeho skladby a zivot ide dalej...
Tvrdenie ze sa o nho zacinaju zaujimat ludia az po smrti je hlupost...
Fanusikovia mozu prist niekde na fora a pisat o nom. To ano,ale neda sa ocakavat,ze sa tym bude bavit cely svet...
Apropo ako dokazes ze sa cely svet nerozprava o Michaelovi ustnou metodou??????????
Hypoteticky :
Kazdy okolo teba naokolo sa o nom rozprava. A ako to ty zistis ze to tak nieje?
Ked necitas tlac,internetove denniky,nepozeras tv nepocuvas radio...To ma 6 miliard ludi stat pred tebou aby si to pocula ze ozaj sa rozpravaju o nom?????
Ak to dokazes tak klobuk dolu....
Druha vec.
Ludia o michaelovi pisali na forach a vsade mozne...Ale mozes 24 hodin denne 360 dni v roku pisat o nom a klebetit??? Povedz mi a o com ....Nejaka novinka uzrie svetlo sveta a ludia si o nej povedia,porozpravaju sa....Ale nemozes chciet aby sa nonstop bavili o nom ked nieje o com... Ved to sa ani neda...
A ked narazas na tlac,internet,tv,radia...
Kto iny to zvestuje svetu ked nie oni??..Akoby si sa inak vobec dozvedela ze nejaky Michale Jackson vobec zije na tejto planete???...
Nijako...Vobec by si to netusila...
A to ze sa teraz cely svet o to zaujima,ved ano...
S toho denneho kolotocu kazdeho z nas vytrhla ta sprava.Ludia chcu vediet co sa stalo,,Aj ceremonial sledovali miliony ludi...
Teraz aspon vidno ze ludia sa zaujimali o Michaela aj pocas jeho zivota...Keby nie tak o tom nikto nerozprava a nikto by sa nad tym ani nepozastvil...
Michael bol je a bude kral popu..
Jeho piesne,skladby tu zostanu...Vsetko co urobil tu ostava ako dedicstvo pre dalsie generacie...Jeho prisun pre charitu je neocenitelny...
Kazdeho to mrzi ze tu uz nieje..
Zakoncim to kratko:
We are the world,we are the children....
M.J. King of pop forever.......
A že sa o ňom teraz píše?? A prečo nie? Je to legenda a naozaj pre hudbu urobil veľa. A že bol úchyl a neviem čo ešte? Toto u ozajstných fanúšikov vôbec nie je na poprednom mieste. Tam je jeho hudba.
@oinomaos uplne suhlasim..takze asi tak