Prečo sa meniť pre iných ked ma neberú takú aká som
určite existuju ludia ktorčý si kladu otazyk "prečo"a ja si ju kladiem tiež ...mal by sa človek meniť koli partii ludi ktoru spoznal nedavno?Napite mi svoj nazor..
Nika koli inym sa nemen ani k lepsiemu.. Kedysi ked som bol este svina, uchyl a barco (nehovorim ze teraz nie som, ale uz to neni take hrozne), som mal len kamaratov, ziadne kamaratky, proste baby so mnou nechceli mat nic spolocne (neviem co im vadi na toilet humore tak som sa snazil zmenit k lepsiemu, je sice pravda ze som si nasial super kamaratky ale ja som cel babu na chodenie a stale hovno z toho, len same ojeby a neviem co, tak som si povedal a dost, nebudem robit koli niekomu zo seba sasa a nelutujem to. Mam priatelku a som stastny a pri tom som skoro taky ako kedysi..
Cize som chcel povedat len tolko ze koli inym sa neoplati menit, mozno mi to dalo kamaratki, ale vnutorne som nebol zo sebou spokojny ze som takto klesol a len koli volakym pickam som sa chcel zmenit..
nemen sa,musia ta brat taku aka si, pretoze len ti ktori ta naozaj poznaju a beru ta so vsetkymi tvojimi dobrymi aj zlymi povahovymi vlastnostami a vzdy stoja pri tebe su tvoji ozajstni priatelia
ja som kedysi tiez bola krava...som len chcela zapadnut do partie..tak som sa zmenila...bola som taka ako chceli oni...ale potom som si uvedomila, ze som to neni ja.ze :dost !!!! a som taka aka som...ludia ma budu mat radi taku aka som, nie moju pretvarku...that's all..
určite sa nemen....pozri ja som sa chcela zmeniť len kvoli jednej kamoške (byvalej kamoške taq skor) ktorej vela vecí namne vadilo....taq osm sa zmenila...no prišla som o vela inych kamošiek ktore ma mali radi taqu aka som bola.....a taq mi ostala len ta jedna kamoška..a potoms om mala dalšieho kamoša v tomm období,možno aj niečo viac.ale ja som ho určite brala ako kamoša...a ked ma ta kamoška ojebala ..taq som sa visrala na všetkych ktorý ma chceli zmeniť a stala osms a taqou akou som bola....a to s anepačilo tomu chalanovi taq aj ten sa namna bnasral alebo skor sme sa povadili a teraz sa nebavíme..vlastne on ma nebral taqu aka osm naozaj bola...taqže som sa stala opäť...uprimnou..možno pre niekoho hnusnejšou..newiem....lebo vtedy som musela držat hubu...a vela ludi s ami snažilo otvoriť oči ...no len par ludom sa ot podaril ...ale už som taqa neny a moje kamošky sa kumne vratili dokonca mam aj kamošov čo som velmi rada lebo soms a často kvoli tym dvom hadala s inymy...a teraz mam vela priatelov a ta kamoška lutuje že s anamna vtedy visrala
tym chcem povedať..nemen sa kvoli niekomu kto ta nebere taqu aka si,najdeš si určite lepších kamošov ktorý ťa budu mať radi taqu aka ozajstna si.....a možno aj tí tvoji nowy kamoši ťa začnnu brať taqu aka si ..hlavne sa nemen
akí sú tí ludia, keď sa chcú kamarátiť s clovekom ktorý sa im nepozdáva? robiť zmenu na druhých a nie na sebe je nesprávne. potom to znamená, ze nechcú teba v takom svetle, aká si, ale v inom svetle. kamaráť sa s ľuďmi, ktorí ocenia tvoje plusy a prijmú i mínusy.radšej zostaň sama, ako byť s ludmi ktorí ta chcú menit.tým dávajú najavo, ze si nieco menej, pretoze "ti chýba" to, co ich pobaví.
ak ťa niejaka spoločnosť nebere taku aka si taK POTOM TAM NIKDY NEZAPADNEš.AFEKTOVAť SA NEDA DLHO A JE TO VIDITELNE .SAMOZREJME MALE UPRAVY OD PRIATELOV TO ANO ALE MA TO BYť V RAMCI UPRIMNOSTI.NIK NIE JE DOKONALY A OBčAS NAOZAJ POTREBUJEME NIEKOHO ABY NAM VYTMAVIL NAšE CHYBY KTORE SAMI NA SEBE NEZBADAME.
No ono je to odst diskutabilne, pretoze napr. ja... zvacsa som zamyslena, smutna, alebo vizeram akoby som bola nahnevan a avsetko privelmi riesim, ludia vsak maju rady osoby ktore sa stale usmievaju... ja taka nie som, som presny opak... aj sa sanzim zmenit, lenze ono to nejak nejde, takze to s adost tazko riesi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nie som povinny byt taky,aky by som podla ostatnych mal byt.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.
(R. P. Feynman)
Cize som chcel povedat len tolko ze koli inym sa neoplati menit, mozno mi to dalo kamaratki, ale vnutorne som nebol zo sebou spokojny ze som takto klesol a len koli volakym pickam som sa chcel zmenit..
tym chcem povedať..nemen sa kvoli niekomu kto ta nebere taqu aka si,najdeš si určite lepších kamošov ktorý ťa budu mať radi taqu aka ozajstna si.....a možno aj tí tvoji nowy kamoši ťa začnnu brať taqu aka si ..hlavne sa nemen