mam chalana uz dva tyzdne a teraz sa mi zacal velmi hnusit,lebo kamarat mi povedal,ze ked je na neakej diskotejke,tak je tam aj s inymi babami.Ako mu mam povedat,ze ho uz nechcem,alebo ze ho preto nechcem,ze sa mi hnusi?Kamaratka snim chodila tyzden a ke
urcite sa s nim rozidi, lebo nema zmysel chodit s dakym kto sa ti hnusi- budes trpet len ty. A ak sa bojis ze ti daco urobi ked sa s nim rozides, tak povedz kamosovi alebo dakej silnejsej kamoske nech je dakde na blizku- alebo mu rovno vlep ty sama
To akože chalan chodí bez teba na diskotéky ? No waw. Mala by si chodiť s ním. A keď nechce, to znamená, že je tam fakt s tými babami. V tom prípade by si ho mala poslať kade ľahšie.
A co si myslis ze ked ide na diskoteku tak tam bude sedet na riti a kukat sa do blba?
A ako mu to mas powedat? Sak normalne ze sa ti zhnusil koli tomu co robi na diskotekach a ze uz to nema wyznam atd..
Inak to ze je na diskoteke s babami nemusi znamenat ze s nimi aj nieco maa... trosku dowery by nezaskodilo a ten chalan co ti to powedal mozno len ziarly tak si to wymyslel..
Choď na disku načapaj ho tam a tan sa s ním rozíď a keď bude robiť scény tak sa ukáže pred všetkými v pravom slova zmysle. A podľa mňa dvoj týždnové chodenie sa nedá nazvať chodením.
A inak co ked je na diskotekach s inymi babami? To si ani zatancovat nemoze? Tak naco tam asi isiel aby sa zabavil NEEEEEE?!
Jaj toto je akoze lebo jeden jeho kamart mi povedal..... to su ale hlasky
No a vyjadrovanie ako: "kamoska s nim chodila tyzden a ked mu dala kopacky"... no ja zasnem, ze take nieco vybehne z dospelej babeny. Tak hadam ked sa s nim rozisla, ze??? A co cakas, ze bude stastim bez seba ked sa s nim rozides koli takej k*****ne... lebo sa zabava na diskoteke s inymi babami... vlastne v tomto pripade byt na jeho mieste tak vazne ziarim stastim po rozchode s tebou....!!!
Clovek by si myslel, ze ked mas 19 uz aj trocha rozumu by si mohla mat ale asi si si ho zabudla v skolskej satni. V pondelok sa poriadne popozeraj pod lavickou, mozno ho najdes.
Presne tak, co je na tom ze idem bez frajerky na disko ? Alebo ze frajerka ide bezomna ? Sak kurna to tak musi sem tam byt. To chcete cely zivot kazdy den byt s tym svojim partnerom ? Sak sa zachvilju omrzite. To co by bolo aby som furt v kuse bol s frajerkou, sak by sme si zacali liezt na nervy. Aj ona potrebuje nejake kamartky, aj ja potrebujem nejakych kamaratov. Nikto nepiovdal ze sa s tebou nezabava, ale s niekym inym si uziva inu formu zabavi. Tj asi tolko.
Lenže práve o tom chodenie je, že začínaš s niekym koho dobre nepoznáš. Veď keby sme mali chodiť len s niekym koho dobre poznáme tak zachviľu ľudstvo vymrie, resp. by tu behali samí debilkovia, pretože jedinou formou nášho množenia by bol incest. aj keď niekedy ani vlastných príbuzných poriadne nepoznáme...
preco by na tom malo byt nieco zle?moj priatel tiez chodi na diskoteky sam.a urcite sa tam bavi aj s inymi babami...mala by si mu viac doverovat alebo ist s nim...
ako mne sa take čosi nestalo, no bud ide s kamošmi ale väčšinou so mnou. ale ešte som nikdy nepočula, aby sa aj opity obtačal okolo inych. ako to je vec praxe ja neberiem všetko tak vazne, vzdy som v pohode, proste idem sa zabavať a aj ked kukne očkom na inu tak z toho hned nerobim hola hop. shaq chlapi su taki a už sa nezmenia ani keby neviem čo bolo. mi chces povedať že ani ty niekedy nemrkas po inych? a ako ked je na diske bez teba tak s kym ma tancovat? sam? alebo s kamošom? uvažuj...
No nápodobne ked tak sa schop ..... začni mu viacej dôverovať a všetko bude dobbre..šak ked tak celýý vzťah je založený na dôvere no neee??.. a ked tak ...ty keby si bola na jeho mieste...taak určite len tak nesedíš v kúte ale sa poriadne ked tak zabávaš kedže si na diskoteke ... sú tam aj ostatní chalani taže držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ako mu to mas powedat? Sak normalne ze sa ti zhnusil koli tomu co robi na diskotekach a ze uz to nema wyznam atd..
Inak to ze je na diskoteke s babami nemusi znamenat ze s nimi aj nieco maa... trosku dowery by nezaskodilo a ten chalan co ti to powedal mozno len ziarly tak si to wymyslel..
Jaj toto je akoze lebo jeden jeho kamart mi povedal..... to su ale hlasky
No a vyjadrovanie ako: "kamoska s nim chodila tyzden a ked mu dala kopacky"... no ja zasnem, ze take nieco vybehne z dospelej babeny. Tak hadam ked sa s nim rozisla, ze??? A co cakas, ze bude stastim bez seba ked sa s nim rozides koli takej k*****ne... lebo sa zabava na diskoteke s inymi babami... vlastne v tomto pripade byt na jeho mieste tak vazne ziarim stastim po rozchode s tebou....!!!
Clovek by si myslel, ze ked mas 19 uz aj trocha rozumu by si mohla mat ale asi si si ho zabudla v skolskej satni. V pondelok sa poriadne popozeraj pod lavickou, mozno ho najdes.
skus porozmýšľať!No dobre pomôžem ti žeby preto lebo si tam nebola s ním?čo má robiť ked niesi s ním sedieť v kute čakať kedy ho zavoláš?!
Skus mu trocha verit.