Vždy keď zatvorím okno s BIRDZom, že idem robiť na pc niečo iné a o chvíľku sa idem pozrieť znova, tak sa vždy musím prihlásiť. Aj keď len omylom zavriem okno a hneď znova otvorím prehľadávač a idem na BIRDZ, tak sa musím prihlásiť :/
Tomáš písal že sa musela zmeniť prihlasovacia cookie - keďže by si si ju mohli niektorí šikovnejší ,,požičať,, a určite by ste nechceli aby sa vám niekto hrabal vo vašom bidz účte Tuším že to tak bolo...
ano stalo sa mi to. dokonca sa mi stalo aj to, ze sa mi nedalo prihlasit a mal som pod pisane, ze son online. Ale tak .... stalo sa daco a nedej sa to zasa stale. A asi je tu ohranicene, ze ked nie si dlho prihlasena. teda si prihlasena ale dlho nic nerobis tak ta to odhlasi samo. ale system este nezaregistruje, ze si odhalsena. a mozno som uplne vedla
@501 - to preto, lebo vtedy pokracujes kde si skoncil v prehliadaci naposledy, ked restartujes...
inac tiez mi to ide na nervy...ja som o tom Tomasovi pisal, ale asi nic z toho...a pritom takyto problem uz bol po spusteni noveho birdzu, potom sa to vyriesilo, ale mozno niekoho napadlo, ze to bolo lepsie ked sa clovek musel znova prihlasovat stale, a tak je to tak znova...
Áno na jednej stráne to otravuje (aj mňa niekedy), ale na druhej má to lepšiu bezpečnosť proti hackerom... Neviem možno by ti bolo lepšie keby ti cudzia osoba čítala ts...
mne to ide normalne nie ako tebe ked omylom zatvorim alebo aj naschval zatvorim a idem znova nemusim sa prihlasit teda ako kedy ale vecsinou nie iba ked som prec dlhu dobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@6 pre mňa-za mňa, nech aj po 5 minútach píše, že spím, ale nech ma neodhlasuje :/
inac tiez mi to ide na nervy...ja som o tom Tomasovi pisal, ale asi nic z toho...a pritom takyto problem uz bol po spusteni noveho birdzu, potom sa to vyriesilo, ale mozno niekoho napadlo, ze to bolo lepsie ked sa clovek musel znova prihlasovat stale, a tak je to tak znova...