Prečo sa muži nemusia holiť(prečo je to u mužov normálne)???
Stále riešim tú dilemu...keď sa žena neoholí, zdá sa to hnusné že chlpaté nohy alebo podpazušie. Ale keď sú muži kompletne celý „Obrastení Machom” je to „normálne??”
@similda čo už len môže byť sexi na tom, keď dákemu trčia zpod trička také dredy až po Trenčín??? Fuj!!!!! A keď neviem rozlíšiť či to je čkovek alebo makak???!!!
raz za tyzden si oholite nohy , rozkrok , podpazusie ale my sa musime na ksichte holit kazdy den.plus tiez neznasam liany pod pazuchami. cize aj tam to treba likvidovat.
pretože muži a ženy majú už jaksi zo zákonitosti odlišný vkus a hľadajú u druhého pohlavia iné...znaky/črty... bohvie... skrátka štatisticky sa mnohým ženám (netrúfam si povedať že väčšine) páči. plus mozog na základe toho podvedome vyhodnocuje hladinu testosterónu, ako už @kaylee tak nejak načala, a na základe nej vyhodnocuje schopnosť samca brániť svorku, a zvykne sa logicky prikláňať k tomu schopnejšiemu (čo má vyššiu hladinu testosterónu). naproti tomu chlapský mozog hľadá neičo čo bude nežne jemne a láskyplne vychovávať jeho potomstvo, čiže pravý opak toho čo spôsobuje testosterón, čiže preferuje jedincov ženského pohlavia na ktorých je vidno že majú jeho hladinu nízku.
z čoho mi vychádza že vlastne odrbávate vy nás, nie my vás
mne sa na chalanovi páčia jemne zachlpene nohy a prsia, žiadní medvedi, podpazušie a to v slipušoch by malo byť samozrejmosťou udržiavať bez chlpkov, kvôli hygiene, že jo chalani.....filip
tí oholení celkom sa mi hnusia, sú to herečky vydr.ané..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Však počkaj,až sa to raz zmení,muhaha
z čoho mi vychádza že vlastne odrbávate vy nás, nie my vás
jasné že nohy neholiť, ale podpazušie z hygienických dôvodov by sa zišlo a čo sa týka intímnych partií tak si myslím že jednoznačne áno
ani zeny nemusia , musia len umret , tak ako muzi...
tí oholení celkom sa mi hnusia, sú to herečky vydr.ané..
a muži by sa mali holiť v podpazuší z estetického dôvodu ale nohy... to je myslím moc, zase nerobme z nich buzerantov