Moze mi niekto vysvetlit, preco ak sa spoznam s niekym novym, tak sa dotycny/a sprava vacsinou milo, a takisto ak mam k tomu cloveku este odmerany postoj, tak sa sprava vcelku milo? Ale ak zacnem sa s niektorymi ludmi bavit viac, proste mam s nimi hlbsi v
Ak o Tebe Tvoje slabšie stránky hovoria "naletím na všetko, haló, ak chceš, zneuži to," jasne, že sa takí ľudia nájdu. Asi každý s tým má skúsenosti, ale je to na Tebe, či sa necháš. Oveľa ľahšie zmeníš seba a svoje vnímanie, než celý ten svet, ktorý vnímaš tak, ako vnímaš. Ľudia nie sú hyeny a aj keby, hyeny nie sú zlé. Sú to len zvieratá.
@maximax čo sa týka toho, že ak dotyčný začne dávať najavo aj svoje slabšie stránky, osobne to pripisujem väčšej "intimite". Napríklad, keď som raz bola s jedným týpkom prvý raz vonku, tak sme sa vrhali do priepastí, liezli sme všade možno, preliezli sme naoko nepreleziteľné, vyšplhali sme na naoko nevyšplhateľné... a po čase pri pive, keď sme sa už poznali nejaký ten pátek, povedali sme si, že vlastne vtedy sa bál, vtedy som sa už bála ja, obaja sme vypliešťali oči, že ako je možné, že ani jeden vtedy nedal najavo strach trebárs z výšok a podobne.
A čo sa týka hyenizmu... ja osobne som toho názoru, že ľudia sú strašné svine preto, lebo množstvo veci považujú za samozrejmosti. A to je chyba. Veľká. A za tú chybu sa pyká....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A čo sa týka hyenizmu... ja osobne som toho názoru, že ľudia sú strašné svine preto, lebo množstvo veci považujú za samozrejmosti. A to je chyba. Veľká. A za tú chybu sa pyká....