nevedeli sadohodnúť či bol Matti Way lepší v Pathology alebo Disgorge
Dramatikz tvrdili ze v Pathology a Separ s Deckom zas že v Disgorge ale neviem ti povedať kde je pravda kedže Bacil niekomu z nich ujebal demo od Bone Gnaweru
@kosmiklove to že som ťa zhodnotil podľa toho čo tu píšeš za sračky? kvôli tej našej konverzácií, fúha, ty si šéf keď takto rýchlo hodnotíš ľudí
keď povieš že rapper=kokot, tak si neskutočne obmedzený a určite sa velice vyznáś, stavím sa že o tom vieš holý kokot, vôbec si nedávajú biele, maximálne zelené... nech si dávajú trávu, čo je na tom? povieš mi? ty keď sa nejebeš tak čo? citujem "bol som na tak veľa rozjebávačkách že si to ani nevieš predstaviť" fúha ty si riadny šéf kámo, nemôžem z teba fakt
@nietimekki je to moj nazor a mam na to dovod si to mysliet...slovensky narod je uz sam o sebe dost primitivny a ked este vidim co takato "hudba" robi s niektorymi jedincami tak mi je az zle...takze co to ma s obmedzenostou?
mimochodom ked citujes tak aspon cituj poriadne a nepis len nieco podobne tomu co som napisal tak aby to viac vyhovovalo tebe...
@kosmiklove chlapec vidno že nechápeš o čom tá hudba je! počúvam ju a dáva mi veľa samozrejme že majú aj nevydarené songy kde je more nadávok ale stále majú aj tie super pesničky, ktoré sa mi dosť páčia maj si svoju hudbu ale nekritizuj ich! to čo počúvaš ty sa nemusí páčiť mne a nenadavam na to
@smejko66 opytam sa ta tak za 10 rokov co ti dava ta hudba ked budes mat o nieco viac rozumu
@nietimekki povedal? aspon neojebavaj...jednak som to napisal v uplne inom zneni takze o citacii nemoze byt rec a za dalsie si si z toho vytiahol len chlastanie pritom som sa ti tym snazil povedat nieco uplne ine co si zrejme ani nepochopil...pochopil si to po svojom len tak aby si si mohol rypnut...
skoda s tebou o niecom kecat...az troska dospejes potom sa ozvi..
@bublinka129 je to preto, že GramoRokkaz dalo v jednom príspevku na fb dali komentár zhruba v zmysle -> "čakáme na pizzu asi tak dlho, ako na dobrú vec od Dramatikz". Na nich urobili diss, gramo reagovali,další diss, gramo zase reagovali. a tak sa to ťahá..
@pershing363 a hlavne z techna...v podstate mas pravdu ale u ziadnych inych stylov som napr nevidel aby ludia chodili po vonku v mikinach s kapucnou, na hlave narazeny silt, zahladza na teba ked ide okolo ako keby si bol neviem ake hovno oproti nemu ale to ze vypada jak kokot ho netrapi, hlavne ze ma telefon v ruke a na celu ulicu mu ziape hiphop
PS: Idetéééééé woúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú! ...ste tak smiešny ....začnete sa tu v komentároch hádať pritom 1/3 ľudí ani nevie o čom tu je reč pretože počúvajú iný štýl hudby ...ako sa povedalo na konci videa:Vám to je*e
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Ja počúvam hudbu.
Dramatikz tvrdili ze v Pathology a Separ s Deckom zas že v Disgorge ale neviem ti povedať kde je pravda kedže Bacil niekomu z nich ujebal demo od Bone Gnaweru
keď povieš že rapper=kokot, tak si neskutočne obmedzený a určite sa velice vyznáś, stavím sa že o tom vieš holý kokot, vôbec si nedávajú biele, maximálne zelené... nech si dávajú trávu, čo je na tom? povieš mi? ty keď sa nejebeš tak čo? citujem "bol som na tak veľa rozjebávačkách že si to ani nevieš predstaviť" fúha ty si riadny šéf kámo, nemôžem z teba fakt
mimochodom ked citujes tak aspon cituj poriadne a nepis len nieco podobne tomu co som napisal tak aby to viac vyhovovalo tebe...
to že ich odsudzuješ, prosím ťa, povedz mi príklad pre teba kto je tu z hip-hopovej scény primitív, prosím ťa, toto naozaj chcem vedieť..
takto si to povedal
@nietimekki povedal? aspon neojebavaj...jednak som to napisal v uplne inom zneni takze o citacii nemoze byt rec a za dalsie si si z toho vytiahol len chlastanie pritom som sa ti tym snazil povedat nieco uplne ine co si zrejme ani nepochopil...pochopil si to po svojom len tak aby si si mohol rypnut...
skoda s tebou o niecom kecat...az troska dospejes potom sa ozvi..
ty máš 25, ty si ale fakt starý človek a hlavne vyspelý a skúsený
čo to auto?
ty hlavne vodičák sprav