Dlhú dobu som existovala na lacných smetných slúchadlách z Datartu vždy v cene od 80 do 200sk.. Kazili sa mi každé 4 mesiace (pri takýchto sa mi to zdalo normálne) ..tak som sa rozhodla pre kúpu kvalitnejších slúchadiel (3 mesiace dozadu..a konkrétne sú t
no neviem nechapem to... moje porty su zatial ok, ale vies, ze lubovi sa dosrali po mesiaci tak.. ale stavim sa, ze marek ti tvoje sluchatka pojde rad vyreklamovat
ja už mám normálne fóbiu kúpiť si akékoľvek slúchadlá, všetky sa kazia.. ešteže má záruku..ale čo mi to pomôže keď o tri mesiace sa mi môžu pokaziť znova
Toto sa stava aj mne... ale pravidelne po istom case tie sluchadla prosto nefunguju svine jedny... a neviem ci to je poskodenym kablom v sluchadlach alebo tym portom:/ kazdopadne sa na to asi vyserem kupim ipod a uz ho nedam dole
Presneee, som na tom rovnako... Kúpila som si dosť drahé a kvalitné slúchadlá na behanie, a po nejakých troch mesiacoch začali blbnúť. Buď mi hrá len na jedno slúchadlo, alebo ani na jedno a zvuk krásne púšťa do okolia, a tak každý okolo mňa vie, čo práve počúvam...a kedže neznášam, ked niekto netolerantne púšťa hudbu, ktorú nemusím nahlas, snažím sa to tiež nerobiť, v dôsledku čoho buď budem počúvať hudbu len doma, alebo skrachujem na slúchadlách... je to v keli, ale netuším, čo robiť...
kazdopadne porty urcite nie su zla volba (ked sa vsetci tvarite ze su akoze neznicitelne) ale mne celkovo ako sluchadla nevyhovuju.. AKG su vyborne ale preco sa mi sakra dodrbali..aaaa..idem sa spytat Vlada, ako je na tom s nimi...
No male sluchadla na mp3 si kupujem uz len lacne za par korun. Tie sa kazia kvoli stalemu zmotavaniu, obuchovaniu vo vacku, kabele a tak. Najlepsie je v amerike nakupit kossy do ucha za 10 USD (200SK) ale 5 parov a je vybavene. Velke co mam, panasonic, tak mi idu uz par rokov a nemam s nimi problem na hranie hier a ked hram na gitare v noci tak zapojene do komba s tym ze po stranke hlasitosti im davam zabrat.
ja ich mam asi od minulych,alebo este predminulych vianoc ale uz prestavaju fungovat,uz hra iba jedno a to druhe vobec,alebo to musim tie sluchadla dat do tej spravnej pozicie,ked chcem aby obidve fungovali
Momentálne používam KOSS spark plug + doživotná záruka - mám ich už vyše roka (sakra tie boli v tej dobe riadne drahé) ale zatiaľ neboli pokazené - len raz som menil penové náušníky. Tieto slúchadlá mám rád kvôli ich izolácie od vonkajších zvukov. Mnoho ľudí sa sťažuje že sú strašne prebasované ale mne sa to nezdá. Ak si človek pekne ponastavuje ekvalizér podľa chuti tak mu to pekne prehraje celé pásmo.
Plus ešte mám Sehnheiser PX100 - tie zasa majú krásne výšky ale na basoch to je slabšie - plus sú to otvorené slúchadlá takže v uzavretých miestnostiach alebo v nejakých dopravných prostriedkoch to nepoužijem pokiaľ nechcem rušiť ostatných mojou hudbou takže tie používam len doma
je asi jedno ake sluchatka si kupis...pokazia sa vsetky...ja co mam originaly k lg shine...tie sa mi pokazili asi za 3-4 tyzdne a pritom nevyzeraju nejak lacno...najprv odislo prave a ted uz aj lave sluchatko...tak chodim poprepajany kadejakymi sluchatkami co najdem doma abo v skole
mala som presne ten isty problem, ze som kazdy mesic turovala do elektra po nove sluchadka no moje AKG za 900 uz pomaly rok bezchybne funguju (musim si poklopat)
No ja mam sluchadka celkom dobre a nekazia sa mam ich vyse roka a su bezchybne. Najvacsim problem si myslim ja, je bud daky chybny koniec. Dakedy sa stava aj to, za sa sluchadka natrhnu pri magnetoch. alebo sa poskodi drotik a uz je to v kybli ano? A ono nepozeraj len na znacku a na cenu. Pokazit sa ti mozu aj za 5 tis.
myslim si, ze sony sluchadka su dobre. No ale ja mam welltech a funguje velmy dobre a som s nimi spokojny.
A nemusy byt pravda to, ze vsetky sluchatka sa raz pokazia. mozu ale nemusia. To je ako s TV, tiez sa pocase pokazi, a ked sa opravi tak pojde dalej. Nie je problem rozobrat sluchadko a potom si ho opravit. prlietovat drotik. opravit chybne spojenia. Ja to neviem ale take veci nam robil spoluziak zo skoly.
..no tuto dilemu som sa tiez snazila nejak vyriesit, mne sa tiez kazde po niekolkych mesiacoch pokazia, najprv mi odide vzdy prave a potm lave tusim ....si kupim dajake lacne za 200sk a uvidim jake budu asi nic moc no ...
Buď mi na slúchadlách odišiel kábel, alebo keď sa držal kábel (naozaj slušne, vydržal vyše roka, tak mi odišli tie gumičky či čo sú to. A keď to oco vyriešil (využil nejaké staré slúchadlá s pokazeným káblom) tak mi zase kábel odišiel...
Ale ak raz nájdem slúchadlá čo vydržia, tak dám vedieť...
zemina, nechápem ako si to s takým mizerným zvukom vydržala
ty, čo počúvaš opeth, si tú hudbu urážala 90 korunovými štuplami?
ja som mal najprv štuple origoš od prehrávača (creative), zvuk v pohode, potom prestalo hrať 1 ucho asi po 2 mesiacoch
potom som mal sony štuple, úplne obyčajné, zvuk veľmi pekný, vydržali hádam aj pol roka
tak reku idem do teho a kúpil som si sennheisery mx550, zvuk uplne brutal perfect, za 3 mesiace nehralo 1 ucho, reklamoval som ich a dali mi nové
ale kým mi ich dali tak som si stihol kúpiť Creative EP 630, a tie sú úplne popiči, zvuk síce zaostáva za tými sennmi (aj tak stále výborný), ale izolujú dokonale lebo sú to také štuple čo idú celé do uší
a teraz už asi rok chodím len s tými creative ep630 a nevykazujú žiadne vady
35: to bola dost blba pripomienka.. vzhladom na to, ze nie kazdy student si moze dovolit dobre sluchadla.. mne sa to podarilo az neskor.. hm.. a tiez nechapem ako som to mohla vydrzat.. ale ajk tak si si to mohol odpustit, tu poznamku
ale k veci..
no tie moje AKG maju uplne mega dobry zvuk.. takze fakt ma teraz serie ze sa mi pokazili, uvidim po reklamacii, ze kolko mi vydrzia tie nove.. ked nie dlho, tak skusim nejake ine, len to je ten problem.. pri kazdych sluchadlach su dva tabory.. jedny nadavaju, druhi chvalia...
to by bola pri mp3 prehrávači zbytočná investícia vzhľadom na obmedzenia dané formátom mp3
k discmanu by sa to oplatilo
ak budeš kupovať dalšie, odporúčam jednoznačne creative ep630
porovnával som ich so sennheisermi cx300 aj 400 (rovnaká konštrukcia) aj so spark plugmi (ktoré dunia jak jebnute) a je to to isté, skutočne viac z empetrojky nedostaneš a investovať tisíce do "kvality" (ktorá sa aj tak pokazí) sa neoplatí
zvuk je popiči a dajú sa kúpiť za smiešnych 532 sk
aj ja mam uz tretie sluchatka.. tie co sa strkaju do usi.. tei su najlepsie od Ericsonu.. horna cast furt original inac to znie otrasne.. dolna cast co sa vsuva do mobilu sa stale kazi..nevie mpreco to ma taku kratku trvacnost
tak tie drahe od dobrych vyrobcou by sa nemali isto nie po case akom si pisala
inak ono to zalezi od kvality materialov...od toho aky typ kablu tam je aky typ gumy..co je velmi dolezite...ak je orchanna guma na nich dostatocne elasticka a pruzna tak by ten problem nastat nemal ...samozrejme ak to nieje zapricinene nespravnou manipulaciou uzivatela...
a na mp3 sú to philips za 200Sk a nič viac mi netreba. ale ak by som si kupovala drahé slúchadlá, tak by som zvolila Koss - práve kvôli doživotnej záruke, čo sa, myslím si, dosť vyplatí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
kazdopadne porty urcite nie su zla volba (ked sa vsetci tvarite ze su akoze neznicitelne) ale mne celkovo ako sluchadla nevyhovuju.. AKG su vyborne ale preco sa mi sakra dodrbali..aaaa..idem sa spytat Vlada, ako je na tom s nimi...
Plus ešte mám Sehnheiser PX100 - tie zasa majú krásne výšky ale na basoch to je slabšie - plus sú to otvorené slúchadlá takže v uzavretých miestnostiach alebo v nejakých dopravných prostriedkoch to nepoužijem pokiaľ nechcem rušiť ostatných mojou hudbou takže tie používam len doma
myslim si, ze sony sluchadka su dobre. No ale ja mam welltech a funguje velmy dobre a som s nimi spokojny.
A nemusy byt pravda to, ze vsetky sluchatka sa raz pokazia. mozu ale nemusia. To je ako s TV, tiez sa pocase pokazi, a ked sa opravi tak pojde dalej. Nie je problem rozobrat sluchadko a potom si ho opravit. prlietovat drotik. opravit chybne spojenia. Ja to neviem ale take veci nam robil spoluziak zo skoly.
Buď mi na slúchadlách odišiel kábel, alebo keď sa držal kábel (naozaj slušne, vydržal vyše roka, tak mi odišli tie gumičky či čo sú to. A keď to oco vyriešil (využil nejaké staré slúchadlá s pokazeným káblom) tak mi zase kábel odišiel...
Ale ak raz nájdem slúchadlá čo vydržia, tak dám vedieť...
P.S.: @zemina som skutočne v šoku...
ty, čo počúvaš opeth, si tú hudbu urážala 90 korunovými štuplami?
ja som mal najprv štuple origoš od prehrávača (creative), zvuk v pohode, potom prestalo hrať 1 ucho asi po 2 mesiacoch
potom som mal sony štuple, úplne obyčajné, zvuk veľmi pekný, vydržali hádam aj pol roka
tak reku idem do teho a kúpil som si sennheisery mx550, zvuk uplne brutal perfect, za 3 mesiace nehralo 1 ucho, reklamoval som ich a dali mi nové
ale kým mi ich dali tak som si stihol kúpiť Creative EP 630, a tie sú úplne popiči, zvuk síce zaostáva za tými sennmi (aj tak stále výborný), ale izolujú dokonale lebo sú to také štuple čo idú celé do uší
a teraz už asi rok chodím len s tými creative ep630 a nevykazujú žiadne vady
ale k veci..
no tie moje AKG maju uplne mega dobry zvuk.. takze fakt ma teraz serie ze sa mi pokazili, uvidim po reklamacii, ze kolko mi vydrzia tie nove.. ked nie dlho, tak skusim nejake ine, len to je ten problem.. pri kazdych sluchadlach su dva tabory.. jedny nadavaju, druhi chvalia...
to by bola pri mp3 prehrávači zbytočná investícia vzhľadom na obmedzenia dané formátom mp3
k discmanu by sa to oplatilo
ak budeš kupovať dalšie, odporúčam jednoznačne creative ep630
porovnával som ich so sennheisermi cx300 aj 400 (rovnaká konštrukcia) aj so spark plugmi (ktoré dunia jak jebnute) a je to to isté, skutočne viac z empetrojky nedostaneš a investovať tisíce do "kvality" (ktorá sa aj tak pokazí) sa neoplatí
zvuk je popiči a dajú sa kúpiť za smiešnych 532 sk
» www.sofos.sk/pc.aspx?content...
osobný odber (sídlia pri patrónke)
a kazia sa zrejme tym, ked sa omotavaju okolo prehravaca a tak
inak ono to zalezi od kvality materialov...od toho aky typ kablu tam je aky typ gumy..co je velmi dolezite...ak je orchanna guma na nich dostatocne elasticka a pruzna tak by ten problem nastat nemal ...samozrejme ak to nieje zapricinene nespravnou manipulaciou uzivatela...
nedoporucujem aj tak kable velmi zohybat
a na mp3 sú to philips za 200Sk a nič viac mi netreba. ale ak by som si kupovala drahé slúchadlá, tak by som zvolila Koss - práve kvôli doživotnej záruke, čo sa, myslím si, dosť vyplatí.