Noo važne kedysi boli tie cukriky také velke.....že ste ich nevopchali do ust ! a cmulali hodinu...a až kym ste sa nedostali k takej tvrdej doštičke a tu ste nerozkusli ! a teraz.....?!
aby ušetrili a aby si si kupil dva balíky... proste toto podla mňa velké negativum kapitalizmu (nechcem túto tému rozvijat dalej prosím), dobrý priklad je, že v našich cukrovaroch po privatizácii začali variť cukor s menšou cukornatosťou aby si ľudia museli dať viac a kupovať viac... pretože nejaky mudrc vymyslel že ušetrí ked urobí nekvalitnejší cukor a tak sa ostatní musia prispôsobiť aby mali šancu v konkurenčnom boji...
keby niektorý vedeli že aj takéto negatíva má kapitalitmus tak si v osemdesiatomdeviatom radšej položia ruky na kolajnice pred rýchlik, než by nimi štrngali na námestí!!!
poznám pár ludí čo tam bolo štrngať, a každy jeden povedal že sa za to hanbí, a už by takú volovinu nespravil...
su mensie... ja si pamätam este na tie, co sa hned nerozpadli v ustach ale ked si ich nacmulal dali sa natiahnut a vykrutit do takej vyvrtky ale aspon dlho vydrzali... nevyhodou bolo ze sa vzdy nalepili na podnebie
Ako som si prečítala túto otázku, hneď som si dala!
Neviem, ja si nepamätám že by boli väčšie, ja som ich ani veľmi nejedávala, skôr všelijaké ovocné cukríky a pod. ...ale pamätám si na ich inú konzistenciu...
hej to nasere !! ale no fakt, zachvilu budu jak tiktaky som sa nad tym akurat vcera zamyslala, som ho dala do ust este som ani papir nestihla zahodit a bolo po nom... krute no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
poznám pár ludí čo tam bolo štrngať, a každy jeden povedal že sa za to hanbí, a už by takú volovinu nespravil...
zmensuje sa mu?
Neviem, ja si nepamätám že by boli väčšie, ja som ich ani veľmi nejedávala, skôr všelijaké ovocné cukríky a pod. ...ale pamätám si na ich inú konzistenciu...