Ja som slušný a vychovaný človek, ktorý nikomu nikdy neublížil a keď som sa s niekym aj pohnevala, vždy som to bola ja, kto sa prvý ospravedlnil a všetko fungovalo ďalej, tak neviem, čo som komu urobila, že som musela byť takto h
aj náš sused mal jedného ryšavého kocúrika.. každý deň sme sa s ním hrali, stále chodil ku nám (lebo sused tu chodil len ako na chatu), dávali sme mu jesť, ale i napriek tomu bol čoraz viac ospalý a veľmi chudý.. nakoniec ho zobral sused ku veterinárovi a vyliečil sa.. ale potom jak išiel raz v noci domov, tak ho zrazilo auto
zasa kamoške sa stalo, že jej kocúrik ušiel.. za nejakou mačkou pravdepodobne
zaobstaraj si inú, podobnú mačku Gorkovi a nazvi ju tak
Neviem, čo je Vám tu všetkým smiešne. Naozaj je to pravda. Ale ak si myslíte, že Gorko si užíva niekde s mačkami, tak ma to veľmi teší.
A zelinka@ ja mám také isté mačiatko, meno som mu ešte nedala ale keď sa stratil tak som si dala záväzok, že ak sa už nikdy nevráti a ja ho už nikdy neuvidím, tak už žiadna mačka v mojom živote sa nesmie volať Goro!
A našla som na internete aj psa menom Goro, tak mi to prišlo ľúto. Ale ak si myslíte, že naozaj je niekde s mačičkami a vráti sa, tak Vám naozaj ďakujem za podporu!!!
@zajkousko dopici z teba sa stal nejaky uz fanaticky svatuskar, kedysi to bolo v norme ale toto uz co je.
ak boh stvoril cloveka, co teda podla teba ocividne tak je, tak urcite nie preto, aby sme si vsetky ostatne zvierata podrobili. my sme proste sa evolvli a dokazali sme to. toto tento tvoj nazor uz hranici s debilizmom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
aj náš sused mal jedného ryšavého kocúrika.. každý deň sme sa s ním hrali, stále chodil ku nám (lebo sused tu chodil len ako na chatu), dávali sme mu jesť, ale i napriek tomu bol čoraz viac ospalý a veľmi chudý.. nakoniec ho zobral sused ku veterinárovi a vyliečil sa.. ale potom jak išiel raz v noci domov, tak ho zrazilo auto
zasa kamoške sa stalo, že jej kocúrik ušiel.. za nejakou mačkou pravdepodobne
zaobstaraj si inú, podobnú mačku Gorkovi a nazvi ju tak
časom to prejde...
Toto je už prípad pre lekára...
A zelinka@ ja mám také isté mačiatko, meno som mu ešte nedala ale keď sa stratil tak som si dala záväzok, že ak sa už nikdy nevráti a ja ho už nikdy neuvidím, tak už žiadna mačka v mojom živote sa nesmie volať Goro!
A našla som na internete aj psa menom Goro, tak mi to prišlo ľúto. Ale ak si myslíte, že naozaj je niekde s mačičkami a vráti sa, tak Vám naozaj ďakujem za podporu!!!
milovať zviera nad človeka je hriech ,
Boh stvoril zvierata aby nám slúžili a nie sme ich milovali nadovšetko v živote!......filip
tvrdé ja viem, ale predsa to nie je človek, kúp si druhého a vychovaj si ho znova podľa seba ......
ak boh stvoril cloveka, co teda podla teba ocividne tak je, tak urcite nie preto, aby sme si vsetky ostatne zvierata podrobili. my sme proste sa evolvli a dokazali sme to. toto tento tvoj nazor uz hranici s debilizmom
a ešte nejaké to vyšetrenie by ti neuškodilo.
čau