Nedalo mi to nevytvoriť túto diskusiu, lebo pokaždé ako sem prídem, VŽDY sa tu tie isté (nemenované) osoby snažia hádať za pi******, inak sa to nazvať už ani nedá... Buď sem chodím málo a bolo to tak vždy, alebo už ozaj neviem..
@lucia 1995xx tazko ta menovat ked clovek nevie aktualne posledne dvojcislie ale mam pocit ze si jedina ktora zaklada diskusie primarne urcene na vyvolavanie hadok....lebo je rozdiel ked je diskusia napriklad o politike a zopar ludi sa tam pohada a ked je diskusia typu Kto je najvacsi kreten a koho by ste najradsej zabanovali
aj tak z toho vychadzas ako najvacsia ....(dopln si)..ty
najma ked sa potom hadzes o zem ze ti admin taku diskusiu zmazal a ides sa pomaly na zakladne ludske prava odvolavat
ja som si tu ešte kritiku na moj nick neprecitala:d,...su tu len dokazy, ze tu nepisem zbytocne, ze ti ludia si moje prispevky precitaju, a ze to nemaju uplne na salame...pre mna je to splnenie ucelu:d
ja vyhovaram aj vam, zatvrdnutym konzumnikom tejto doby, tie vase hodnoty z hlavy...ked ty nechapes, co sa ti snazim napisat, nemozem zato, ze si potom zle vysvetlis
proste to, že neopodstatnené sebavedomie je nejaké hmota, ktorá ti dokáže vyniesť neuveriteľné úspechy......že sebavedomie zabezpečuje múdrosť, ba dokonca až priam genialitu...
zajko je náhodou vtipný tak neviem prečo ho tu spomínate ....
ale keď pozriem na každý jeden príspevok tej lucie4556758977463232479890 tak sa mi obracia žalúdok a v hlave mi výria myšlienky že niektorým osobám by pre dobro ostatných mali zakázať akýkoľvek kontakt s ľuďmi...
Nemám nič proti tvrdšej diskusii na nejakú rozumnú tému, je to podľa mňa dobré, je to verejný portál, každý má právo sa vyjadriť, diskusia by predsa mala byť hlavná časť každého fora.
Mňa napríklad oveľa viac bavia a obohacujú diskusie kde majú ľudia odlišné názory ako témy typu "Akú počúvaš hudbu?".
Rozdiel je, keď sa diskusia už presýti názormi na danú tému a premení sa na spršku nadávok a urážok na iné osoby, to odsudzujem aj ja, rovnako ako keď sa objavia témy, ktoré plodí lucia.
dobre, práve bolo dokázané, že sa začne aj tu hádka..toto už ozaj nemá nijaký zmysel pripomína mi to nejaké dieťa, ktorému keď niečo zakážete, tak to naschvál spraví a ešte viac... ale stotožňujem sa s názormi väčšiny ludí tu
by ma zaujímalo, čo sa do toho starieš...zrazu sa chceš zamonotvať do hádok, o ktorých nevieš nič, ako, prečo, kdey vznikli...láskave drž hubu a už sa nepleť do tejto témy, si tu ako len tak na ozdobu, môžeš ma tu poučovať, moralizovať, ale všetko nadarmo
@lucia199513 ach ty chudera...si naozaj myslíš že ja sa tu s tebou začnem hádať?? takých ako ty už bolo, a keď mi to mali povedať do očí, tak už boli pokakané...nebudem tu ani rozoberať ako som im to potom oplatila, lebo toto je len cez net a tu ti nikto nič nezmôže...a pokial máš 14 rokov, o ktorých aj tak pochybujem, tak by si akurát tak mala držať p*** a robiť niečo zmysluplnejšie než tu provokovať ludí, ktorí sú často o dosť starší než ty svojimi dementnými a neopodstatnenými názormi... ale tvoj dar - totálna demencia - ti to nadovšetko uhradila
@lucia199513@32 Dievča týmto si dokázala každému, že nemáš žiadne argumenty, štipku slušnosti a nedokážeš normálne komunikovať s ľudmi.
Tvoja jediná úloha tu na birdzi je urážanie každého komu sa nepáči to čo píšeš a vyvolávanie hádok, ja len stále nechápem kde je admin a prečo ti nedá ban, kedže toto je zjavné porušovanie všetkého čo by sa na birdzi robiť nemalo.
Prosím @freedomko , pokiaľ viem si admin @tomas zakladateľ, naozaj prosím aby ste sa pozreli trochu na jej činnosť tu na birdzi a zhodnotili ten ban, alebo proste na to len zvysoka seriete?
noo ja neviem o co tu ludom ide. dnes sa so mnou jedna snazila hadat a skoro jej to vyslo keby som na to nedosla ze sa chce hadat. za to ze je o 2roky starsia odo mna si mysli ze ma moze poucovat! :/
ak vás niekto takto stále nasiera ignorujte ho proste aj mne sa to stáva že kamarátka sa potrebuje hádať a lezie mi na nervy ked ma stále volá do kostola a potom ked poviem ze nepojdem ze, do kostola nechodim tak sa urazi a zacne sa hadat stale reku choj uz do p*** !!!
ku tebe nemusím mať ani štipku, štipôčku slušnosti???pretože nebudem slušná k niekomu, kto je podľa mňa ešte v nižšom leveli....a sú aj na birdzi ľudia, ku ktorým rešpekt mám
Niektory ludia prosne tu, na nete predvadzaju svoje virtualne svaly a liecia si tym komplexy. Casto uz nemam chut ani reagovat na takych ludi. Oni to potom asi povazuju ako vitazstvo a hoja si tym svoje komplexy a nedostatky z realnho zivota.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
však menuj, napíš že @lucia199513 !!!!
lenze ja nedohovaram len cez monitor:d
» www.birdz.sk/webka/tomas/vid...
inak nie je jedina ktora je tu taka je ich tu viac ci lucia alebo zajac...
niekomu zas moze vadit fxx inemu murcatko ci pedall
ano, aj zajko30
aj tak z toho vychadzas ako najvacsia ....(dopln si)..ty
najma ked sa potom hadzes o zem ze ti admin taku diskusiu zmazal a ides sa pomaly na zakladne ludske prava odvolavat
ja som si tu ešte kritiku na moj nick neprecitala:d,...su tu len dokazy, ze tu nepisem zbytocne, ze ti ludia si moje prispevky precitaju, a ze to nemaju uplne na salame...pre mna je to splnenie ucelu:d
ja vyhovaram aj vam, zatvrdnutym konzumnikom tejto doby, tie vase hodnoty z hlavy...ked ty nechapes, co sa ti snazim napisat, nemozem zato, ze si potom zle vysvetlis
proste to, že neopodstatnené sebavedomie je nejaké hmota, ktorá ti dokáže vyniesť neuveriteľné úspechy......že sebavedomie zabezpečuje múdrosť, ba dokonca až priam genialitu...
ale keď pozriem na každý jeden príspevok tej lucie4556758977463232479890 tak sa mi obracia žalúdok a v hlave mi výria myšlienky že niektorým osobám by pre dobro ostatných mali zakázať akýkoľvek kontakt s ľuďmi...
Mňa napríklad oveľa viac bavia a obohacujú diskusie kde majú ľudia odlišné názory ako témy typu "Akú počúvaš hudbu?".
Rozdiel je, keď sa diskusia už presýti názormi na danú tému a premení sa na spršku nadávok a urážok na iné osoby, to odsudzujem aj ja, rovnako ako keď sa objavia témy, ktoré plodí lucia.
a hlavne že ty diskutuješ v tých nechutných témach.....och joj, si schyzofrenik, ja s tým nič nenarobím
tie, do ktorých sa horlivo zapájaš
@natashatko
by ma zaujímalo, čo sa do toho starieš...zrazu sa chceš zamonotvať do hádok, o ktorých nevieš nič, ako, prečo, kdey vznikli...láskave drž hubu a už sa nepleť do tejto témy, si tu ako len tak na ozdobu, môžeš ma tu poučovať, moralizovať, ale všetko nadarmo
@etelnair
pána sigmunda neurazaj!!!!:d
si úbohý chudák
Čakám.
@29 to si najlepšie dal
si chudera, ak si myslíš, že o teba stojím
@etelnair
na mňa aspoň výraz existuje, no pre teba príslušný pojem veru nenájdem...si blbý ako...prosto etelnair
ja neklesám na úroveň pernika.......spodiny, ktorá je na vrchu potravinového reťazca:d:d...ale nie fakt, nedonútiš ma
mz(nie nz, mz):d
Tvoja jediná úloha tu na birdzi je urážanie každého komu sa nepáči to čo píšeš a vyvolávanie hádok, ja len stále nechápem kde je admin a prečo ti nedá ban, kedže toto je zjavné porušovanie všetkého čo by sa na birdzi robiť nemalo.
Prosím @freedomko , pokiaľ viem si admin @tomas zakladateľ, naozaj prosím aby ste sa pozreli trochu na jej činnosť tu na birdzi a zhodnotili ten ban, alebo proste na to len zvysoka seriete?
ku tebe nemusím mať ani štipku, štipôčku slušnosti???pretože nebudem slušná k niekomu, kto je podľa mňa ešte v nižšom leveli....a sú aj na birdzi ľudia, ku ktorým rešpekt mám
nie, napr. endre silentname, lenuska175,....hm, nevyšlo ti
@lucia199513 Nie pernik nieje schyzofrenik , to som podla neho ja A SOM NA TO HRDY!
tak to sa teda @pernik hrozne mýli...ty nie si schyzofrenik, ty si perverz
a) mentalita ľudí ako takých
b) anonymita internetu
c) zakomplexovanosť
d) nuda
e) psychické poruchy iné ako komplexy
f) otvorená možnosť
bude ti ťažké pre teba, prijať to:d