Prečo si deti zvyknú robiť srandu z lásky či sexu?
Určite to každý z nás pozná, dôjde na tému sex a hneď si z toho každý začne robiť srandu, začnú napodobňovať vzdychy a výkriky, čomu som sa vždy čudoval. Alebo láska - dajme tomu že istý Jožko sa zamiluje do istej Anetky, a hneď všetci začnú pokrikovať: "
noo, tak nám raz v škole vraveli, že ten, kto si z toho robí srandu, že je ešte decko a aj ja si dakedy robím z toho srandu, ale čo už noo
ja si myslím, že to je normálne takisto, ako keď sú chlapci v puberte nadržaní, tak aj toto je také prirodzené ale môže to byť samozrejme aj tým, že také veci sa v rodine dostatočne nepreberajú a aj tým zlým dopadom spoločnosti
ja to nepoznám ešte som nevidela nikoho kto si z toho robí srandu okrem seba.Ale ak si predstavím Jožka a Anetku dve malé deťúrence spolu aj mne zašklbáva kútikmi pier.
asi tak prirodzené pre 10 ročných si z toho robiť srandu jak pre teba o tom hovoriť vážne a ja si z toho robím niekedy srandu aj teraz a aj spolu s frajerom načo sa nechávaš trápiť takýmito hlúposťami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja si myslím, že to je normálne takisto, ako keď sú chlapci v puberte nadržaní, tak aj toto je také prirodzené ale môže to byť samozrejme aj tým, že také veci sa v rodine dostatočne nepreberajú a aj tým zlým dopadom spoločnosti
jes, som potom dieťa, a navždy ním aj ostanem.
...a ešte sa nad tým pozastavovať