Ja si robím taký poznámkový denník, čo dobre som komu urobila (pomohla ) a potom este jeden, do ktoreho si pisem co sa mi snivalo ale inak nie, akurat som zacala tu pisať dennik, ale prestalo ma to baviť :/
ja som si niekedy vcelku podrobne zapisovala čo sa stalo, aj keď mi to nikdy nevydržalo dlho, lebo som čítala denníky princeznej a všetky dievčatá ich čítali a potom mi to prišlo strašne cool
ale dlhé roky so sebou nosím zápisníčky a pomerne často som do nich kedysi písala - dojmy, zistenia. náladovky, výnimočné udalosti, proste veci, ktoré nechcem zabudnúť, prípadne aj nejaké texty ktoré potom posúvam ďalej.... a je to extrémne zaujímavý pocit si tie staré prelistovať a zistiť, že mi to v minulosti vlastne myslelo celkom inteligentne a tak
Ja som vždy rada písala a pokiaľ aktuálne nebol nejaký nápad na poviedku, tak som sa rozpísala aspoň do denníka. A ako už bolo vyššie spomenuté, otvoriť denník po rokoch a prečítať si po sebe tie myšlienkové pochody...
A ako písať denník je otázka bez odpovede - každý má k tomu individuálny prístup... niekto si zapisuje skôr pocity z daného dňa, niekto si chce zdokumentovať kedy, kde a s kým bol a čo mal na raňajky... Niekomu stačia heslovité poznámky, iný z toho urobí hotovú slohovú prácu...
pisavala som si poznaky do kalendara do mobilu, parslovne, z kazdeho dna, a potom to bola haluz pozriet si, ze co som robila presne pred rokom o takomto case, kde som bola.. ale uz ma tu prestalo bavit, fuh, ale nebolo by zle sa k tomu vratit
denník mám ale denne si donho nezapisujem, len kem mám problém s ktorým neviem čo dalej a nemám to ani komu povedať. ked si to porozpisujem tak je to ľahšie. je to skôr taký dilemník. prápadne aj dojmy z dna .. posledných dní, zajmavé udalosti. môžeš sa tváriť že to píšeš/rozprávaš svojmu budúcemu ja ktorý sa na tom bude smiať
co ja viem aj ja som si kedysi pisal ale nie dennik len tak 2-3 krat do tyzdna alebo uz ani nwm ako casto ale potom som ho spalil a pis to tak aby to bolo pochopitelne a aby si si na tu situaciu dokazal spomenut aj po case ze co sa vlastne udialo
ja som si písala pár rokov denník ... a prestala som ho písať, lebo ho ( vlastne ich asi 6 ich mám) rodičia začali čítať a robiť mi problémy kvôli tomu .. ale tak náhodou keď si ich po tých rokoch prečítam, je to zaujímavé čítať svoje myšlienky a zážitky ( som neverila koľko som pozabúdala )
Podľa mňa je to super, len som strašne lenivá. Vždy mám toho v hlave ale strašne veľa. Píšem si do diára, také heslá, čo sa stalo, čo sa deje, čo sa stane a tak. Len heslá, obrázoček nejaký. teraz ale asi mesiac nie, pretože som fakt nemala čas a potom ma štvalo to prázdne miesto, tak musím si nájsť niekedy celý deň kým to podopisujem!
Denníky také naozaj som písala vždy po čítaní knižiek vo forme denníka a je to pecka si pozrieť. kopec emócií sa ti vráti a tak
Píšem si denník a som rada ked si môžem znova prečítať o mojich dobrých chvíľkach..ale aj o tých zlých a keby mi niečo dôležité vypadlo z hlavy tak si to znova prečítam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale dlhé roky so sebou nosím zápisníčky a pomerne často som do nich kedysi písala - dojmy, zistenia. náladovky, výnimočné udalosti, proste veci, ktoré nechcem zabudnúť, prípadne aj nejaké texty ktoré potom posúvam ďalej.... a je to extrémne zaujímavý pocit si tie staré prelistovať a zistiť, že mi to v minulosti vlastne myslelo celkom inteligentne a tak
A ako písať denník je otázka bez odpovede - každý má k tomu individuálny prístup... niekto si zapisuje skôr pocity z daného dňa, niekto si chce zdokumentovať kedy, kde a s kým bol a čo mal na raňajky... Niekomu stačia heslovité poznámky, iný z toho urobí hotovú slohovú prácu...
bo veľa zabúdam
a keď píšem prídem na veľa vecí
a rada si to čítam a spomínam
a je to jeden z mála ľudí s kým sa viem porozprávať
"Tento týždeň som dostala menštruáciu, bolo načase."
na nápady a postrehy mám iný zošítok..
alebo takto
nikdy som to nechápala
a čo sa týka písania, môžeš si predstaviť, že niekomu píšeš alebo tak nejako
a áno píš to radšej zrozumiteľne
pisat si dennik je skvele, len keby ho niekto pisal za mna
Denníky také naozaj som písala vždy po čítaní knižiek vo forme denníka a je to pecka si pozrieť. kopec emócií sa ti vráti a tak