eee to my mame vzdy pravdu , ale vy to nechcete nikdy uznat, pretoze ste chlapi tak vas radsej nechame hust si to svoje ja som naj, pretoze väcsina z vas nepocuva usami a tak by sme vam zbytocne nieco hovorili, ale my vieme kto je tu naj
Ved v tomto pripade plati urcite toto:"Muz a zena, ako si ti dvaja mozu rozumiet, ked obaja chcu nieco ine, MUZ ZENU A ZENA MUZA!!!" NIkdy si neporozumeju, v nicom!Muzi su taki zakomplexovani, ze myslienka ze maju vo vsetkom pravdu im zdviha sebavedomie, ktore je v mnohych pripadoch pod priemerom...
nuz ja to nerada pisem ale tiez mam v okoli, ale len v mojom okoliii, nevravim teraz ze vsetci su tki, ale fakt takích co ani za svet si nic nepriznaju, takto sa s nimi komunikovat neda, dost ma to irituje, ale trpezlivost moja ma tiez hranice, a mam pocit fakt ze moje slova su iba vlazna voda, nemaju cenu, a proste koncim, lebo sa mi zdviha adrenali, je to zcasti pravda, ze su prilis hrdi na to, aby priznali ze aj moj nazor moze byt kusom pravdy, kurčadrat
no musim uznat ze je to tak... my muzi sme jednoducho taki vola sa to jesitnost ale da sa to liecit chlap potrebuje svoju jesitnost uspokojit a pokial ju preorientuje na nieco ine (v mojom pripade je to moja dokonala super mega coolova zbierka pocitacovich hier potom si aj ty chybu moze priznat
v prvom rade nehovor muzi, lebo tym hovoris, ze si to myslia vsetci a ja si nemyslim, ze mam vo vsetkom pravdu.a este k tomu je nutne poznat kazdeho muza na Zemi, aby sme mohli povedat, ze si muzi myslia, ze maju vo vsetkom pravdu. kasli na to, co ti aký muz povie ak vies ze to nemoze byt pravda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
EQ
Niečo z matiky
Zalezi len na tom kto sa k tomu ako postavi su jednoducho jedinci ktori musia mat pravdu za kazdych okolnosti (ako napr JA a nie som chlap)