jeden z dovodov preco tu este nemam fotku je ten ze som az taky antitalent co sa tyka davania fotiek do pc ze to moj kuraci mozog nezvladne a to som na takej skole ze musime mat fotak
aby som to upresnila.. otazku chapem tak ze si daju fotku, a tvaria sa ze to su oni.. v tom pripade sa podla mna hanbia ale ak maju rozne fotky, ako ja napr, no nie take ze "akoze oni" tak proste napriklad nechcu byt medializovany co je aj moj pripad..
@pawlo no ano fotografiu este len idem zabila som jeden rok na niecom co ma absolutne nebavy a ani neviem naco som tam isla a kazdy hovori ze tam musis mat nejaky kabel ale ja neviem aky ked mam digitalny fotak aj seliake ine ale ziadny kabel k tomu nebol alebo teda sa nejako zahadne stratil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nejako mi to neide do hlavy - pokiaľ študuješ za fotografku alebo podobne tak je to trocha nezvyklé že nevieš pripojiť foťák na pc
ja mam preto nie seba,aby som neodplašil ludi sak by nikto nenapisal
A ja som doteraz mala svoju fotku, len sa mi vymazala (doteraz neviem ako) a keďž emi ju nechcelo znovu načítať, tak som sa nštvala a rupla sem túto