v sprche si nespievam, ale v inych castiach domu mi to problem nerobi aj ked spievat neviem Raz ked som bola nastvata som sa zavrela do obyvacky, dala si sluchatka a spievala som si a ani som si neuvedomila ze som uplne hucala a este ma aj sestra nahrala na mobil a kazdemu pustala odvetdy si davam pozor
milujem pospevovanie v sprche... a nielen kvôli akustike, alebo že ma tam nikto nepočuje... prosto tam mám na to takú chuť a dokonca často aj tancujem hej mám rada sprchu ako celok, tak asi vďaka tomu mám v nej takú dobrú náladu
Tak mi mááme v sprche ráádio..Tak to je fakt Supéér hehe.. A mikrofoon máám doma..Pripojíím o radio..Dáám na plnéé a je mi jedno..či ma niekto počuje :
a este sa dobre spieva pri vysavani...dobre sa tahaju vysky, lebo to nie je pocut...a v sprche je taka dobra akustika, ze aj moj priserny spev vyznieva celkom dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov