Život je dar a pokiaľ si toto človek uvedomuje, nemôže si svoj život nevážiť. A ešte pokiaľ vie, že je jedno, kde sa narodil. Ak sa stotožní so svojím prostredím a dokáže sa stať autentickou bytosťou tam, kde mu bol život dopriaty, naplní svoj život.
Dôležité je vedieť, že aj napriek množstvu možností, čo nám život ponúka, pokiaľ využijeme aspoň jednu, bude to životný úspech.
niekedy osm si nevážila lebo som si myslela že je celý zle, a tka som sa aj správala, no potom sa všetko začalo lepšiť a teraz som šťastná že žijem a robia mi radosť uplne maličkosti
Hmm ked tak uvažujem tak ja som si nikdy svoj život nevážila. A asi ani nevážim. No naučila som sa ho mať rada a brať veci tak ako sú. Tešiť sa z niečoho obyčajného. Našla som si niečo čo ma napĺňa. No to že si svoj život vážim nedokážem potvrdiť. Lebo asi by som klamala. No momentálne ho mám celkom rada.
Nevážim si ho, pretože keď som s niečím nespokojná, cítim sa dlho nekompetentná s tým niečo urobiť. Pretože keď som mala kedysi odvahu napĺňať svoje sny, zle som dopadla. Lebo byť utláčaná to je to čo som sa naučila vo svojej rodinke. Že byť ticho keď som nespokojná vedie k všeobecnému blahu okolia a keď ma to udupe, zase ma rýchlo pozmetajú pod koberec ako nepodstatný problém ktorý sa proste odkopne do iného kúta, kde ho nevidno a tak je to najlepšie pre všetkých. Takto prinášam šťastie do života mojich blízkych a každého, toto je moje šťastie a môj život. Teším sa až skončí. love ya all!
Ano, plno z vas si povie, ze ved moja rodina ma penazi dost, mam hento a tamto, mozem ist tam a tam kedykolvek chcem. Ale to nie je vsetko. Moji rodicia su obycajni snobi, moji surodenci si beru od nich priklad (az na jednoho brata).
Okrem toho, clovek, ktoremu na mne zalezalo je fuc, zabili ho.
Nic v mojom zivote nie je uzasne.
A okrem toho, moje psychicke aj fyzicke zdravie je riadne nahnute.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
prečo by som si nemala vážiť svoj život?
@1 a na toto odpovedam ze proste nemam zmysel zivota, zit ma nebavi ani nenaplna, tak preco by som si to mala vazit..
a neviem, každý chce dlho žit
Dôležité je vedieť, že aj napriek množstvu možností, čo nám život ponúka, pokiaľ využijeme aspoň jednu, bude to životný úspech.
niekedy osm si nevážila lebo som si myslela že je celý zle, a tka som sa aj správala, no potom sa všetko začalo lepšiť a teraz som šťastná že žijem a robia mi radosť uplne maličkosti
Vážim si ho, pretože síce nemám dokonalú rodinu, ale mám ju rada, a viem, že aj oni mňa. /Až na otca./
Vážim si ho, pretože... viac dôvodov mi momentálne nenapadá.
Pretoze moj zivot za to nestoji.
Ano, plno z vas si povie, ze ved moja rodina ma penazi dost, mam hento a tamto, mozem ist tam a tam kedykolvek chcem. Ale to nie je vsetko. Moji rodicia su obycajni snobi, moji surodenci si beru od nich priklad (az na jednoho brata).
Okrem toho, clovek, ktoremu na mne zalezalo je fuc, zabili ho.
Nic v mojom zivote nie je uzasne.
A okrem toho, moje psychicke aj fyzicke zdravie je riadne nahnute.
Cize si ho absolutne nevazim.