to si chodila s 10 rocnimi? lebo nechapem ako mozes byt pre chalana na tretom mieste no ale nechajme mala by si vyhladat odbornu pomoc...neber to ako urazku moze to byt kamarat kamaratka ale urcite su aj ludia ktori by ti s tim pomohli... podla mna ide o problem psichologickeho charakteru podla mojho nazoru si proste malo veris chyba ti taka zdrava sebadovera ... neriad sa tym ze ked nic neurobis nic nepokazis...bud sama sebou a kecaj s chalanmi ktori sa ti pacia rovnako ako s kamoskami sak v com je rozdiel alebo su u vas chalani taki krasni ze sa ide zastavit cas?
tak ja som tiez minule zabudla pri jednom chalanovi vypravat a to doslova. sa ma nieco spytal a som cumela na neho a ani za svet som nemohla otvorit usta, neslo to nastastie to zachranila jedna tretia osoba a o tyzden som ho stretla znovu a fajne sme pokecali... a ver ci never ja som bola iniciatorom debaty pri tom sa pozname len tak zvidenia sa ma spytal na meno, som bola v siedmom nebi a rada pre teba, asi to beries moc vazne to debatovanie s chalanmi, ak to ide skus nemysliet na to ze je to chalan (zavri oci a predstav si ze sa abvis s kamoskou niee len haluziim) tiez som bola taka v tvojom veku... potom sa to nejako zlomilo
4
11. 7.júla 2006 13:17
To sa stava...aj mne...sak pri peknom chalanovi sa ti aj zakokce rec...sak nesmies byt nesmela ukludni sa,nemysli nato ze mas taku povahu..proste si ver ze to spravis...boze sak chalani su tiez len ludia nic vynimocne...aj im sa to moze stat" Bud proste sama sebou..len do toho..bud spontanna!
No tak, po precitani toho tu, tak proste najlepsie bude, ked sa budes chodit bavit do spolocnosti a tak pomaly budes nadvazovat kontakty, tomu neverim, ze vobec nedokazes povedat hlasku, i ked to je nejaka blobst, ked si myslis, tak sa jej proste zasmej, a mozno sa zasmeje aj on a tak skus sa s nim porozpravat co ho bavi a mozno natrafite na nieco take, co mate spolocne a tak zacne konverzacia, a potom sa to vsetko uz zacne vyvijat same, to chce proste len cas a hlavne skusat, skusat a skusat.
Nie si sama, co si nahovara, ze nevie komunikovat s chalanmi, je plno chalanov, ktori nevedia tiez komunikovat s babami si myslia a ked pride iste k istemu, tak to ide z nich, hned.
A ked si myslis, ze nevies komunikovat, tak urcite len zo zaciatku a tak, nikdy nevies, mozno natrafis na chalana, ktory bude velmi zase vyrecny
Ja ti drzim palce, aby si sa uz nebala a proste sa osmel, ved nemas tym co stratit, ved treba hovorit i ked o nicom, hlavne ze nieco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
pozname ale ja som ukecana ako nik a ved niekedy mi aj pepa511 lezie na nervy cize sama seba nemam niekedy rada
ale pri jednom chalanovi nekokazem okrem CAUKO povedat ani hovno
ale mozno sa naserem a raz mu zarecitujem celeho MORHA a potom uvi aka som komunikativna =DD
Nie si sama, co si nahovara, ze nevie komunikovat s chalanmi, je plno chalanov, ktori nevedia tiez komunikovat s babami si myslia a ked pride iste k istemu, tak to ide z nich, hned.
A ked si myslis, ze nevies komunikovat, tak urcite len zo zaciatku a tak, nikdy nevies, mozno natrafis na chalana, ktory bude velmi zase vyrecny
Ja ti drzim palce, aby si sa uz nebala a proste sa osmel, ved nemas tym co stratit, ved treba hovorit i ked o nicom, hlavne ze nieco