Celú noc som nespal pretože som kašlal ako tur. potom asi o 6 si idem kuknúť forum a vidím tam komenty že som debil a že taký človek sa musí hladať. Je to pravda taký človek sa musí hladať ja som sámsebou nejsom nikým iný nič nehrám a za to ma ludia nemaj
mňa dnes ráno brutálne vytočila "nová verzia hlavnej Birdz stránky". to čo má byť? kde mám svoje obľúbené blogy? ja nechcem aby sa tu stále niečo menilo! chcem späť svoju stránku!
Fuck! Aj ja som nasratá, dnes si idem po ďalšie písmenko do indexu a mám pocit, že to bude Ečko! Fuck!
o siestej, predpokladam rano, si uz sliedil tu na fore? tak to nie je nasratost, ale zavislost a ked si bez fora, tak si nervozny, nevrly a nasraty na ostatnych.
@donrepka vies, kazdy ma svoj blby den. a tych ludi nepocuvaj, nevedia, co hovoria. a niekde som pocula ze: bud sam sebou, lebo vsetci ostatni su uz zabrani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Fuck! Aj ja som nasratá, dnes si idem po ďalšie písmenko do indexu a mám pocit, že to bude Ečko! Fuck!
dobre, už som trochu menej nasratá