Napriek nadpisu, ja som Kotlebu nevolil. Keďže sa voliči Kotlebu sťažujú, že ich všetci iba osočujú, nech nám teda povedia, prečo si Kotlebu zvolili. Čo konkrétne navrhuje Kotleba a ako si myslia, že to zrealizuje. Čakáme.
skopírujem z jedného článku, prečo sa ti tu nikto neozve:
"Kotleba je podľa neho najťažšie odhadnuteľný, pretože má veľa tzv. skrytých voličov. „To sú tí, ktorí sa hanbia priznať, že ho idú voliť."
@sheily@ericca Ja nemám nejaké ilúzie, že by sa hrnuli mi sem niečo písať. Ale dajme im možnosť. 8% z toho veľa medzi mladými ľuďmi je dosť na to, aby aspoň jeden dokázal nejak rozumne obhájiť svoju voľbu. Ak sa nikto taký nenájde, budeme vidieť, že dôvody, prečo sa ľudia nechali zlákať na Kotlebu boli čisto demagogické.
priznám sa, že som ešte nevidel od Kotlebovho prívrženca žiaden argument, prečo by som ho mal voliť. a prečo ho volia ľudia...
max, že sú nasratí a že neviem čo.
pokrytci.
úchyláci.
hlupáci.
@hetfield ja som tu v prvom rade hejtoval a vyvolaval hadky, cize viacero veci som tu pisal vyslovene za ucelo vyvolania hadky
Ale uprimne nemam proti kotlebovi vobec nic. Podla mojho nazoru nie je o nic horsi ako zbytok politikov. Hlavny dovod preco na neho kazdy nadava je tan, ze media na neho kydaju kde a len da. No porovnat si nase politicke mumie a kotlebu, tak asi by som v tomto pripade zvolil radsej neho.
Inak moj hlas patril a v minulych volbach a aj v tychto tej istej strane a kotleba to nebol
"Kotleba je očierňovaný a cenzúrovaný médiami, treba sa prehrabávať na internete lebo skutočné info o ňom je utláčané. Volil som ho preto lebo je kopa videí a materiálu ktorý ukazuje že Kotleba namiesto kecov výjde von a ide problémy riešiť (veď ani nemal žiadnu predvolebnú kampaň). Jasne vidieť že mu ide o vrátenie do normálu, ukončenie výhod ktoré majú a zneužívajú politici a menšiny."
"Kitleba je bez pochyby začiernený a cenzúrovaný médiami! Kým som si nesadol za internet a nepokutral som že čo je vlastne zač a čo robí, myslel som si že ho nebudem voliť lebo je pasívny a nič nerobí - OMYL, zasa špinavá televízia.
No v podstate rešpektujem všetky strany, okrem FICA - prečo, PREČO kurvapiči ho furt volia. PREČO?
A ešte maďari. Heš heš, nech idú domov na vlastnú krajinu, záprdky smradľavé."
Sú tam chyby, lebo som vtedy písal z mobilu a bol som naštvaný lebo som dvakrát klikol omylom na tlačítko "vymazať" a písal som odznova a odznova.
Preco volili kokotlebu? Lebo ked som mal 20 tiez som mal rad extremy, vyhranovanie sa voci systemu a aj toto je forma protestu... Podobne ako ked clenovia sex pistols nosili na trickach hakove krize:
Nerobili to preto ze by boli nackovia, ale preto ze tym chceli ludi sokovat.
@scimitar101 Ale to, že je niečo na internete ešte neznamená, že je to pravda. To, že si Kotleba na internet zavesí na internet svoju propagandu ešte nič neznamená. Ale vážim si, že je to aspoň trochu rozumný názor.
@candrouac viem rozoznať propagandu, pozeral som videozáznamy čo niekto natočil kotlebu ako niečo robil dakde, žiadne prikrášlené názory ani nič, proste reálne ako sa veci majú.
Áno, internet nemusí znamenať nič. No čo iné mi ostáva? Médiá sú odpad, to už dávno viem, a od ostatných ľudí dostanem len ich osobný názor. Vidieť reálne na zázname Kotlebove akcie je to najlepšie čo mám k dispozícii.
Kotlebovci ho volia, lebo chce narobiť poriadok s cigáňmi, ako jediný sa ujal tejto témy a riešení. Všimnite si, ako tá téma upadla do zabudnutia medzi politikmi, len prišiel Kotleba a preto získal takú podporu. Chce odísť z EÚ, tiež veľká skupina Slovákov je pobúrená, odísť z NATO, lebo naši vojaci zbytočne bojujú za ciele veľmocí a podporujeme tak deštrukciu iných kultúrnych národov. Chce vrátiť späť korunu, takže nostalgici. Chcú zaviesť odstup poslancov, znížiť počet na 100, rovnú daň 15%, zaviesť domobranu zloženú z dobrovoľníkov mesta financovanú samozrejme z daní. Zrušiť prídavky dobrovoľne nezamestnaným, dôchodkový vek 60 rokov, rekonštrukcia starých budov, najmä nemocníc, škôl a kultúrnych pamiatok. Nasadia armádu na hranice, jedna štátna zdravotná poisťovňa, zákaz cudzincovi kúpiť pozemok v SR, zákaz výherných automatov, zákaz registrovaných partnerstiev, vybudujú protivzdušnú obranu, obnova základnej vojenskej služby, masová výsadba lesov. Vypichol som tie najdôležitejšie veci z ich programu.
Kotleba je hajzel, fasista, extremista, buzerant... Ano samozrejme. A preto realizuje veci za tretinove ceny a preto v jeho kraji klesol dlh o vyse 2 mega.
To, že je fašista, extrémista máš určite z TA3, Markízy a podobných hlúpych médii však ?
preco? lebo su to sproste, neinteligentne hovna, ktore si nezasluzia ako volebne pravo, tak ani pravo na zivot. ja netusim, ako je vobec do kurvopice mozne, ze ta jeho prijebana strana nieje protizakonna. jeho mali zavriet do plynu hned po tom, co svoju retardovanu drzku v uniforme prvy krat ukazal na verejnosti.
@staphylococcus moja draha, na papieri mam na rozdiel od teba iq vyse 130, na skole Acka a uz teraz si viem jednou zakazkou hotovou do dvoch tyzdnov prace popri skole zarobit viac, nez ty za 2 mesiace brigadovania, tak si, prosim ta, neber do huby moj intelekt, zvlast ak sa chces zastavat kotlebu. mas hadam dojem, ze ak sem prides s uzasnym nadhladom, tak budes za najrozumnejsiu? sice uznavam, ze si taka rozumna a naucila si sa birdzovske trendy, trocha si vsak pozabudla na to, ze tu sa nebavime o tom, ci vegani mozu jest mrkvu hnojenu kravskym hnojom, alebo nie. tu wannabe nadhlad nieje na mieste, nakolko je tato slovac tak jebnuta, ze do vlady dostala retardovaneho nacka. tak sa prosim ta chod tvarit mudro niekde inde.
@savvym Vypichol si toho dosť veľa, takže to vezmem stručne.
"Kotlebovci ho volia, lebo chce narobiť poriadok s cigáňmi, ako jediný sa ujal tejto témy a riešení. Všimnite si, ako tá téma upadla do zabudnutia medzi politikmi, len prišiel Kotleba a preto získal takú podporu."
To sú len kecy. Nemá žiadne reálne riešenia.
"Chce odísť z EÚ, tiež veľká skupina Slovákov je pobúrená, odísť z NATO, lebo naši vojaci zbytočne bojujú za ciele veľmocí a podporujeme tak deštrukciu iných kultúrnych národov."
Odísť z NATO je bezpečnostný hazard pre Slovensko. Opustiť Úniu teraz by bolo dosť nevýhodné pre Slovenskú ekonomiku. Napríklad Sulík kritizuje EÚ, ale kvôli konkrétnym chybám, ktoré EÚ robí. Kotleba to robí čisto z nacionálnych pohnútok.
"Chce vrátiť späť korunu, takže nostalgici. Chcú zaviesť odstup poslancov, znížiť počet na 100, rovnú daň 15%, zaviesť domobranu zloženú z dobrovoľníkov mesta financovanú samozrejme z daní."
Rovná daň je jediné s čím sa stotožňujem, vrátiť korunu je nezmysel, domobrana má akože pomôcť čomu? Keď bolo referendum na zníženie poslancov na 100, tak sa na to ľudia vysrali, nie je to vec s ktorou by prišiel Kotleba.
"Zrušiť prídavky dobrovoľne nezamestnaným, dôchodkový vek 60 rokov,"
obe sú takmer nerealizovateľné. Po prvé, ako určíš kto dobrovoľne nepracuje. Po druhé, keď tým ľuďom nedáš žiadne paniaze myslíš, že začnú makať? Skôr ešte vstúpne kriminalita. Realistickým riešením je napríklad odvodový bonus (opäť z dielne Sulíka). Keď nebude mať kto pracovať, dôchodkový vek sa proste bude musieť posunúť. Nikomu sa to nepáči, ale realita je taká.
"rekonštrukcia starých budov, najmä nemocníc, škôl a kultúrnych pamiatok. Nasadia armádu na hranice, "
Zase len reči.
"jedna štátna zdravotná poisťovňa, zákaz cudzincovi kúpiť pozemok v SR,"
tak toto je úplná katastrofa a návrat k socializmu.
"zákaz výherných automatov,"
s tým by sa viac menej dalo súhlasiť. Ale to už je aj teraz, len nie na plošnej úrovni.
"zákaz registrovaných partnerstiev,"
Zakázať niečo čo ani nemáme? Tak to už je fakt hrdinstvo. Skutočne fašistický názor, zakazovať niečo, čo ani nemáme reálne.
"vybudujú protivzdušnú obranu, obnova základnej vojenskej služby, masová výsadba lesov."
Len žvásty. Navyše si to trochu skreslil, lebo Kotleba má v programe zavedenie vojenskej služby na dobrovoľnej úrovni. To je v podstate už teraz.
@staphylococcus povedz mi este nieco o mamke, ty pica blba nieje nad to, ked ma niekto dissuje za vulgaritu a argumentuje mojou mamkou. a obhajuje kotlebu. to ti akoze nepride ani kus blbe, myslim nieco na styl "som prijebany pokrytec a musim skocit pod vlak"?
@staphylococcus ze sa s hlupakmi v realnom zivote nebavis je ozaj tazko uveritelne. ako sa vravi, vrana k vrane sada. a nemas povedat nic. za prve, nemas pravdu a za druhe nemas na to, aby si dokazala odpovedat. to su podla mna asi najlepsie dovody na to, aby si drzala hubu.
Nechajte to už tak. Diskutovať je teraz už zbytočné podľa mňa, proste ak by sa s týmito ľuďmi dalo niekam dospieť diskusiou, tak by nedostal 8% hlasov.
@savvym
Kotlebovci ho volia, lebo chce narobiť poriadok s cigáňmi, ako jediný sa ujal tejto témy a riešení.
- Romsku otazku uz dlhodobo kazdy riesi a nikto ju nevyriesil. Kotleba neprisiel so ziadnym konkretnym riesenim, len slubuje, ze nieco bude riesit. Dokazem si predstavit to krasne riesenie ako Cigani budu stavat rucne dialnice a sekat tunely do skal
Chce odísť z EÚ, tiež veľká skupina Slovákov je pobúrená,
-Aj napriek terajsim problemom, je EU vnimana skor kladne. Vacsina ludi nevnima EU ako problem, no jej aktualnu povahu.
odísť z NATO, lebo naši vojaci zbytočne bojujú za ciele veľmocí a podporujeme tak deštrukciu iných kultúrnych národov.
- Nikto nas nenuti sa zucastnovat na misiach. Pokial viem, aj Iracka misia bola o tom, kto chce, nie ci musi. Vies, ono je to smiesne, ked si uvedomim, ze sme velmoc v automobilovom priemysle a sme najmensi narod medzi viacerymi, ktore su 2 a viac krat vacsie. Tak isto nasa armada vyzera komicky a keby nas bolo 5,5 miliona vojakov, tak v pripade geopolitickej burky v Europe, stale toho vela neurobime. Cize myslienka pekna, ale je to z akehokolvek pragmatickeho a racionalneho hladiska drist.
Chce vrátiť späť korunu, takže nostalgici.
- Ano, ano... Vytvarajme lepsie podnikatelske prostredie a preto nezabudnime, ze vsetci musia menit peniaze!
Chcú zaviesť odstup poslancov,
- Taktiez nenavidim, ked ku mne pride Kalinak na 20 cm. S tymto bodom uplne suhlasim.
znížiť počet na 100,
+ reasonable
rovnú daň 15%,
+ ok, aj ked to nieje ich vymysel ani opatrenie, ale budiz, fajn.
zaviesť domobranu zloženú z dobrovoľníkov mesta financovanú samozrejme z daní.
- ano, ano, dovolme sa chlapcom hrat na vojakov a buzerovat slusnych ludi
Zrušiť prídavky dobrovoľne nezamestnaným,
-kto je konkretne dobrovolne nezamestnany? Lebo v okresoch s takou 20 percentnou nezamestnanostou by som sa rad pozrel na definiciu dobrovolne nezamestnaneho. Taktiez, miera nezamestnanosti okolo 6 percent je zdrava pre hospodarstvo a ekonomovia sa zhoduju, ze prirodzena.
dôchodkový vek 60 rokov,
- holy nezmysel. Dochodok je priechodny len ak bude nastaveny na vek, ktoreho sa dozije len cast populacie. Ak sa nemylim, dochodok sa zavadzal v Prusku, na vek, ktoreho sa dozilo len menej ako 5 percent obyvatelov. Nepriechodne, nefinancovatelne, so starnucou populaciou holy blud.
rekonštrukcia starých budov, najmä nemocníc, škôl a kultúrnych pamiatok.
+ toto mi napadne pripomina eurofondy. Ale povedzme, ze keby mal na to peniaze, ok.
Nasadia armádu na hranice,
- a dovod? Milicia v mestach, armada na hraniciach... Co mne to pripomina... Hmm... DIKTATURA, to je to slovo!
jedna štátna zdravotná poisťovňa,
- pri tom aki su kompetentni statni zamestnanci je to zli napad + mam taky dojem, ze sukromne poistovne ludom niekedy prinasaju viac ako statna. Objektivne ale nemam prehlad o tejto teme, cize neviem sa vyjadrit zodpovedne.
zákaz cudzincovi kúpiť pozemok v SR,
- obide sa cez prostrednikov. Dalsia vec je, preco niekomu zakazat podnikat, ak zaplati dane a zamestna miestnych?
zákaz výherných automatov,
- budu ich hrat ilegalne doma... Vyherne automaty niesu vec polky populacie resp vacsej casti. Ak sa nemylim, minule vraveli, ze nejakych 370 chronickych hracov je v SR?
zákaz registrovaných partnerstiev,
- Zli, zli homosexuali... Ved o to sa nesnazia uz ani katolici
vybudujú protivzdušnú obranu,
+ to bude treba robit za hocakej vlady
obnova základnej vojenskej služby,
- Suhlasim s rychlokurzom geniality, ale nesuhlasim s nejakou 2 rocnou sluzbou, kde ma bude buzerovat nejaky holohlavy blb.
masová výsadba lesov.
+ fakticky sa to deje uz dnes, no je o tom ticho. Ale neda sa to oznacit ako negativum... @Fury
"Kotleba je hajzel, fasista, extremista, buzerant... Ano samozrejme. A preto realizuje veci za tretinove ceny a preto v jeho kraji klesol dlh o vyse 2 mega.
To, že je fašista, extrémista máš určite z TA3, Markízy a podobných hlúpych médii však ? "
Realizuje veci za tretinove ceny... Kolko veci zrealizoval? Pokial viem, investicie v kraji sa za jeho panovania vpodstate skoro zastavili. K tomu dlhu asi tolko, ze to uvidime, ked odtial pojde prec.
@staphylococcus chcel som to oznacit tak, ako sa to oznacuje, lebo slovensky preklad znie napicu. bud si to uvedomujes a snazila si sa o zufaly diss, ergo si sprosta, alebo si to neuvedomujes, ergo...eh, na vysledku to nic nemeni.
@staphylococcus keby som si to "myslel", znamenalo by to, ze to nemam podlozene realnymi dokazmi. ja to ale realnymi dokazmi podlozene mam. ako sa vobec mozes tvarit mudro, ked nevies nielen rozmyslat, ale dokonca mas aj chaos v zakladnej terminologii?
@staphylococcus moje dokazy su to, ze zastavas nazory, ktore clovek so zdravym rozumom zastavat nemoze. podla mna je to velmi jednoduche, ale co, neviem sa vcitit do koze idiota tvojho kalibru.
Keby sluboval auto, 50palcovu telku a sluzku do kazdej rodiny, tak je mi to jedno, od cloveka, ktory sa vobec nie davno ponavliekal do gardistickej uniformy, obvesal pochybnymi symbolmi a so svojim nazifanklubom si opaloval zatylok na namestiach za zvukov slovenskej hymny a svojich jebnutych reci.
@staphylococcus "zastavam nazor ze sa na veci treba pozerat objektivne a nenechat sa manipulovat mediami." je pekne, ze si to myslis. dostupne fakty vsak vravia o opaku. ci podla teba je sialeny nacek objektivne dobra volba, hej? a ty mi ides tvrdit, ze niesi sprosta....
@staphylococcus "ze ti, co ho takto slepo nenavidia su rovnako prikokoteni ako ti, co ho rovnako slepo miluju." inymi slovami nenavidiet nieco zle je rovnake, ako milovat nieco zle? krista pana pici, ty si tak neuveritelne vymleta...
@staphylococcus ake media, ty pica? ved vidim co robi, co presadzuje a ako sa sprava. na to mi netreba media. ci aj videa z jeho vlastnej produkcie, jeho vlastny fb a jeho vlastny web su zle, podplatene media? prosim ta, skoc z mosta.
@staphylococcus nie, nevysvetlila. 10 minut dozadu som povedal, z akych zdrojov beriem informacie o kotlebovi. ja neviem, ako mozes byt stale tak nesmierne prijebana a vytahovat televizne noviny. btw uz 2 hodiny mi nechces pisat, tak kde je problem?
...hanba ako sa tu vyjadrujete, fakt hanba ze toto beha po svete. Hnus! Len urazat a nadavat. Lebo za pc som frajer. Ked sa neviete rozumne vyjadrovat, super vam padnu vhod vulgarizmy vseho typu. Zamyslite sa nad sebou, lebo ak ma byt takato mlada generacia nasa buducnost, sme v ... tod vse.
ja som dnes napríklad čítala vyjadrenia mladých ,,inteligentných'' ľudí
,,Slabý národ! Národ slabochov! Keď nie teraz tak čoskoro budeme. Držim palce Marianovi lebo si dokážem spočítať 2+2.
#Kotleba #SomSTebou #Smer #JeMiZle #Matovic #SlabyNarod''
,, kazdy co si aspon malo nahliadol do dejin zisti ze Hitler nebol idiot a bol velmi dobry clovek.. par myslienok mu sice utieklo bokom si myslim aj ja, ale vela zverstiev co sa pachalo s nim nema nic spolocne
historiu pisu vitazi ovecky nase..''
následný odporujúci komentár od istej dievčiny a reakcia naň:
,,dalsia pipka co pozera len vecerne spravy a realita ide bokom?Nevies co vieme my a nas nezaujma v co veris ty. Bodka''
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoďte ma pod vlak prosím,prosím dnešná mládež je tak strašne..eh! ani neviem aká! ... staré dobré babky voličky vlhnúce z fičusa
no a toto,že som akurát hovorila,že o 10 rokov bude v politike možno aj Rytmus,alebo Majk Spirit..teda ak tu bude ešte vôbec nejaká demokracia a nejaká politika
Vidím, že keby bolo volenie a nevolenie Kotlebu nejaké smerodajné info o inteligencii človeka bolo by to riadne super Bohužiaľ očividne kokotizmus nie je výsadou jeho voličov a to som antiKotlebák jak lusk
najprv som vypisal body jeho programu. Podla mna prave ti, co neznasaju ciganov ho volili. Podlozil sa, ze dal pracu asi 90 ludom a vraj makali. Tak samozrejme, ked boli pod dohladom a vlada im to stopla. Sam viem, ze ciganov tak lahko nezamestnas. Oni najma, ale aj ini patria k dobrovolne nezamestnanym, teda zdravi dospelaci nehladajuci si aktivne robotu, nahnat ciganov rekonstruovat stavby nie je dobry napad, jedna statna poistovna nie a uz to bolo od smeru. Temu Romov riesili dlho a pri minulych volbach, ale teraz sa o to neopierali strany, skor, ze chcu zamedzit korupcii, antisystemove strany, domobrana je trocha smiesna, kedze ma ist o dobrovolnikov z mesta, preco to nevzniklo uz skor, vojakov na hranice je zatial zbytocne, ziadny napor ilegalov sem nehrozi, odist z eu by bolo podla mna fajn, pravda je tiez ze nam aj na uzitok, rovnako vsak obmedzuju nezmyselne a momentalne vyhrocuju konflikt vdaka chybam do ktorych zatiahli ostatnych. Podporuju projekty, ktore nemaju buducnost, nevravim o zlych dotaciach, ale ako podporuju krachujucich ciganov a osobne mi vadi vsetko od merkel. Nato je obranna aliancia, skor utocna, no nasi naozaj bojuju ako zoldnieri, uz predtym sa oprel o toto fico, ked ich stahovali, aby nahodou dobrovolni vojaci nezomreli. Je tam ista paralela so smerom, vela veci je takych, ze by sa dali, navrhy nech podaju, ale nie je to priam revolucne, maju o tom iste predstavy, avsak neviem ako sa k nim dopracuju, okrem toho strana stoji na jednom znamom mene, majo je dobry recnik a neviem s kym sa radi. Podobne ako s kiskom, moze mat dobre vystupovanie, mozno aj predstavy a ciele realne, no necha si radit prilis zaujatym politologom. @sob3k
@savvym
"najprv som vypisal body jeho programu. Podla mna prave ti, co neznasaju ciganov ho volili. Podlozil sa, ze dal pracu asi 90 ludom a vraj makali. Tak samozrejme, ked boli pod dohladom a vlada im to stopla. Sam viem, ze ciganov tak lahko nezamestnas. Oni najma, ale aj ini patria k dobrovolne nezamestnanym, teda zdravi dospelaci nehladajuci si aktivne robotu, nahnat ciganov rekonstruovat stavby nie je dobry napad, jedna statna poistovna nie a uz to bolo od smeru. "
K tejto casti asi tolkoto:
Na toto je riesenim Sulikov danovoodvodovy bonus. Sulik sam namieta, ze ako mozme od ludi chciet aby robili, ked dostanu davky blizke minimalke a davky maju cele a z minimalky na nich hodime este dane a odvody. Ked si najdu brigady, zasa ich zatazujeme... Toto je jedna cesta riesenia romskej otazky. Dalsia vec je ta, ze ked sme sa v KE bavili, zhodli sme sa na tom, ze s touto generaciou uz nic nespravime. Tu neexistuje carovny prutik. Co mozme ale urobit je tej novej zabezpecit vzdelanie a ukazat im zivot mimo osady. A oni sa potiahnu. To sa napriklad podarilo Ataturkovi v Turecku, ak mas zaujem, precitaj si o Kemalizme. A on mal daleko horsiu situaciu, kedze prebral krajinu zdecimovanu vojnou, s kopou fanatickych islamistov atd...
Zijem v KE, mnoho mojich kamaratov ma viac ci menej romskych predkov, aj ked tak nevyzeraju. Tito ludia sa nikdy k Romom nepriznaju, aj napriek tomu, ze ziju uplne standartni zivot ako ja ci ty. A to je mozno dalsi problem, ze ukazujeme len tych "par osadnikov".
"Nato je obranna aliancia, skor utocna, no nasi naozaj bojuju ako zoldnieri, uz predtym sa oprel o toto fico, ked ich stahovali, aby nahodou dobrovolni vojaci nezomreli."
Do chvile kym nebude utok na clena Nato a neaktivuje sa clanok ?5? , nemame ziadnu povinnost, akurat minat 2 percenta na obranu, aj to nikto nekontroluje. Vpodstate ti poviem pravdu, ze nemusime robit nic a fakticky mame z toho taky benefit, ze sa mozme citit relativne bezpecne. Z tohto hladiska by bolo hlupe sa toho vzdat.
K EU: EU by mal ostat obchodny pakt a tam dokazeme z neho benefitovat velmi slusne. Toto je politika Sulika a suhlasim s nou Ak budeme tlaceni k hlbsej integracii, budem nuteny suhlasit s vystupenim z EU.
Eurofondy...Platis za ne, budes za ne platit a vlastne Nemci na nich ziskavaju otvoreny trh. My im niesme nic dlzni. A toto je oblast, kde treba popracovat a vyzmikat z toho maximum. Penazi z Eurofondov sme prehajdakali neskutocne vela.
Ja som volil SAS, lebo nemali korupcne skandali (jediny bol zlaty padak v Kosickej teplarni a to bol nejaky rodinny prislusnik Miskova tusim??), maju naj program atd.
Myslim si, ze takato strana chybala konzervativnemu volicovi. Ak by Siet tvrdo proklamovala proti Ficovi, urobili slusni program atd., Kolar ani Kotleba v parlamente niesu. Kotleba by dostal do 3 percent od extremistov.
tiez sa cudujem ako sa siet a kdh dostali tak nizko, hoc pri tom mnozstve stran je logicke, ze starsie strany stratili, ale siet mala este nedavno slusnu podporu, na sieti sa mi nepaci, ze jej vladne prochazka, vobec nie je odhodlany byt v tej politike.
@lepka priznavam, ze tie argumenty neboli boh vie co (teda boli ozaj strasne) a najradsej by som to cele zmazal. ale uznaj, zobudit sa s opicou do krasneho "bieleho" dna da cloveku zabrat, to je potom tazke davat dokopy nejake zmysluplne vety.
tiež si myslim --- tiež neočakavam že Monika Flašikova sa bude pusinkovať z Kotlebom -- proste svet je rozdelený a aj slovensko je nazorovo rozdelené a tieto názory sa nikdy nestretnu ani v ničom neprelinaju.
Ja by som to nepodceňoval. Z Hitlera sa tiež všetci na začiatku smiali a nikde inde okrem Bavorska nemal podporu. A všetci vieme ako to dopadlo.
Všetci, čo tu píšete, že Kotleba nie je preukázateľne fašista a chce Slovensku len dobre, tak si prosím uvedomte, že ani Hitler nemal v predvolebnom programe napísané, že pošle Židov do plynu a tiež chcel Nemecku dobre.
@notme nič v zlom, ale tým, že sa tu oháňaš IQ a poukazuješ na niekoho platy si priam podčiarkol tých 130 čísel ... No snáď to vysvetlí tvoje alibi, že si bol najebaný... @staphylococcus znova sa s niekým hádaš?
@meaning_fullness preco si si zo vsetkych spochybnitelnych veci v mojej argumentacii vybral prave nespochybnitelne cislo? nic okrem neho v podstate nedokazem papierovo preukazat. a ty utocis prave tam. chod sa hadat s ludmi, co tie testy zostavovali
@notme nie, veď sa tu vadíte jak deti v škôlke: ja mám krajšie autíčko, moja mama má dlhšie vlasy, ja mám viac cukríkov ja len vravím, že tými tvojimi argumentami priam podčiarkuješ svoje IQ
@meaning_fullness ved som priznal, ze argumenty boli napicu, o to nejde. ale o to viac ma udivuje, ze ked si sa rozhodol navazat sa do nich, vybral si si ozaj asi tu jednu jedinu vec, ktora je v tom celom exaktne dana. mohol si spochybnit moj prijem, moje nazory, pokojne aj fakt, ze kotleba je vygumovany kreten. vsetky tie veci su diskutabilne, resp. ich nemozem podlozit papierom (dufam, ze niesi danovak...). stacilo si len vybrat. tak aky ma zmysel utocit na ten jeden jediny argument/udaj, ktory je objektivne dokazatelny?
@notme zničil si ma, uznávam svoju chybu, idem útočiť na tvoj plat... aký máš? nie veď vravím, že nič v zlom... len že tvoje argumenty niektoré nesvedčia o tom preukázateľnom údaji
@meaning_fullness ide o to, ze spochybnovat nieco take nema zmysel. aj keby som pisal ako ten najsamhlupejsi mongol pod slnkom a mal tych 130+ na papieri, tak s tym proste nepohnes. zaver? nema cenu to riesit. druha moznost je, ze som klamal. ak by bola spravna tato moznost, tak klamstvo aj tak nikdy nepriznam. a to nas vedie k rovnakemu zaveru, ako v prvej situacii.
to je len jeden z mnohych dovodov, preco sa iq argumentovat neda. mozno si si vsimol (a mozno nie), ze hoci sa tu hadam pomerne casto, vytahovaniu iq sa zo zasady vyhybam, lebo je to jednoducho nezmysel. ale vcera bol narocny den, no...
@matwoo Najlepší spôsob ako sa dajú získať hlasy je šíriť dojem, že je človeku ubližované a že tento človek je zámerne zhadzovaný médiami a šíriť tak pocit krivdy a nespokojnosti. Podľa mňa netreba zabúdať na fakt, že Kotlebova strana Slovenská Pospolitosť bola zakázaná Najvyšším súdom SR, je len prirodzené, že si bude dávať pozor a pohybovať sa na hrane, pretože nič iné im nezostáva a hoci niektorí ľudia môžu súhlasiť s tým videom, osobne neočakávam riešenia od strany, ktorá propaguje Slovenský štát, zmierňuje deportácie židov (bolo ich podotýkam viac než 70 000). Ale bol by som veľmi zvedavý na "skutočné racionálne" riešenia Kotlebovej strany.
faširka k faširke sada, hold ake urobi poriadky vo vlade ked ho tam nemaju radi? ved mu nic nepodporia, ale ma podporu kedze nacionalistov mame aj u nas vela, takze podporu mat bude, nepochopim ich zmyslenie a ani chapat nechcem, kazdopadne taketo zmyslenie ake maju / ma aj on a jeho ludia v strane nepatria do dnesneho sveta
@exomor práve preto by nemali hovoriť, že ho tam nechcú, keď má málo svojich a už dopredu sa k nemu žiadna strana nechce zapasovať, ani SNS. Ak dá návrh a nepodporia, tak nebude žiadne nebezpečenstvo, azda si nemyslia, že privedie ľudí so zbraňami do parlamentu, alebo keď si oblečie on zelené tričko a Matovič, Fico je kokot, je podľa neho v poriadku? Kiska má dvojaký meter a pritom ide o to isté.
Keď čítam niektoré komentáre tak tento svet je dobre chorý. Nech si každý volí čo chce niekto volí smer niekto kotlebu. Každý má možnosť voľby treba to rešpektovať. Keď niekto ide voliť smer tak nech ide veď je svojprávny. Za chvíľu sa odjebem s tohoto fóra do preč lebo keď vidím tie statusy a komentáre tak si bucham hlavu o stenu
Keď čítam niektoré komentáre tak tento svet je dobre chorý. Nech si každý volí čo chce niekto volí smer niekto kotlebu. Každý má možnosť voľby treba to rešpektovať. Keď niekto ide voliť smer tak nech ide veď je svojprávny. Za chvíľu sa odjebem s tohoto fóra do preč lebo keď vidím tie statusy a komentáre tak si bucham hlavu o stenu
@pe3x Uvedom si, že Hitler tiež vyhral voľby. Chápem, že ťa táto téma ťa možno nezaujíma, ale potom využi svoju slobodu (ktorú ZATIAĽ ešte máš) a nelez sem, keď ťa to nezaujíma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
Ja chcem aby niekto skopíroval aspoň jeden bod z jeho volebného programu, ktorým ho Kotleba presvedčil a prečo. To nemôže byť predsa tak ťažké...
"Kotleba je podľa neho najťažšie odhadnuteľný, pretože má veľa tzv. skrytých voličov. „To sú tí, ktorí sa hanbia priznať, že ho idú voliť."
max, že sú nasratí a že neviem čo.
pokrytci.
úchyláci.
hlupáci.
Ale uprimne nemam proti kotlebovi vobec nic. Podla mojho nazoru nie je o nic horsi ako zbytok politikov. Hlavny dovod preco na neho kazdy nadava je tan, ze media na neho kydaju kde a len da. No porovnat si nase politicke mumie a kotlebu, tak asi by som v tomto pripade zvolil radsej neho.
Inak moj hlas patril a v minulych volbach a aj v tychto tej istej strane a kotleba to nebol
"Kotleba je očierňovaný a cenzúrovaný médiami, treba sa prehrabávať na internete lebo skutočné info o ňom je utláčané. Volil som ho preto lebo je kopa videí a materiálu ktorý ukazuje že Kotleba namiesto kecov výjde von a ide problémy riešiť (veď ani nemal žiadnu predvolebnú kampaň). Jasne vidieť že mu ide o vrátenie do normálu, ukončenie výhod ktoré majú a zneužívajú politici a menšiny."
"Kitleba je bez pochyby začiernený a cenzúrovaný médiami! Kým som si nesadol za internet a nepokutral som že čo je vlastne zač a čo robí, myslel som si že ho nebudem voliť lebo je pasívny a nič nerobí - OMYL, zasa špinavá televízia.
No v podstate rešpektujem všetky strany, okrem FICA - prečo, PREČO kurvapiči ho furt volia. PREČO?
A ešte maďari. Heš heš, nech idú domov na vlastnú krajinu, záprdky smradľavé."
Sú tam chyby, lebo som vtedy písal z mobilu a bol som naštvaný lebo som dvakrát klikol omylom na tlačítko "vymazať" a písal som odznova a odznova.
Nerobili to preto ze by boli nackovia, ale preto ze tym chceli ludi sokovat.
Áno, internet nemusí znamenať nič. No čo iné mi ostáva? Médiá sú odpad, to už dávno viem, a od ostatných ľudí dostanem len ich osobný názor. Vidieť reálne na zázname Kotlebove akcie je to najlepšie čo mám k dispozícii.
To, že je fašista, extrémista máš určite z TA3, Markízy a podobných hlúpych médii však ?
Kotlebu som nevolila a mám svoj názor na väčšinu ľudí, čo ho volila, ale aj tak mám oveľa väčšie nechápačky, ako to, že bol zvolený aj Kollár
"Kotlebovci ho volia, lebo chce narobiť poriadok s cigáňmi, ako jediný sa ujal tejto témy a riešení. Všimnite si, ako tá téma upadla do zabudnutia medzi politikmi, len prišiel Kotleba a preto získal takú podporu."
To sú len kecy. Nemá žiadne reálne riešenia.
"Chce odísť z EÚ, tiež veľká skupina Slovákov je pobúrená, odísť z NATO, lebo naši vojaci zbytočne bojujú za ciele veľmocí a podporujeme tak deštrukciu iných kultúrnych národov."
Odísť z NATO je bezpečnostný hazard pre Slovensko. Opustiť Úniu teraz by bolo dosť nevýhodné pre Slovenskú ekonomiku. Napríklad Sulík kritizuje EÚ, ale kvôli konkrétnym chybám, ktoré EÚ robí. Kotleba to robí čisto z nacionálnych pohnútok.
"Chce vrátiť späť korunu, takže nostalgici. Chcú zaviesť odstup poslancov, znížiť počet na 100, rovnú daň 15%, zaviesť domobranu zloženú z dobrovoľníkov mesta financovanú samozrejme z daní."
Rovná daň je jediné s čím sa stotožňujem, vrátiť korunu je nezmysel, domobrana má akože pomôcť čomu? Keď bolo referendum na zníženie poslancov na 100, tak sa na to ľudia vysrali, nie je to vec s ktorou by prišiel Kotleba.
"Zrušiť prídavky dobrovoľne nezamestnaným, dôchodkový vek 60 rokov,"
obe sú takmer nerealizovateľné. Po prvé, ako určíš kto dobrovoľne nepracuje. Po druhé, keď tým ľuďom nedáš žiadne paniaze myslíš, že začnú makať? Skôr ešte vstúpne kriminalita. Realistickým riešením je napríklad odvodový bonus (opäť z dielne Sulíka). Keď nebude mať kto pracovať, dôchodkový vek sa proste bude musieť posunúť. Nikomu sa to nepáči, ale realita je taká.
"rekonštrukcia starých budov, najmä nemocníc, škôl a kultúrnych pamiatok. Nasadia armádu na hranice, "
Zase len reči.
"jedna štátna zdravotná poisťovňa, zákaz cudzincovi kúpiť pozemok v SR,"
tak toto je úplná katastrofa a návrat k socializmu.
"zákaz výherných automatov,"
s tým by sa viac menej dalo súhlasiť. Ale to už je aj teraz, len nie na plošnej úrovni.
"zákaz registrovaných partnerstiev,"
Zakázať niečo čo ani nemáme? Tak to už je fakt hrdinstvo. Skutočne fašistický názor, zakazovať niečo, čo ani nemáme reálne.
"vybudujú protivzdušnú obranu, obnova základnej vojenskej služby, masová výsadba lesov."
Len žvásty. Navyše si to trochu skreslil, lebo Kotleba má v programe zavedenie vojenskej služby na dobrovoľnej úrovni. To je v podstate už teraz.
Kotlebovci ho volia, lebo chce narobiť poriadok s cigáňmi, ako jediný sa ujal tejto témy a riešení.
- Romsku otazku uz dlhodobo kazdy riesi a nikto ju nevyriesil. Kotleba neprisiel so ziadnym konkretnym riesenim, len slubuje, ze nieco bude riesit. Dokazem si predstavit to krasne riesenie ako Cigani budu stavat rucne dialnice a sekat tunely do skal
Chce odísť z EÚ, tiež veľká skupina Slovákov je pobúrená,
-Aj napriek terajsim problemom, je EU vnimana skor kladne. Vacsina ludi nevnima EU ako problem, no jej aktualnu povahu.
odísť z NATO, lebo naši vojaci zbytočne bojujú za ciele veľmocí a podporujeme tak deštrukciu iných kultúrnych národov.
- Nikto nas nenuti sa zucastnovat na misiach. Pokial viem, aj Iracka misia bola o tom, kto chce, nie ci musi. Vies, ono je to smiesne, ked si uvedomim, ze sme velmoc v automobilovom priemysle a sme najmensi narod medzi viacerymi, ktore su 2 a viac krat vacsie. Tak isto nasa armada vyzera komicky a keby nas bolo 5,5 miliona vojakov, tak v pripade geopolitickej burky v Europe, stale toho vela neurobime. Cize myslienka pekna, ale je to z akehokolvek pragmatickeho a racionalneho hladiska drist.
Chce vrátiť späť korunu, takže nostalgici.
- Ano, ano... Vytvarajme lepsie podnikatelske prostredie a preto nezabudnime, ze vsetci musia menit peniaze!
Chcú zaviesť odstup poslancov,
- Taktiez nenavidim, ked ku mne pride Kalinak na 20 cm. S tymto bodom uplne suhlasim.
znížiť počet na 100,
+ reasonable
rovnú daň 15%,
+ ok, aj ked to nieje ich vymysel ani opatrenie, ale budiz, fajn.
zaviesť domobranu zloženú z dobrovoľníkov mesta financovanú samozrejme z daní.
- ano, ano, dovolme sa chlapcom hrat na vojakov a buzerovat slusnych ludi
Zrušiť prídavky dobrovoľne nezamestnaným,
-kto je konkretne dobrovolne nezamestnany? Lebo v okresoch s takou 20 percentnou nezamestnanostou by som sa rad pozrel na definiciu dobrovolne nezamestnaneho. Taktiez, miera nezamestnanosti okolo 6 percent je zdrava pre hospodarstvo a ekonomovia sa zhoduju, ze prirodzena.
dôchodkový vek 60 rokov,
- holy nezmysel. Dochodok je priechodny len ak bude nastaveny na vek, ktoreho sa dozije len cast populacie. Ak sa nemylim, dochodok sa zavadzal v Prusku, na vek, ktoreho sa dozilo len menej ako 5 percent obyvatelov. Nepriechodne, nefinancovatelne, so starnucou populaciou holy blud.
rekonštrukcia starých budov, najmä nemocníc, škôl a kultúrnych pamiatok.
+ toto mi napadne pripomina eurofondy. Ale povedzme, ze keby mal na to peniaze, ok.
Nasadia armádu na hranice,
- a dovod? Milicia v mestach, armada na hraniciach... Co mne to pripomina... Hmm... DIKTATURA, to je to slovo!
jedna štátna zdravotná poisťovňa,
- pri tom aki su kompetentni statni zamestnanci je to zli napad + mam taky dojem, ze sukromne poistovne ludom niekedy prinasaju viac ako statna. Objektivne ale nemam prehlad o tejto teme, cize neviem sa vyjadrit zodpovedne.
zákaz cudzincovi kúpiť pozemok v SR,
- obide sa cez prostrednikov. Dalsia vec je, preco niekomu zakazat podnikat, ak zaplati dane a zamestna miestnych?
zákaz výherných automatov,
- budu ich hrat ilegalne doma... Vyherne automaty niesu vec polky populacie resp vacsej casti. Ak sa nemylim, minule vraveli, ze nejakych 370 chronickych hracov je v SR?
zákaz registrovaných partnerstiev,
- Zli, zli homosexuali... Ved o to sa nesnazia uz ani katolici
vybudujú protivzdušnú obranu,
+ to bude treba robit za hocakej vlady
obnova základnej vojenskej služby,
- Suhlasim s rychlokurzom geniality, ale nesuhlasim s nejakou 2 rocnou sluzbou, kde ma bude buzerovat nejaky holohlavy blb.
masová výsadba lesov.
+ fakticky sa to deje uz dnes, no je o tom ticho. Ale neda sa to oznacit ako negativum...
@Fury
"Kotleba je hajzel, fasista, extremista, buzerant... Ano samozrejme. A preto realizuje veci za tretinove ceny a preto v jeho kraji klesol dlh o vyse 2 mega.
To, že je fašista, extrémista máš určite z TA3, Markízy a podobných hlúpych médii však ? "
Realizuje veci za tretinove ceny... Kolko veci zrealizoval? Pokial viem, investicie v kraji sa za jeho panovania vpodstate skoro zastavili. K tomu dlhu asi tolko, ze to uvidime, ked odtial pojde prec.
D
,,Slabý národ! Národ slabochov! Keď nie teraz tak čoskoro budeme. Držim palce Marianovi lebo si dokážem spočítať 2+2.
#Kotleba #SomSTebou #Smer #JeMiZle #Matovic #SlabyNarod''
,, kazdy co si aspon malo nahliadol do dejin zisti ze Hitler nebol idiot a bol velmi dobry clovek.. par myslienok mu sice utieklo bokom si myslim aj ja, ale vela zverstiev co sa pachalo s nim nema nic spolocne
historiu pisu vitazi ovecky nase..''
následný odporujúci komentár od istej dievčiny a reakcia naň:
,,dalsia pipka co pozera len vecerne spravy a realita ide bokom?Nevies co vieme my a nas nezaujma v co veris ty. Bodka''
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoďte ma pod vlak prosím,prosím dnešná mládež je tak strašne..eh! ani neviem aká! ... staré dobré babky voličky vlhnúce z fičusa
"najprv som vypisal body jeho programu. Podla mna prave ti, co neznasaju ciganov ho volili. Podlozil sa, ze dal pracu asi 90 ludom a vraj makali. Tak samozrejme, ked boli pod dohladom a vlada im to stopla. Sam viem, ze ciganov tak lahko nezamestnas. Oni najma, ale aj ini patria k dobrovolne nezamestnanym, teda zdravi dospelaci nehladajuci si aktivne robotu, nahnat ciganov rekonstruovat stavby nie je dobry napad, jedna statna poistovna nie a uz to bolo od smeru. "
K tejto casti asi tolkoto:
Na toto je riesenim Sulikov danovoodvodovy bonus. Sulik sam namieta, ze ako mozme od ludi chciet aby robili, ked dostanu davky blizke minimalke a davky maju cele a z minimalky na nich hodime este dane a odvody. Ked si najdu brigady, zasa ich zatazujeme... Toto je jedna cesta riesenia romskej otazky. Dalsia vec je ta, ze ked sme sa v KE bavili, zhodli sme sa na tom, ze s touto generaciou uz nic nespravime. Tu neexistuje carovny prutik. Co mozme ale urobit je tej novej zabezpecit vzdelanie a ukazat im zivot mimo osady. A oni sa potiahnu. To sa napriklad podarilo Ataturkovi v Turecku, ak mas zaujem, precitaj si o Kemalizme. A on mal daleko horsiu situaciu, kedze prebral krajinu zdecimovanu vojnou, s kopou fanatickych islamistov atd...
Zijem v KE, mnoho mojich kamaratov ma viac ci menej romskych predkov, aj ked tak nevyzeraju. Tito ludia sa nikdy k Romom nepriznaju, aj napriek tomu, ze ziju uplne standartni zivot ako ja ci ty. A to je mozno dalsi problem, ze ukazujeme len tych "par osadnikov".
"Nato je obranna aliancia, skor utocna, no nasi naozaj bojuju ako zoldnieri, uz predtym sa oprel o toto fico, ked ich stahovali, aby nahodou dobrovolni vojaci nezomreli."
Do chvile kym nebude utok na clena Nato a neaktivuje sa clanok ?5? , nemame ziadnu povinnost, akurat minat 2 percenta na obranu, aj to nikto nekontroluje. Vpodstate ti poviem pravdu, ze nemusime robit nic a fakticky mame z toho taky benefit, ze sa mozme citit relativne bezpecne. Z tohto hladiska by bolo hlupe sa toho vzdat.
K EU: EU by mal ostat obchodny pakt a tam dokazeme z neho benefitovat velmi slusne. Toto je politika Sulika a suhlasim s nou Ak budeme tlaceni k hlbsej integracii, budem nuteny suhlasit s vystupenim z EU.
Eurofondy...Platis za ne, budes za ne platit a vlastne Nemci na nich ziskavaju otvoreny trh. My im niesme nic dlzni. A toto je oblast, kde treba popracovat a vyzmikat z toho maximum. Penazi z Eurofondov sme prehajdakali neskutocne vela.
Ja som volil SAS, lebo nemali korupcne skandali (jediny bol zlaty padak v Kosickej teplarni a to bol nejaky rodinny prislusnik Miskova tusim??), maju naj program atd.
Myslim si, ze takato strana chybala konzervativnemu volicovi. Ak by Siet tvrdo proklamovala proti Ficovi, urobili slusni program atd., Kolar ani Kotleba v parlamente niesu. Kotleba by dostal do 3 percent od extremistov.
ide o to kto ma aku moc a vplyv
Všetci, čo tu píšete, že Kotleba nie je preukázateľne fašista a chce Slovensku len dobre, tak si prosím uvedomte, že ani Hitler nemal v predvolebnom programe napísané, že pošle Židov do plynu a tiež chcel Nemecku dobre.
to je len jeden z mnohych dovodov, preco sa iq argumentovat neda. mozno si si vsimol (a mozno nie), ze hoci sa tu hadam pomerne casto, vytahovaniu iq sa zo zasady vyhybam, lebo je to jednoducho nezmysel. ale vcera bol narocny den, no...