že prečo? oni chcú dosiahnuť len to svoje, pričom nehľadia na záujmy druhých... a dosiahnu to klamaním a zrania človeka, pretože pravda aj tak vyjde najavo...
akoze ja teraz hovorim za seba, ja som sa v zivote nevyhovarala na bolest hlavy alebo kramy, ja to nemam zapotreby vydumovat take debilne vyhovorky, lebo viem, ze su nezmyselne, ked uz tak si vymyslim nieco doveryhodnejsie, ale skor ja si nic nevymyslem, ved naco? ja som skor za tu uprimnu cestu, a ked uz klamem, tak to uz v poslednom case len fotrovcom, ktori nic nechapu, tak naco im to vysvetlovat, zbytocna strata casu, ale voci chalanom nie som taky podrazak!!!!ale naco vam to vysvetlovat, ked si to ani nezasluzite!
korculka ams pravdu..svätu pravdu mne staci je jedne chalan tuna zo mna urobil ani neveim kao so svojou frajerkou daku blbu a mysleli si ze nato nedojdem...co mal on z toho ze klamal???esteze zeny vzdy drzia spolu a jedna taka fajn tymto ta zdravim roliho laska a dakujem mi napisala co je vo veci....
Ako nechcem teraz nikoho uraziť, ale neznášam takých idiotov, ktorí delia ľudí na "chalanov" a na "dievčatá"...vy chalani ste také svine, vy dievčatá ste také a také....jednoducho kto toto povie, je debil...pri všetkej úcte. Ľudí treba posudzovať individuálne...aj medzi chalanmi, aj medzi holkami sa nájdu takí aj takí. Len preto, že teba oklamal nejaký chalan, ešte neznamená, že "chalani sú klamári"....to je všetko.
to Hextall: Clovece suhlasim s tebou no mas pravdu aj len dodam ze chapes ako to beru ludia vtedy ak su oklamany hned v danom case su jednoducho v afekte a hadzu ich do jedneho kosa.
Daduska19...a keď ta žena oklame preto, lebo sa chce pomstiť zato že chlap nemá pravdu, tak je to čo ? Mám právo teraz povedať, že ženy sú svine ? Nemám. Mám právo povedať, že konkrétne napr. "Jana Nováková" je sviňa. Takže nechápem tých ľudí...a to čítam denne všade, na fórach, na chate...že "ženy sú svine", "chlapi sú svine"...atď. Skôr si myslím, že kto niečo také vysloví je slaboch.
toto je jak v skolke - s nim sa nehram bo je chlapec! ako super nezda sa vam to uz troska otrepane?vsetci chalani namysleni alebo klamu alebo podvadzaju dievcata a vsetky dievcata su slapky alebo blbe alebo vypocitave...
prečo?Neviem a pochybujem že sa to niekedy zmení.Ano priznám sa klamal som ale nikdy nie tomu koho mám rád alebo vážim.Priznávam tiež že tí chalani existujú.Nemôžem ich obhajovať ale ani kritizovať.
ale mohli by potom aspon ojebavat nejake tie kurvicky zo sexzoznamky a nie baby co uz pomalu svadbu s nim chystaju a on len robi velke divadlo aby zapichol DDD
D....sme uplne trapny narod..,mne najviac leze na nervy ze tu je kazdy hned kurevnik alebo kurva(ale chalan je vacsinou este hrdina len baba je najvacsia kurva) len zato ze sa s niekym vyspala len tak..aj same ohovaracky koli tomu co ma kto oblecene...najlepsie ist kdesi prec do zahranicia tam si vas nikto ani nevsimne, kazdemu je jedno co mate oblecenee...viem ze toto nebolo k tejto teme D
Hádate sa tu ako neviem čo!Nadávate ale ani jeden skoro nič poriadne nenapísal.Chalani utočia na baby a baby na chalanou.
Nemôžem povedať že to čo chalani robia je ok,ale aj vy baby ste niekedy také že sa zasa s nami zahrávate(viem z vlastnej skúsenosti)
Namiesto toho aby ste dokázali že takí nie sme ani jeden sa tu len hádate a baby aj vy by ste si mali dať pozor na takých chalanou.Povedzte mi ktorá baba už len bude chodiť s takým čo to s ňou nemyslí vážne?čím ste vtedy rozmýšľali vy?(nevravím všetky)
Prestaňte zhadzovať vinu jeden na druhého a priznajte si svoju vlastnú a snažte sa ju napraviť.
Ved mi povedzte čia je to vina ked chalan chce využiť babu a tú potom opustí.?
Predtym nez zalozite takuto diskusiu, skuste s koleckom na mysi (to je to gulate medzi dvoma tlacitkami ) potocit smerom dole, a zistite ze takychto diskusii na tento styl je tu plna pi*a. A ked budete pokrocilejsi uzivatelia, tak na taku podobnu jeb*utu temu kliknete lavym tlacitkom, a precitate si nezmysli ktore vas zaujimaju.
A este raz, hextall to cisto vystihol. Ten kdo takuto picov*nu vyslovi je debil. Nie ty ostatny. Ked vy poviete ze chalani su klamarti, to ja mozem povedat ze seci cierny su lopkari a bitkari (a zrazu je s toho rasizmus ) a bude to to iste.
Sa zamyslite konecne. Tak jak klamu baby, tak klamu aj chalani. Nikde nie je napisane ze baby klamu menej a ze chalani klamu viac. Uz sa s toho konecne zobudte.
Klamalo sa, klame sa a ja sa furt bude klamat. Klamu politici ked slubuju nesplnitelne sluby, klamu zamestnanci ked vysvetluju riaditelovi ze oni to nedojebali, klamu studenti ked hovoria ze boli chory a nestihli sa to naucit, klamu predavacky ked sa vam snazia nieco predat, klamu lopkari ktorych najdete vo svojom zamknutom aute a idu na vas s vysvetlenim ze si splietli auto, klame kazdy, cierny, biely, zlty, rasista, skinhead, anarchista, katolik, krestan, budhista, zid , chalan , baba, muz, zena, starec , starena vsetci. AJ farar v kostole klame.
Sa preberte do reality, dnesny svet je o klamstve, ktore sa pouziva stale viac, viac a viac. A tak to bude aj pokracovat. Ked ste naivny, tak dopadnete zle. Klamstvo je sucastou bezneho dna.
A ked vas nejaky chalan osral, tak nic neviriesite tym ze tu zalozite takuto super prudko inteligentnu temu.
dakujem vsetkym za odpovede..ale nejak vam usla nit ja som s tym xalanom nexodila ale ska to by ste museli vedet co ej vo veci mozno aj roliho laska a korculka vedia o com je rec dakujem za prispevky ale uz nepsite diskuii je bodka....dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
vsetci klameme, aby sme dosiahli svoj ciel..
a ratam aj klamstva typu:
"boli ma hlava"
"nemozem, mam kramy"
prečo ste naivky??????
a co to mam nechat tak???
a hlavne tie čo bolieva hlava..
inak..aky je ten ciel?
ten zakrutený chvostík ju prezradil !
či to bol Ján Novák ? D
nechápem čo riešite..každý klame,všetci sme svine! neviem na čo sa tu hrame..
Nemôžem povedať že to čo chalani robia je ok,ale aj vy baby ste niekedy také že sa zasa s nami zahrávate(viem z vlastnej skúsenosti)
Namiesto toho aby ste dokázali že takí nie sme ani jeden sa tu len hádate a baby aj vy by ste si mali dať pozor na takých chalanou.Povedzte mi ktorá baba už len bude chodiť s takým čo to s ňou nemyslí vážne?čím ste vtedy rozmýšľali vy?(nevravím všetky)
Prestaňte zhadzovať vinu jeden na druhého a priznajte si svoju vlastnú a snažte sa ju napraviť.
Ved mi povedzte čia je to vina ked chalan chce využiť babu a tú potom opustí.?
podľa mňa obaja.1.On lebo si vybral práve ju
2.ona lebo nevedela do čoho ide
Priznávam ludia su kurvy.
Ospravedlnujem sa ak som niekoho urazil
Kto je nevinny nech prvy hodi kamenom!!!!
Predtym nez zalozite takuto diskusiu, skuste s koleckom na mysi (to je to gulate medzi dvoma tlacitkami ) potocit smerom dole, a zistite ze takychto diskusii na tento styl je tu plna pi*a. A ked budete pokrocilejsi uzivatelia, tak na taku podobnu jeb*utu temu kliknete lavym tlacitkom, a precitate si nezmysli ktore vas zaujimaju.
A este raz, hextall to cisto vystihol. Ten kdo takuto picov*nu vyslovi je debil. Nie ty ostatny. Ked vy poviete ze chalani su klamarti, to ja mozem povedat ze seci cierny su lopkari a bitkari (a zrazu je s toho rasizmus ) a bude to to iste.
Sa zamyslite konecne. Tak jak klamu baby, tak klamu aj chalani. Nikde nie je napisane ze baby klamu menej a ze chalani klamu viac. Uz sa s toho konecne zobudte.
Klamalo sa, klame sa a ja sa furt bude klamat. Klamu politici ked slubuju nesplnitelne sluby, klamu zamestnanci ked vysvetluju riaditelovi ze oni to nedojebali, klamu studenti ked hovoria ze boli chory a nestihli sa to naucit, klamu predavacky ked sa vam snazia nieco predat, klamu lopkari ktorych najdete vo svojom zamknutom aute a idu na vas s vysvetlenim ze si splietli auto, klame kazdy, cierny, biely, zlty, rasista, skinhead, anarchista, katolik, krestan, budhista, zid , chalan , baba, muz, zena, starec , starena vsetci. AJ farar v kostole klame.
Sa preberte do reality, dnesny svet je o klamstve, ktore sa pouziva stale viac, viac a viac. A tak to bude aj pokracovat. Ked ste naivny, tak dopadnete zle. Klamstvo je sucastou bezneho dna.
A ked vas nejaky chalan osral, tak nic neviriesite tym ze tu zalozite takuto super prudko inteligentnu temu.