Ja osobne som 10 mesiacov drogoval okrem heroinu vsetko a az ked som prestal som si uvedomil ze som si tou drogou nahradzal nieco co mi v zivote chyba.
no zdravie si dokazem nicit aj tak ze z toho aj nieco budem mat (steroidy),ale drogy to ee este som ziadne neskusal(vynimka alkohol) a ani neplanujem a to uz vonkoncom nie zo zvedavosti
@0 tak to vacsinou byva, teda preto vacsina ludi drogy bere, ale nemyslim, ze v tom najdu prave to co im chyba, cesta je ina a realnejsia a horsia a po tej sa treba vybrat a nie ist po tej najjednoduchsej ako su drogy.
zvedavost je fakt svina ... noa a ze "preco" ?? ... ja si na svoje prve "tvrdsie" poriadne ani nepamätam...proste dala som si az potom som riesila ze co to bolo..no aj taky hlupi ludia sa najdu ...
ked maš dobru holku čo ťa miluje a priatelov čo drogy neberu tak ti drogy nechybajú ja som tiež experimentoval a hulil som každy den to mi bolo svate ale ked sa spätne na to pozeram tak som to robil preto aby som mal čím zabiť čas ,dnes nato spomínam s úsmevom, nechyba mi to a nič mi to nevzalo..myslím.. hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@0 u mňa bežné dôvody .. zvedavosť a experiment
@0 usudzujem, ze si asi skoncil na p, ak uspesne abstinujes klobuk dole, si silna osobnost.
ak clovek berie drogy aby utiekol pred problemami pripadne si nahradil medzeru vo svojom zivote nie je to dobre a takym treba co najskor pomoct.
@8 nie, vacsina ludi nie, ale ista cast ano. neveril by si, ale drogy nie su ta najjednoduhsia cesta.
@10 mas pravdu je to v podstate jedno, len odputavat sa od sveta pikom alebo h je uz dost silna kava .
Čo takto sa naučiť diferencovať?