Rád by som vedel, čo si o tomto myslíte.ozaj si ľudia myslia, že ten kto sa opíja, môže byť uznávaným premiérom tohto štátu?môže byť ministrom, podpredsedom vlády alebo parlamentu?veď to môžeme rovno voliť nejakého obyčajného občana, ktorý chodí veľmi čas
ma zmysel vobec žit na slovensku .. ? ved politika je taky gut biznis tak nech je tam kdokolvek načo by to menil? ved on sa bude mat dobre tak potom o čo ide? na nas ostatnych sa može z vysoka no ne? omg ved 70tisicove platy nootbook,asistent a za čo..? že spia v parlamente? ja spim v škole a nikto mi ništ neda.. Ked tu nebude spravodlivost nebude gut vlada bo bude hrabat pre seba a možme volit hocikoho my sa dobre nebudeme mat pokial nebudeme v politike..
tak poďme do politiky a robme všetko rovnako ako oni,aby nás ludia nenávideli.budeme si môcť podať ruky s politikmi ktorí tam sú.ja by som to v zivote nespravil,nech verí kto verí.
Vieš čo som chcel predsa povedať.. neni šanca sa tam dostat.. kto ta bude volit ked ta nepoznaju ludia hm? ake maš asi šance.. ked povieš že nebudeš kradnut ako pred tebou tak kto ti už dnes uveri? je to na ništ.. ten kto najviac sluboval tak najviac sklamal.. najviac ma dožralo ked Rusko nema dost a namiesto toho aby sa schoval a čušal v kute za to čo predviedol tak ide znova do volieb.. ten nema svedomie? tak ale keby si sa už nahodou dostal do tej politiky.. tak aka je šanca že prejde navrh na zniženie platov poslancov? ludia su ludia.. egoisticke svine.. aspon väčšina.. samozrejme su ludia čo davaju aj to malo čo maju druhým alebo takí čo sa vedia podelit ale väčšina maka na svoje triko..
tým ze spomínas "väčšina maka na svoje triko.. " práve zaručuješ, ze menšina maká na iné triko.takze...
a to ísť do politiky mala byť dnes len irónia.možno v budúcnosti.uvidí sa.dnes len dúfam, ze Fico utvorí vládu s tými stranami ktoré budú viac myslieť na Slovákov ako na Slovensko.lebo pojem "Slovensko" v politickej reči neznamená ľudí, ale doslova to, ako sa Slovensko ukáže v zahraničí.a to nám vnútroštátnym občanom dá akurát veľké H.
Tu v Cesku bola podobna strana, ako nasa SNS, ale zrusili ich, pretoze nacionalizmus je nelegalny. Sa cudujem, ze Slota este za tie otvorene prejavy nenavisti proti Madarom nesedi vo vazeni... aspon by dal chvilu pokoj alkoholu.
Uz sa tesim, kedy pan Fico uzavrie koaliciu s SNS a HZDS. Cez leto si tu v CR planujem nieco zarobit, takze ked potom vymenim ceske koruny za slovenske v pomere 1:2, tak mi to bude len vyhovovat...
ja by som bol radšej keby utvoril vládu v ktorej by bolo SMK a KDH a aby to vydrzalo celé 4roky.a super bude, ak pán Mečiar odíde navždy z politiky a Dzurinda by nemusel vládnuť so svojimi pravičiarmi a HZDS.to by ma veľmi sklamalo.
Smutny, hej Dzurinda je asi uplny zebrak... vsak vdaka jeho vlade sa staneme najvacsim vyrobcom aut v europe (v pocte vyrobenych kusov na jedneho obyvatela), vdaka rovnej dani sa Slovensko stalo investorskym rajom. Vdaka privatizacii strategickych podnikov z nich ma slovensko konecne zisky - sice male, ale vzdy lepsie ako velka strata... fakt, ved nic nespravil pre nas... Sa konecne zobud.
Potom pride Ficko a zacne mazat med okolo huby a samozrejme, ze Slovaci si myslia ze ako sa maju zle a zhltnu mu to aj s navyjakom... sme to len sprosty narod...
Ako totalny hlod som pocul, ze komunisti sa chvalaboho nedostali do parlamentu... hehe, vsak mali skoro 30 percent...
vdaka privatizácii má slovensko zisky?mohlo mať počas celej svojej existencie.takto nebudeme kontrolovať poriadne ceny a niekto zo zahranicia bude získavať a my sa budeme len dívať.co más z toho ty?si synom toho, kto získal SPP?
s navijakom?neviem kto s navijakom zhltol 2-násobné platy pred 8rokmi?zdá sa ze sa niekam vytratili...
jediné trochu dobré co pán Dzurinda pre nás spravil, ze sme vstúpili do EÚ, aby sme mali vacsiu sancu zarobiť si mimo SVK.no keby tie podmienky vytvoril u nás, ludia by boli stastnejsí.
lebo ma spravne nazory a to ze sa ozere,neznamena,ze by to nemal robit...kolko ludi sa oziera ci uz v parlamente alebo mimo neho...a nikto ich neodsudzuje...JANKO SLOTA do toho...ty to dokazes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a teraz moze byt premierom ten kto kradne?? zamisli sa pičko a debatuj v klube JOJO
a to ísť do politiky mala byť dnes len irónia.možno v budúcnosti.uvidí sa.dnes len dúfam, ze Fico utvorí vládu s tými stranami ktoré budú viac myslieť na Slovákov ako na Slovensko.lebo pojem "Slovensko" v politickej reči neznamená ľudí, ale doslova to, ako sa Slovensko ukáže v zahraničí.a to nám vnútroštátnym občanom dá akurát veľké H.
Uz sa tesim, kedy pan Fico uzavrie koaliciu s SNS a HZDS. Cez leto si tu v CR planujem nieco zarobit, takze ked potom vymenim ceske koruny za slovenske v pomere 1:2, tak mi to bude len vyhovovat...
Potom pride Ficko a zacne mazat med okolo huby a samozrejme, ze Slovaci si myslia ze ako sa maju zle a zhltnu mu to aj s navyjakom... sme to len sprosty narod...
Ako totalny hlod som pocul, ze komunisti sa chvalaboho nedostali do parlamentu... hehe, vsak mali skoro 30 percent...
s navijakom?neviem kto s navijakom zhltol 2-násobné platy pred 8rokmi?zdá sa ze sa niekam vytratili...
jediné trochu dobré co pán Dzurinda pre nás spravil, ze sme vstúpili do EÚ, aby sme mali vacsiu sancu zarobiť si mimo SVK.no keby tie podmienky vytvoril u nás, ludia by boli stastnejsí.