no ale chalani nie su divny nidky...my sme vzdy rovnaky.. to len vy baby si mylsite ze sme sa zmenili.... ale to tak NIE JE!!!!! niekedey ale inak som v pohode
no ja mam bohate skusenosti a viem ze baby nevedia co chcu, a chalani viac menej ked sa im niekto paci, tak potom idu. baby je to s vama velmy tazke, pochopi vas, co vlastne chcete, raz sa spravate ze mate zaujem potom ignorujete, ked vas clovek dobija, tak vas to rychlo prestane bavit, ked ignoruje tak sa stazujete, ale aj tak vas mam rad...
Ale uz som unaveny, s toho, ze furt skumat vase spravanie...
@majlos suhlasim s tebou a keby všetci boli normalny tak by sme boli rovnaky a to je na nič .. a celkovo su baby odlišné od chalanov... =D tak sa zdáme navzájom divný
Niekedy chcu, niekedy nie? No ako ktori. Mne ked sa nejaka paci, tak sa mi paci, lebo ju mam rad, nie len kvoli fyzickej pritazlivosti a ine pre mna neexistuju. Ina vec je uz ze mi to nikdy nevyslo a pochybujem ze niekedy vyjde.
lol ako divny? definuj divny predpokladam ze ked hovorite dievcata ze chalani su divni tak to len vtedy ak sa nespravaju vzdy rovnako dalo by sa povedat ze raz za cas vybocia s kolaji a to je podla mna u kazdeho normalne a nie divne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale uz som unaveny, s toho, ze furt skumat vase spravanie...
ale ano,sTe diwni xD heh ,ale tak zase akoktori noo xDD
hehe no newiem teda xD
nah obcas rozmyslaju a rypu sa vo veciach az prilis... ale taktiez dost casto absolutne nemyslia ... u kazdeho je to ale individualne
sme síce všeci divný ale rovnaký každému niekedy prepne