mmm ja viem ze baby su tiez dakedy total bez nalady a v tedy su urazlive napriklad ked ma baba krami tak nniektore maju aj naladu blbu ale moj frajer ma asi tiez krami 3dni v tyzdni..
chalani? pre to isté pre čo aj holky a to ani nemusia mať holky svoje dni , aby sa vedeli uraziť. určite to nie je len o tom, či mám práve náladu alebo nie.
no hej ais budem musiet dnes mal uzasnu naladu v uvodzovkach ja som sa ho pytala ze co ti je a on len ale nic aleo mmm alebo bol ticho potomm hovoril ze nema naladu a tak...
aj baby sa vedia urazit ale ja neviem ja ked sa urazim tak mi to vydrzi maximalne zopar hodin a aj to musi byt total dco ze ma nasralo ale on ja neviem on je normalny myslim ale sa v poslednej dobe moc uaza neviem preco boze... jaj bdaj by bolo vsetko ako predtym...
k teme: zalezi na konkretnej povahe, ale hlavne na tom, co si holka k chalanovi dovoluje. teraz baba nema problem chalana poslat do piči, alebo ho nazvat kokotom len tak. a nepridava k tomu vacsi zmysel, lebo to nemysli az tak vazne. lenze chalani to vazne beru a potom sa netreba cudovat, ze su urazeni, no skor nasrati. proste si to treba uvedomit
nie su nahodou baby viac urazlive? ach toto je tak sproste ked sa nejakej sprostej krave nieco stane a ona uz zaklada na nete diskusiu, ktora nema opodstatnenie D
Tak ja osobne som skor ziarlivy ako urazlivy mna neurazi skoro nic Nadavaj si na co ces, mysli si co ces, je to tvoj nazor Takze tak Ale ked niekto hadze moc pekne pohlady na toho na koho nema alebo niekam kam nema alebo popripade opacne ze ona na neho tak to ma vie dost...Proste moc ziarlim
26.ale ved vies jaka bola k tebe nika hnusna tak som sa necudovala ale ja som k nemu normalna a ked sa snazim byt aj milsia tak on si mysli ze som zla...ja uz vazne niekedy ho nechapem a ked mu poviem ze neviem kto je zly ked sa na mna na 3dni vyjeala ani sm nou poriadne nebol tak potom hned zacne prekrucat..
32.no ved o to ide ja by som mu nikdy hnusne nepovedala ani debila kokot uz urcite nie lebo to by aj mna nasralo a ani si nedovolujem k nemu jak on kiu mne stale ze moje male tupucke alebo moje sproste tupe a cojaviem co a ked j auz mu daco nato poviem napriklad prestan!tak on uz si na mna zla a neviem co a ked sa s nim rozpravam tak si zla alebo ked tanm mam ja kamaratky a on ich tak nema tak si mysli ze som tam asi len koli kamaratkam ma pritom som stale prinom alen kpoli nemu ale ked tam ma len on svojich hybridnych kamaratov co sa snim bavia len koli tomu ze ma peniaze a im vsetko kui tak je dobre...ja ho niekedy vazne nechapem ked sme zacali spolu chodit prvych5 mesiacov to bolo take krasne stale sme boli spolu vsetko bolo peknunke a dalsich 5 mesiacov boli ze da sa sem tam pekne nsem tam hrozne ale niekedy hlvne v posllednej dobe je viac zleho ako dobreho a peknunuke chvile ked sme spollu a mojkame sa tak to uz ani neviem co je.....
mm ale boze ja som vzdy len ta najhorsia ..sedim pri nom drzim ho za rucicku som na nom nalepena a on zrazu si zla...stale zla aja si zla ........ a som sprosta zla...jaj...potom sa ete on urazi.... sa ete aj nasral a hral na mjom mobile hru a zdrbal sa hral dake motorky a zacal si trieskat telefon o avu ja ze ukludni ssa a sppravil to ae 5x a ja ze ukludni s a prestan a on ze nehaj ma na pokoji a to som proste zostaa tak ze ?????? (( tak som sa od neho odlepila a on sa potom ete aj nasral a ma chytil za chrbat ja nic a on mi dal iba taku pusu a ze idem prec pa.. ja som vzdy ta najhorsia ani nic nerobim ale vzdy som zla ((((((((((((((((((((((((((( (((((( (((((ä ((
haha nie ja hovorim o ejkovi my sa hadame za debiliny???nie skor ty s nini???ja viem kamarati sa tez sem tam pohadaju ale sak ty vis preco som sa s tebou teraz az tak moc nebavila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
To by sa dalo povedat aj o dievcatach, zalezi to od konkretneho typu.
Ale ked je to s nim naozaj take hrozne, tak si s nim o tom pohovor, nech sa skusi trosku zmenit.
tolko k teme
preto nechodim s frajerom za kamosmi
ale k teme nejsu jediny urazlivy na svete..ci sa urazaju baby,ci chalani nic s tym nespravis len to treba pretrpiet
no my o tom vieme svoje kto je ziarlivy
k teme: zalezi na konkretnej povahe, ale hlavne na tom, co si holka k chalanovi dovoluje. teraz baba nema problem chalana poslat do piči, alebo ho nazvat kokotom len tak. a nepridava k tomu vacsi zmysel, lebo to nemysli az tak vazne. lenze chalani to vazne beru a potom sa netreba cudovat, ze su urazeni, no skor nasrati. proste si to treba uvedomit