dievcata ked idete roztiahnut nohy nejakemu fesakovy dajte mu napisat aspon vstupny test zo slovenskeho jazyka lebo potom tu tie plody lasky zakladaju taketo zmysluplne prudko gramaticky spravne fora...
Profilovková camwhore (nájdi si to na Wikipédii, ak nevieš, čo to je) založí tému o tom, že ľudia sú primitívni. Pardón, primitívny.
Každý, kto túto tému otvorí, sa okamžite stretne s dvoma nechutnými tvrdkami. Samozrejme, keď si niekto dovolí na tento detail upozorniť a podotknúť, že to čosi nasvedčuje aj o vzdelanosti autorky témy, tá sa urazí a začne osočovať a nadávať každému okolo...
Klasika.
Zaujímalo by ma, načo si túto tému zakladala. Fakt sa nemáš kde inde hádať? Postav sa na ulicu a začni vrieskať na ľudí, že sú kokoti, až kým ťa nezbalí mestská hliadka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
To je ako ked nejaka pride s tym ze preco su muzi take svine.
@10 (ROFL)
tie iste znaky nachadzam na kazdej druhej osobe
ked raz vyzera, aj pise jak intergalakticka pica, tak s nou snad nebudem jednat jak s velvyslancom
a moja vec jak sa vyjadrujem mne to moze byt tak jedno, a tebe este viac
dievcata ked idete roztiahnut nohy nejakemu fesakovy dajte mu napisat aspon vstupny test zo slovenskeho jazyka lebo potom tu tie plody lasky zakladaju taketo zmysluplne prudko gramaticky spravne fora...
neviem ci ne ked tak pozeram na ...neviem to definovat co mas na hlave a na ksichte
nemyslim si ,ze som nieco viac ale decko spamataj sa , pozri ako sa vyjadrujes ...
15 rokov??? niekde sa asi stala chyba...
neviem kde si nabral dojem ze si nieco viac jak ja, ale tak mysli si pre mna za mna...
Profilovková camwhore (nájdi si to na Wikipédii, ak nevieš, čo to je) založí tému o tom, že ľudia sú primitívni. Pardón, primitívny.
Každý, kto túto tému otvorí, sa okamžite stretne s dvoma nechutnými tvrdkami. Samozrejme, keď si niekto dovolí na tento detail upozorniť a podotknúť, že to čosi nasvedčuje aj o vzdelanosti autorky témy, tá sa urazí a začne osočovať a nadávať každému okolo...
Klasika.
Zaujímalo by ma, načo si túto tému zakladala. Fakt sa nemáš kde inde hádať? Postav sa na ulicu a začni vrieskať na ľudí, že sú kokoti, až kým ťa nezbalí mestská hliadka.