VELA LUDI ODCUDZUJE CLOVEKA PODLA VYZORU PREBOHA VED O COM TO JE?NECH SA KAZDY POZRIE SAM NA SEBA A KU KAZDEMU PISAT KOMENTARE AKY SI SKAREDY A VSETCI PISE NEPOPISE NEJAKA SUPER BABENKA KRASNA...VED CO JE TO VLASTNE KRASA?MYSLIMM ZE V LASKE SA KRASA A VY
ehm teraz sa ta nechcem doktknut a neber to v zlom ale ty tiez nie si niekto koho by chalani nazvali tak zvanou ''jebackou'' tym nechcem povedat ze si skareda to vobec nie aale su ludia sexi menej sexi ludia ktori su sexi len pre niekoho nuz a ked sa narodi clovek s dobrimi genmi a vyzera naozaj k svetu tak si na tom aj patricne zaklada a vacsinou (nie vzdy) sa kamarati s podobne obdarenimi ludmi a ked vznike skupina ide s nou ruka v ruke aj odsudzovanie dalsich skupin cize s tym nic nenarobime aaale kazdy vie ktore vlastnosti su tie dolezite a preto sa mozu kamosit tak zvany ''skaredy'' s tak zvanim '' peknym'' ale laska z toho vznike len ojedinele
ja som nastastie v komunite, kde je ludom uplne jedno, kto ako vyzera.ale bolo aj to, ze som sa zozierala kvoli svojmu vyzoru, no nastastie to uz pominulo. som zacala ignorovat vsetky narazky na mna a prestali. tak to odporucam aj ostatnym tym, ktorych stale stve, ked im niekto povie nieco na ich vyzor...
mno ja j*bem na vsetkych co mna sudia podla vyzoru myslim ze to je len ubohost hm slovenskeho naroda....nech sa kazdy len pzorie na seba a rozmysli si co povie alebo napise konkretnej osobe bo niektorym ludom mozu ostat aj trvale nasledky..a mozu dst ublizit na psychike....je to krute
Heh, aky to paradox ked niekto vykrikuje ako je dolezite nebrat ohlad na vzhlad a pritom ma vystupovanie, gramatiku a prispevky na urovni retardovnej rohozky...
som rada ze si to nepripustas k srdcu, netvrdim ze ta poznam... ale stacilo mi ked som citala predchadzajuce diskusie co si zalozila, staci mi ze neovladas gramatiku a nemam ta rada...
myslis ze ludia ti tam nadali preto ako vyzeras? nadali ti preto co si pisala...
tak nehovor ze ludia ta odsudzuju pre vyzor...
a nemozes tvrdit ze ty ludi podla vyzoru nesudis... robi to kazdy kazdy jeden, pretoze vyzor je to prve co na cloveku zbadas... ked niekoho stretnes nevies hned ci je dobry ci ze zly... najprv ho uvidis... a vtedy si nejaky nazor o nom utvoris...nehovorim ze ho odsudzujes ale aj vyzor zohrava ulohu...
........ludia vobec nie su zli len ludstvo je priserneee ...nooo k teme mne to pripada ako keby s si komplexi riesila.. no nic...co ta co trapia co si ini myslia ?obliekam cesem a malujem sa ako sa mne paci na vsetkych ostatnych z vyyysoka kaslem..maximalne trapne mi pripada ak sa dievca oblieka presne do toho co je in, pripadne si da najvacsi vystrih len aby sa chlapcom pacila alebo ked vidim chalana obleceneho v pumealebo com od hlavy az k pate...ale je pravda ze aj ja sudim podla vyzoru sak ked vidim daku babu blondavu v mini veciach tak si pomyslim svoje a takisto o chalanovi s polkilovou retazou od bicykla okolo krku proste 1.dojem je tiez dolezity
pre mna vyzor u priatelov nehra vôbec ziadnu rolu, ale akoby som mohla chodit s niekym, kto sa mi nepaci a nepritahuje ma, len preto, ze ma dobre srdce?
hm mno vase nazory berem..pisem len to co ma napada..tak nevem o com..kazdy mate svoj vlastny nazor nikomu ho neberem..ln ma nerieste ked neviete kto som..a to ako pisem je moja vec..aj ked chyby ale co uz stava sa:!!!!!
foxynuska... tak v prvom rade. Paci sa mi ze si zalozila aj temu takehoto formatu. ukazala si, ze pedsa sa da reprezentovat aj rozumnejsim sposobom. K tejto teme: Suhlasim s tebou. Ludia su v dnesnej dobe povrchni a posudzuju podla vonkajsich znakov. Avsak vzdy je zovnajsok len povrchovy. Vnutorny "vyzor" zakazdym prebije ten vonkajsi. Cize clovek moze byt akokolvek pekny, ked nestoji ako clovek za nic a naopak. A klobuk dole, ze napriek urazkam tvojho vzhladu, ktory podla mna nieje vobec zly (mozno sa na foto divne tvaris), si sa nespustila a nepourazala urazajucich ludi rovnakym sposobom...na kazdom sa najdu chyby.
A k tym chybam v pravopise: teraz uz pises normalnejsie, a ti ktorym vadia ypsilony, nech idu opravovat svoju staru mater...
TY KOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!! JA NORMAAAAALNEE NEMAAAAAAAM SLOOOV, AKYY STE NEKTORIII PRIJEBANIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! ANGIIIINAA TEBE UZ JEBEEEEEE NENOOORMAAAAAAALNE...HRAAS TU ZO SEBA NEVEEM JAKUU NAMYSLENU, ALE PRITOM UUBOHUU STETKU!!!!!! TEE TVOJE NAAZORY..NO POD MA JEBAAT!! TOMMYKOT..KUKNI NA SEBAA..VYZERAAS JAK POJEBANYY BUZERANSTSKYY EMAAK..!!!! NECHAAPEM CO TUU REESITE GRAMATIKUU..AKO KEBY STE SECII UZZASNII...!!!! FOXYNUSKAA..NEROOB SI VRAASKY Z TYYCHTOO KOKOOTOV..!! INAK SOORRY..ZA CL..ALE TERA KRICIIM NAOZAAJ..=D
mno dkaujem za prispevky adripasul moje zlatoo..jeeeeejo DDDDDDmno a ty olgojchorchoj:pohodickaa dakujeem...na tej fotek som sa tvarila jak debo ale stava sa hehe DDDkazdy sme nejaky..mno co ti poviem a nad tymi ludmi co pisu na moj vzhlad a podobne sa nepozastastavujem ved naco!!!!!!!!!!!!!§
Polozme si najprv otazku,co je krasa cloveka...Rovnako ako slovo laska,ani krasa sa neda definovat definiciou.Preco?Pre kazdeho to moze znamenat nieco ine.Niekto z tych ,,krajsich" si moze mysliet,ze podstatu tvoria geny,ktore su nositelmi informacii o buducom vzhlade cloveka.No ini si myslia,ze krasa vychadza z vnutra cloveka.Ze krasou je akasi zmes dobreho srdca,inteligencie a charizmi.Som presvedcena,ze ak ma niekto dobre srdca a je inteligentny,vyzaruje z neho charizma,ktora sa da v konecnom dosledku chapat ako krasa...
Bol tu nazor,ze v laske je krasa.Ano,to je pravda.Velka pravda.Ale...Nie je laska ako laska.Existuje mnoho foriem a stupnov lasky.To je nadlho.(asi o tom niekedy napisem blog,inspirovali ste ma).No skusim byt strucna.Slovenska slovna zasoba mi na to stacit nebude,kedze na akukolvek lasku mame len jeden pojem.Preto pouzijem grectinu.Su tri stupne lasky:eros, filia, agape.Eros je laska zistna,zmyslova,ktora sluzi na to,aby som sa ja citil dobre.Na tejto laske nie je nic zle,ale ka je limitovana len na fyzicke citenie,takato laska je nedostatocna. Filia je laska pokrvna alebo priatelska.Je nutna na to,aby sme rastli ako spolocenstvo. A agape je najvyssi stupen lasky.Je to vecna laska,ktora dava a necaka,ze dostane. Zahrna v sebe aj eros a filiu.
Mozu sa navzajom lubit ,,skaredy" s ,,peknym"? (ak myslime na krasu,ktoru sme ziskali genmi).
Ak by medzi nimi mala byt laska eros,tak urcite nie. Ak by medzi nimi mala byt laska filia,tak by z nich boli uzasni priatelia. No ak by sanavzajom lubili laskou agape,tak z nich bude pekny parik.
Na tejto website vidim,ze je tu (teda za prekladu,ze vobec nejaka tu je) len laska eros. Ak chceme vytvorit spolocenstvo, musime medzi seba zaclenit filiu. Agape sa tazko chape, rozumiem. Nie je to jednoduche. Clovek si musi niecim prejst a nieco,niekoho spoznat, aby to pochopil. A preco su niektori ludia zli? Lebo nepoznaju agape...
inym si vymyslel zaujimavejsie prezivky... ja chem nieco originalne... tak sa posnaz...
vadi mi ked niekto neovlada zaklady gramatiky... nehovorim o jednorazovom omyle ale ked tak niekto pise stale...len hovorim svoj nazor nijako som ju tym neurazila...
no a co sa tyka toho jebania i am sorry, mam lepsie ponuky...
Angie2112:no jo,je to pravdive...nepocula si o tom asi preto,ze v slovencine sa to velmi nedeli,teda ani v inych jazykoch ani nie...no v grectine je vela pojmov na jeden vyraz, no a ako vidis,ma to zmysel
ANGIINAA...SMOOLAAA=DD SI CHORAA...TAK TA UPLNE VYSTIHUJE..TAKZE NIC SA MENIT NEBUDE..
ANGIINA MYSLEL SOM HLAVNE TUU TVOJU CHORUU DEDUKCIU, ZE JE HLUUPA...VEEEEES..PIISES Z VACSAA KOKOTINY DO DISKUSII..A IDES HUSTIT DO HLUPYCH??=DD=D=D=D=D=D
HAADAAM SI LEN NENAMYYSLAAS, ZE BY S TEBOU SEEEL??=D=D=D=D=D=D=D=D HEEEEEH..ACH TY A TEN TVOJ MORBIDNYY HUMOOR..MOOZNOO..MOJA ESTE AJ V TMEE, KEBY TA NEVIDEL..SPOZNAL BY TA PODLA ZAAPACHU Z HUBY.. I LOVE U MORE..=DD
no tak mozno na vyzore nie/crty tvare,postava/...ale na vyzore zalezi/spina,smrad,orthane handry/...nehovor mi,ze vyhladavas takych kamaratov a taku lasku.
krasa nie je az taka dolezita,ale predstav si zeby prisiel k tebe niekto a lá Quasimodo (alebo ako sa to pise...zvonar u matky bozej ) ...neviem kolko ludi by mu podalo ruku
Vole, zase sa tu musia rozoberat uplne ine veci ako je zamer tejto diskusie? Nech si kazdy povie svoj nazor a nenadava na ostatnych... boze, toto je vazne system... "ked nejdes so mnou, ides proti mne" boze, kazdy ma svoj nazor, nech si ho kazdy prejavi ked chce a ako chce. zas len nadavat na kadzeho... ja nadavam len ludom, ktorych poznam a o ktorych si myslim, ze su to fakt idioti... ale nebudem to pisat cloveku, ktoreho som v zivote nestretla a netusim, co je to za cloveka. a k teme: Christy, to rozdelenie je perfektne, som pocula nieco take ale nebolo to nic z laskou no presne to sedi. by sme fakt potrebovali aj my nieco take...
ach puberťáci sa idú vysmievať ako osmaci na základnej trápny primitívi, no je to fakt bieda vášho ega chlapci že ste trošku zaspali v dobe ked ste dospievali ,nikdy by ma nenapadlo sa pozerať na človeka ako na obraz ,to mi pripomenulo aj jedného kokota ktorí za mňou prišiel pri bar a vraví mi :Hej, dobrí štýl! No skoro ma naplo a za ten antikompliment by som najradšej naplul do ksichtu nech sa prebere jebko, tak isto nemám rád ked niekto nerieši pointu môjho príspevku ale ide mi tu opravovať gramatické chyby ako docentka mudr. Grmanová... a potom že Birdz upadá ,paradox je že to kritizujú práve tí ktorí to spôsobujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
mohla by si vyzerat akokolvek uzasne, tak by som ta odsudzovala...
myslis ze ludia ti tam nadali preto ako vyzeras? nadali ti preto co si pisala...
tak nehovor ze ludia ta odsudzuju pre vyzor...
a nemozes tvrdit ze ty ludi podla vyzoru nesudis... robi to kazdy kazdy jeden, pretoze vyzor je to prve co na cloveku zbadas... ked niekoho stretnes nevies hned ci je dobry ci ze zly... najprv ho uvidis... a vtedy si nejaky nazor o nom utvoris...nehovorim ze ho odsudzujes ale aj vyzor zohrava ulohu...
pritom vyzor moc ovplivnit nemozme
A k tym chybam v pravopise: teraz uz pises normalnejsie, a ti ktorym vadia ypsilony, nech idu opravovat svoju staru mater...
Bol tu nazor,ze v laske je krasa.Ano,to je pravda.Velka pravda.Ale...Nie je laska ako laska.Existuje mnoho foriem a stupnov lasky.To je nadlho.(asi o tom niekedy napisem blog,inspirovali ste ma).No skusim byt strucna.Slovenska slovna zasoba mi na to stacit nebude,kedze na akukolvek lasku mame len jeden pojem.Preto pouzijem grectinu.Su tri stupne lasky:eros, filia, agape.Eros je laska zistna,zmyslova,ktora sluzi na to,aby som sa ja citil dobre.Na tejto laske nie je nic zle,ale ka je limitovana len na fyzicke citenie,takato laska je nedostatocna. Filia je laska pokrvna alebo priatelska.Je nutna na to,aby sme rastli ako spolocenstvo. A agape je najvyssi stupen lasky.Je to vecna laska,ktora dava a necaka,ze dostane. Zahrna v sebe aj eros a filiu.
Mozu sa navzajom lubit ,,skaredy" s ,,peknym"? (ak myslime na krasu,ktoru sme ziskali genmi).
Ak by medzi nimi mala byt laska eros,tak urcite nie. Ak by medzi nimi mala byt laska filia,tak by z nich boli uzasni priatelia. No ak by sanavzajom lubili laskou agape,tak z nich bude pekny parik.
Na tejto website vidim,ze je tu (teda za prekladu,ze vobec nejaka tu je) len laska eros. Ak chceme vytvorit spolocenstvo, musime medzi seba zaclenit filiu. Agape sa tazko chape, rozumiem. Nie je to jednoduche. Clovek si musi niecim prejst a nieco,niekoho spoznat, aby to pochopil. A preco su niektori ludia zli? Lebo nepoznaju agape...
inym si vymyslel zaujimavejsie prezivky... ja chem nieco originalne... tak sa posnaz...
vadi mi ked niekto neovlada zaklady gramatiky... nehovorim o jednorazovom omyle ale ked tak niekto pise stale...len hovorim svoj nazor nijako som ju tym neurazila...
no a co sa tyka toho jebania i am sorry, mam lepsie ponuky...
ANGIINA MYSLEL SOM HLAVNE TUU TVOJU CHORUU DEDUKCIU, ZE JE HLUUPA...VEEEEES..PIISES Z VACSAA KOKOTINY DO DISKUSII..A IDES HUSTIT DO HLUPYCH??=DD=D=D=D=D=D
HAADAAM SI LEN NENAMYYSLAAS, ZE BY S TEBOU SEEEL??=D=D=D=D=D=D=D=D HEEEEEH..ACH TY A TEN TVOJ MORBIDNYY HUMOOR..MOOZNOO..MOJA ESTE AJ V TMEE, KEBY TA NEVIDEL..SPOZNAL BY TA PODLA ZAAPACHU Z HUBY.. I LOVE U MORE..=DD
PETULCA..SUUHLAAS!!=DD