prosím vás....prečo su niektorí ludia takí že sa nad vami strasne povisuju a vysmievaju sa vam? čo si myslíte ? ved ja som nic nikomu neurobila....jedna skur....ena blondinka v skole je stale voci mne zaujata a snazi sa mi zo zivota urobit peklo ...co
boze tolko diskusii je tu, na to preco su ludia "takí" a dostala sa vam niekedy k tomu aj zmsluplna odpoved?
ta blondina, ser na nu.. raz dostane rozum a bude sa cudovat sama sebe, ako taka mohla byt (resp. vacsinou to tak je ale na tvojom mieste by som jej to nejako vracala.. ak ta napr. slovne napada, tak dake odjeby dat atd
nevsimat si ju..ale tak to je otrepane ale obcas aj funkcne ale zas skus jej aj ty robit zle na jebnutych ludi sa musis aj ty spravat ako jebnuta obcas
Chod jej príkladom, nie namyslene ale ako ozajstný rozumný a pokojný človek. Nenadväzuj s nou žiadny kontakt a jej nepríčetné poznámky v plnej miere ignoruj. Ak to bude pokračovať i naďalej, rieš to v prvom rade s kompetentnými osobami to jest s rodičmi, učiteľmi, psychológom a pod, v žiadnom prípade nie fyzickou silou a násilnými krokmi, ty nemáš problém a nechceš ho mať, to ona má a chce ho mať ešte viac, preto bud rozumná.
Vysmievanie a priamo viditeľné povyšovanie akýmkoľvek spôsobom je zapríčinené často len nedostatočným sebavedomím daného človeka, utrpeniami z dectva prípadne zo života, vnútorným smútkom, duševnou alebo duchovnou prázdnotou(poruchou) alebo priamou závisťou k niečom, čo sa s tebou spája, či už veci, výzor alebo iné súčasti, ktoré k tebe patria.
Posmievači sú väčšinou vnútorne slabí ľudia a svoju "len" povrchnú "silu" ukazujú bud pred kamarátmi alebo prostredníctvom nejakej anonymity (veľmi radi to robia hlavne na internete, ale to nie je teraz asi tvoj prípad). Ako jedinec "sám" je väčšinou tzv. slaboch a utiahnutý človek a netreba sa ho nejako báť.
Násilie a fyzická hrubá sila nič nerieši ale len rozpútava často ešte väčší a nekonečne trvajúci konflikt a hnev medzi ľuďmi, ktorý môže vzrásť až do veľmi nepekných dôsledkov.
no diky za rady ale ja nemam na to rozbit nekomu papulu .. ked uz tak chalanovi ale babe ... ne.... ja som taka ze radsej sa necham strapnovat a nehadam sa ... ja sa proste hadat neviem ... sice som potom ja ta najvecia pica ..... uz sa tesim na stredu ked pojdem do p....z tejto skurvenej skole zahoracej ... jebal vas pes vy hovada zahoracke....nenavidim GAJARY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Vampirmary bud stale sama sebou, ver si, ju ignoruj... ak su ostatní debili, nebud taka ako oni. A pevne verim, ze niekto sa tam najde, ktori si vsimne, ze si skvele dievca. Oni prichadzaju ovela, nie ty. Budem ti drzat palce.
take kravy odignoruj! alebo ak by si bola prchká, výbušná a aagresivna povaha jak ja tak zaútočiť jazykom. také slová ako som im ja povedala jakživ v živote nevideli ...a rpavdepodobne by ich ani zopakovať nevdeli Lebot iež som čosi podobne rpeživala...
to rped panelakom stáva taká sedlák-stokárska banda taky trtkovia a dve kurvicky... a idem okolo začujem :" satanizmus škodi zdraviu" ja "debilita ešte viac" ....a rozmýšlajú
pričom som bez viery-poha(á)nka
musíš ich zobrať úsmevom... smiech do očí je podjebovník nôh jak hovado...aj keď tým zakomplexovaným ťukám čo sina verejnosti ani nekýchnu aby si nepsravili hambu vadí keď je niekto odviazaný, svojský a niečim osobitý... tak si zvyšajú na jeho úkor sebavedomie...
A teraz, idem na novú školu tak tiež čakám niečo podobné... xD už sa teším na tie pipenky aké pokecové frázy na mňa vytiahnu... bude nostalgia za materskou školkou
to sa stáva ja mám to isté v škole.oni to už je normálne diagnóza viem,že to máš ťažké,ale kto nemá...nič s nimi neurobíš iba ak by si im predniesla reč,z ktorej by im padla sánka a viac by sa už neozvali...to by mohlo zabrať...
Hej hej viem očom hovoríš taky tak som mal stym menší problem - ludia si chcú dokazovať že su viac než ty, alebo si myslia ze v partii uspeju iba tým že budu niekoho zosmiešňovať - takých treba len ignorovať alebo ak to prerastá - tak tu babu chyť za vlasy a vytrhni jej ich od tej sprostej lebene
Ak by si mala mať s toho zle - tak povedz v čom je problem a každý to pochopí....
@Lenuska175 že im budeš prednášaŤ čo robia a ak tým trpíš,ale musíš zaujaŤ inak ťa budú mať na háku.treba zasiahnuť citlivé miesto.enmyslím to doslovne ne že sa s nimi pobiješ
aj mne to jedna robila presne toto iste,debiliny o mne vyprava a prestali sa so mnou bavit niektori ludia a stael ma ponizovakla a spravala sa ku men ako k psovi,ignoruj ju vobec si ju envsimaj,ona ked vidi na tebe ako ta nici a ponizuje tak to robi stale potom ale ekd ju budes mat v pici a nebudes si ju vsimat a bude vidoet ze ta to voebc netrapi ju to rpestane bavit a sem tam jejmozes nejaku poznamiku povedat ironicku ench sa nevyvysuje,ale nehadaj sa s nou len sa tak pousmej nad tym a djeb ju nejako a viac si ju nevsimaj,ver mi ze to pomoze ked ju budes ignorovat,tiez som tomu moc neverila ked mi kamoska vravela ze aby som si take kravy nevsimala a ze jej sa to povie ked ona neni na mojom meiste,a pomohlo
mne vždy pomohla zmena stratégie ak som niekomu prekážala, dala som mu najavo, že mi je to fuk /nejaký dobrý odfajč v rukavičkách vždy zabral/... /alebo, keď som bola mladšia, tak som škaredo vynadala
mmm ale ty asi nie si povaha, čo sa za seba tak bije hlavne by si sa jej nemala báť - naladiť svoje myslenie tak, aby si si zvykla, že ti je rovnocenná - iba vtedy si schopná sa jej postaviť .. neviem ako ti inak poradiť. jediné čo ťa zachráni pred traumou, je bojovať za seba. musíš veriť, že nie si tá osoba, o ktorej ona tak povyšenecky hovorí ...
vieš.. vtip je v tom, že jej robí dobre, keď vidí, ako ti to vadí.. ak sa budeš tváriť, že ju máš v riti, že zagúlaš očami.. tak by to mohlo pomôcť. ju to prestane baviť, keď uvidí, že to s tebou ani nepohne. !! a ešte väčšia drzosť bude, ak sa na ňu dokonca kľudne usmeješ
závidí ti! treba ignorovať, ver mi, že to ľudí najviac serie... lebo oni sa snažia a tešia sa z toho, keď sa ty rozčuľuješ, pokiaľ ich odignoruješ zoberieš im ich zbrane... dôležité je aj ako sa pri tom zatváriš, nahoď face že "si úbohá pi... a ja sa s tebou proste nemienim zahadzovať" (ak by si sa zatvárila ako bitý pes tak by ti to proste nepomohlo)...
a prečo sú ľudia takí? lebo majú z toho komplex - tej blondíne to kedysi robil niekto iný a preto to ona robí teraz. ľudia sú nepoučiteľní, robia to, čo sami neznášajú... kašli na to. je to proste p*ča nevyrovnaná sama so svojim životom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ta blondina, ser na nu.. raz dostane rozum a bude sa cudovat sama sebe, ako taka mohla byt (resp. vacsinou to tak je ale na tvojom mieste by som jej to nejako vracala.. ak ta napr. slovne napada, tak dake odjeby dat atd
ale rád by som vedel čo v tvojom živote znamená urobiť peklo zo života.... dúfamže ti len žerie desiate, alebo kradné perá
Vysmievanie a priamo viditeľné povyšovanie akýmkoľvek spôsobom je zapríčinené často len nedostatočným sebavedomím daného človeka, utrpeniami z dectva prípadne zo života, vnútorným smútkom, duševnou alebo duchovnou prázdnotou(poruchou) alebo priamou závisťou k niečom, čo sa s tebou spája, či už veci, výzor alebo iné súčasti, ktoré k tebe patria.
Posmievači sú väčšinou vnútorne slabí ľudia a svoju "len" povrchnú "silu" ukazujú bud pred kamarátmi alebo prostredníctvom nejakej anonymity (veľmi radi to robia hlavne na internete, ale to nie je teraz asi tvoj prípad). Ako jedinec "sám" je väčšinou tzv. slaboch a utiahnutý človek a netreba sa ho nejako báť.
Násilie a fyzická hrubá sila nič nerieši ale len rozpútava často ešte väčší a nekonečne trvajúci konflikt a hnev medzi ľuďmi, ktorý môže vzrásť až do veľmi nepekných dôsledkov.
Verím, že sa tvoj problém vyrieši, veľa šťastia.
Teraz nám príde do triedy daľšia,takže sa budem musieť psychicky pripraviť
tú blondínu poznám osobne a to je fakt prípad
to rped panelakom stáva taká sedlák-stokárska banda taky trtkovia a dve kurvicky... a idem okolo začujem :" satanizmus škodi zdraviu" ja "debilita ešte viac" ....a rozmýšlajú
pričom som bez viery-poha(á)nka
musíš ich zobrať úsmevom... smiech do očí je podjebovník nôh jak hovado...aj keď tým zakomplexovaným ťukám čo sina verejnosti ani nekýchnu aby si nepsravili hambu vadí keď je niekto odviazaný, svojský a niečim osobitý... tak si zvyšajú na jeho úkor sebavedomie...
A teraz, idem na novú školu tak tiež čakám niečo podobné... xD už sa teším na tie pipenky aké pokecové frázy na mňa vytiahnu... bude nostalgia za materskou školkou
Ak by si mala mať s toho zle - tak povedz v čom je problem a každý to pochopí....
Keď sa bude zlostiť a všetko jej vraciať,bude ju to ešte viac baviť.
ignoruj ju
mmm ale ty asi nie si povaha, čo sa za seba tak bije hlavne by si sa jej nemala báť - naladiť svoje myslenie tak, aby si si zvykla, že ti je rovnocenná - iba vtedy si schopná sa jej postaviť .. neviem ako ti inak poradiť. jediné čo ťa zachráni pred traumou, je bojovať za seba. musíš veriť, že nie si tá osoba, o ktorej ona tak povyšenecky hovorí ...
vieš.. vtip je v tom, že jej robí dobre, keď vidí, ako ti to vadí.. ak sa budeš tváriť, že ju máš v riti, že zagúlaš očami.. tak by to mohlo pomôcť. ju to prestane baviť, keď uvidí, že to s tebou ani nepohne. !! a ešte väčšia drzosť bude, ak sa na ňu dokonca kľudne usmeješ
a prečo sú ľudia takí? lebo majú z toho komplex - tej blondíne to kedysi robil niekto iný a preto to ona robí teraz. ľudia sú nepoučiteľní, robia to, čo sami neznášajú... kašli na to. je to proste p*ča nevyrovnaná sama so svojim životom...
Urýchlene.