Preco su niektory muzi taky sprosty a nic si nedaju vysvetlit ?
Mam problem frajer ma videl s kamaratom ale to bolo nevine objatie normalne na rozlučku a on si to nechce vysvetliť a keby aspon nezmenil tl. čislo aby som mu to visvetlila pls Poradte.
No skus to este raz, ale ak bude typek zakazdym reagovat takto tak to sa s nim rovno rozluc. Co budes za nim doliezat, onedlho aj tak zisti, ze si s tym kamosom nic nemala ani nemas a bude lutovat... A ak nebude, tak nestoji zato.
greqorec myslis ze ma to nenapadlo len ked ma uvidi tak mi pred nosom zabuchne dvere.A zabudla som vam tam nieco napisat ten kamarat je moj byvali chalan.smola co ale pomozte mi pls ja ho mam fest rada.
Tak na takého žiarlivca by som sa vysrala... Ako ak by ma nikdy nevypočul a nedal si vysvetliť a aby som mala strach že ma uvidí, a ver že sa to bude iba zhoršovať. Od žiarlivcov ruky preč!!!
otazka znie ..to sa nemožeš rozlúčiť klasicky - maj sa,cau,sawana,odpal..??
ja tomu nerozumiem..to obijmaš aj rodičov ked odchádzaš z domu? lebo vačšina odpovedi na otazku že prečo obijmaš kamarata je že "mám ho rada".. a rodičov nemáš rada?no vidíš,tam ti stačí to ahoj a neobjimaš ich..
kolko krát sa on objimal so svojou dobrou kamaratkou (byvalou) ???
Ja na objati nic zle newidim...ja sa na privitanie a na rozlucku obijmem aj s kamaratom aj s kamaratkou...aj ked je pravda, ze moj priatel tiez na objatia s chalanmi ziarli, ale chape to, proste vie ze ja to robievam a nie je za tym nic viac ako kamaratstvo...
Keby som sa s nim obymala len tak!Zomrela mu babka ktoru mal fest rad a musim potvrdit,ze to bolo fest mile stvorenie z vlastnej skusenosti taze som s toho bola dost smutna aj ja.
Myslim si ze tvoj chalan je az moc ziarlivy. Co keby mu to vysvetlil niekto iny (mozno aj byvali ale neviem ci by ho pocuval)??lebo ked teba nece pocuvat ani vidiet.A ked za tebou nepride ani sa neozve tak sa na neho vykasli lebo to nema zmysel.
nechaj ho vyfucat... nehovor mu to hned ako sa zase stretnete povedz mu to niekedy inokedy nechaj to tak ad acta a ked bude vhodna prilezitost tak vtedy a ked to nepochopi tak je complete idiot
No tak jak má bývalý nervy nech mu to vysvetlí, ale dá to dosť nervov, práce času, trpezlivosť a presviedčania, aby ťa vypočul. Aj mňa kamoš objal a dal mi pusu, proste bola som smutná stala sa vec ktorá ma ranila, videla to jeho baba a nebavila sa s ním, mobil nedvíhala, dvere zabuchla pred nosom, no hrôza trvalo mi týždeň kým som jej všetko vysvetlila. A nakoniec sme na ďalší víkend pozerali spolu film u neho doma takže happy end
ziarlivci su strasni chalani lebo ta len podozrievaju a moze to zacat takto nevinne ty mu predsa nepatris ale na druhej strane ak si vedela ze to nema rad tak by si to robit nemala aj ked si ho objala koli takej veci. ak sa nebude chciet stretnut alebo ti nezavola alebo tak tak sa na to vykasli mas aj ty svoju hrdost tak sa neponizuj za to nestoji. keby ta mal rad tak to pochopi mozno mu to len trosku dlhsie trva. uvidis podla situacie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja tomu nerozumiem..to obijmaš aj rodičov ked odchádzaš z domu? lebo vačšina odpovedi na otazku že prečo obijmaš kamarata je že "mám ho rada".. a rodičov nemáš rada?no vidíš,tam ti stačí to ahoj a neobjimaš ich..
kolko krát sa on objimal so svojou dobrou kamaratkou (byvalou) ???