Vnasej skole je jeden krasny chalan ,ale mna si nevsima co mam robyt aby si ma vsimol a preco si pekny chalani vsimaju len pipky (cest vynimkam)?pomozte mi pls.
Nie je to tak, ze si vsimaju len povedzme "krasavice". Staci, ked vies nejako toho dotycneho zaujat - bud vyrecna, vtipna, nevtierava, ale zaroven aj zvodna.. Proste sa treba snazit zaujat. Ono to zaberie a ked nie, tak je naozaj namysleny a takeho by som rychlo pustila z hlavy a just si ho nevsimala.. Ved na svete je tolko zaujimavych a milych chalanov, ktori o teba budu mat zaujem..
nie vsetci su namysleny!!!mna si kazdy vsima lebo mi hovoria ze som hrozne pekna§ale podla mna nezalezi na vonkajsej krase ale co mas vnutry!!mne to uz niekedy vadi ze sa kazdy za mnou obzera a maju hlupe pripomienky!!napr..pod jebat a tak...ked si ta ten chalan nebede vsimat tak je to debil a poriadny!!!to mi ver!!
No podla mna to tak nieje, ale neva, mna si vsimnu aj pekny chalani a niesom krasna... Aspon to tvrdia spoluziacky, ktore su do nich zamilovane, ale mne su ti chalani mierne u riti, ved ich vobec nepoznam, viem ako vyzeraju... a obcas ze spolu blbnem a smejeme sa... Ale pritom sa my nespozname.
2Kraska 1: skoda, ze sa ta krasa neda objektivne zhodnotit z tvojej fotky...
...ani ja to inac nemozem o sebe tvrdit, ani jedno ani druhe...sak musia hodnotit ini ludia...hlavne to druhe pohlavie :-]]]
podla mna je clovek velmi ovplyvnitelny tvor, co sa tyka nazorov inych, proste nahucia ti do hlavy ze si taky a taky a ty podla toho konas pol zivota, az kym nezistis, ze to vobec nie je pravda...
clovek, o ktorom si iny myslia, ze je pekny ma mozno naviac, co sa tyka sebavedomia (ma na com budovat) ale vsetko zavisi od vychovy a prostredia, v ktorom sa pohybuje...ked proste niekto vyrasta tam, kde ho vsetci obsluhuju, tak isto sa bude spravat k vsetkym ostatnym...ze by ho mali obsluhovat a tym padom ma nad nimi vsetkymi navrch
To máš také isté ako s dievčatami.... Prečo si asi tak pekné dievčatá nevšímajú škaredých??? Hlúpa otázka.. proste to je tak... A my menej pekný sa s tým musíme zmieriť.... Alebo šetriť na plastiku
pretoze su pekni...cim krajsi tym namyslenejsi..tym hlupejsi...a protivnejsi...
ten chalan ma pravdepodobne poriadne vysoke sebavedomie a je zvyknuty na zaujem zo strany opacneho pohlavia...takze ak si ho budes vsimat velmi to nezaujme...praveze bud ina ako ostatne..ale osobne si myslim ze ak je taky pekny a vsima si len pipky kasli nanho to nieje typ pre nas normylnych smrtelnikov...
a preco sa on tebe paci? pretoze je pekny...
takze preco si vsimaju chalani pipky? pretoze su pekne a hlupucke...a mozu s nimi manipulovat, potom sa citia akoze oni su chlapi...vies zdviha im to ego...
No ani ja neoplyvam nejakou extra krasou, mam kopu kamosov chalanov, ale nic vaznejsie som nemala... Proste ak nezaujmes, nezaujmes, a musis sa s tym zmierit a cakat... Ja som si uz zvykla, ze ma aj tak budu brat stale ako kamosku a nic viac... no hadam sa raz najde niekto, kto bude mat na vec (ci skor na mna ) iny pohlad
proste ked chalan vie o sebe ze je pekny...tak to dokaze dost dobre vyuzit v reale ... ale aj "zneuzit" ... zalezi od toho ako kto svooju krasu dokaze vyuzit...ci uz na zle alebo na dobre veci
Mno kto wje preco sme my pekny taky namysleny =D Ja som namysleny, ale len na to aky som krasny, inak som wraj uplne w poho a praweze tje "pipky" jak si ich nazwala si wobec newsimam. Wed takych stetiek je na kazdom rohu plno, ale najst normalnu babu to sa nestawa tak casto.
A inak pre seckych: ste taky pekny ako sa na to citite.
Ak si sami nezacnete howorit ze to tak je, tak od druhych to necakajte
Hmm, inak to ci je pekny zalezi od subjektu rozhodovania o objekte rozhodovania Takze zalezi od zenskej ci sa jej chalan paci a tak isto je to aj u chlapov, sto ludi sto chuti. je to len uhol pohladu, pre jednu to moze byt namysleny krasavec pre druhu namysleny spatak
Nemyslim si, že každý chalan je namyslený, aj keď trošku vyzerá nejako k svetu. Veď každej babe sa podľa mňa páči iný typ chalana a hlavne aby ho spoznala aký je vo vnútri. A potom si spravila o ňom mienku, zato, že si ťa nevšíma alebo tak, možno ani nevie že máš oňho záujem, keď si s ním ani len neprehovorila alebo nerozprávala.
Ono dosť napovie, ak si s tou dotyčnou osobou rozumiete a keď je ti sympatická, tak nie je v tom podľa mňa už žiadny problém, jedine, ak by bola zadaná ale to je už o inom.
neviem ci som prave ta vynimka ale poviem ti len jedno, ze ak su pekny chalani namisleny tak to nieje pravda aspon podla mna v urcitych pripadoch... ony maju zvacsa kompexi menejsňcennosti alebo jednoducho len preto lebo nemali v zivote to, co by chceli mat... dokazuju si to tym ze maju ktoru chcu a robia to co chcu... vzdy maju prachy a dobre sa obliekaju... moja skusenost je ta ze som peknemu chalanovi nechcela dat cislo nakoniec ma ukecal len koli tomu lebo som mala vela prace... skus si ho nevsimat a bud taka aka si... ak si ta ma raz vsimnut tak si ta vsimne a ak si myslis ze je namysleny tak neviem preco ho vlastne chces
Boze toto je debata. Vy zeny ste uplne super. Boze sak dajme si priklad. S videnia poznate pekneho chalana. A teraz vy sa k nemu ani len nepriblizite, len s dialky na neho slintate a vypravate jaky je namysleny, a jak si vas nevsima... Preboha sa s toho sna zobudte... To si ma vsimat uplne vsetky babi co idu okolo ? A ma si dedukovat ze aha tam ma chce, ta nie ? Preco by bol namysleny ? Vi mu ani nedate najavo ze existujete, a potom je hned namysleny. Toto je u vas zien klasika. Alebo sa cudujete ze pozera po peknych cajkach a co je na tom ??? Tiez nepozerate po skaredych chalanoch ... A aj keby ta poznal a nejavil zaujem tak zase to neznamena ze je namysleny, boze co je natom ? Proste mozno prave s tebou nechce mat vztah, mozno sa mu nepacis, mozno ma iny typ, mozno mu nieco na tebe vadi proste keby za tebou prisiel nejaky chalan, o ktorom napriklad nejake baby povedali ze je pekny, a tebe by sa nepacil tak by si s nim tiez nechodila.
Dajme tomu poviem priklad ze v skole mate 200 nezadanych bab. Ked uz je taky nadherny tak dajme tomu ze 100 z nich by s nim chcelo chodit. Tak jednej povie ano, a 99 bab si bude myslet ze je to kok*t, ze je namysleny a co ja viem co lebo si nevybral prave vas. Si uvedomte ze ste neni hviezdy. Aj on ma svoj vkus, a svoje tuzby. A za dalsie ma na vyber. Takze si vyberie co je preneho najlepsie. To iste na jeho mieste by ste spravili vi. Nevyberes si niekoho kto sa ty paci s casti, ale niekoho kto je mozno pri prvich dojmoch pre teba dokonaly. Ale to ci sa mu pacis ani nevies, pretoze nanho kukate zdialky a vzivote si ho asi ani nepozdravila, alebo respektive neprehodila nejaku rec.
A este k tym pipkam, o peknych kockach panuju take iste famy ako o peknych chalanoch, tiez ani ich nepoznate, vzivote ste s nimi nehovorili, len ste usudili ze su strasne pekne, takze to budu urcite namyslene fuchtly, urcite si myslite ze ked nosia drahe pekne handry, su nadherne a nemaju zrovna najlepsie znamky tak su to pipenky vypatlane. Ano niektore su ale o vecsine viete akurat to co sa o nich hovori, a co o nich hovoria ine zavistlive zenske len preto aby si liecili komplexi s toho ze ona chodi s tym, co sa jej tak stasne pacil.
Len si uvedomte ze ked napriklad chalan je strasne pekny, nosi drahe handry, ma mozno drahe retaze, nagelovane vlasy a vozi sa na tatkovom mercedese, to neznamena ze je vypatlani debil ktory nic ine nez seba a svoje dobro nevidi. Vy keby ste boli pekne tak co ? Znetvorite si ksicht ? Keby vam rodicia kupovali drahe handry ktore su pekne tak co ? Nechceli by ste ich alebo by ste ich palili ? Keby vam tatko kupil auto, alebo daval svoje, nezobrali by ste ho ? Keby vam mozno ponukol pracu akoze tatinov synacik bude robit na vysokom poste nezobrali by ste ju ??? No boli by ste len jebn*ty a nijak inak sa to neda povedat. Takze ohovaranie s vasej strany je len slepa zavist a nic ine.
A ked uz su dajme tomu namysleny a sprosti tak naco ich rozoberate ??? Co vas je do nich ??? Ublizuju vam nejak ??? Nie, proste si idu svoje, vas si nevsymaju a maju vsetko to co chcete vy, takze si na nich ohovaranim liecite svoje komplexi... Sa zamyslite a zistite ze nic ine neni pricinou. Vy nadavate ze je krasny a vybere si krasnu pipku, keby hocijaky chalan odtialto bol na jeho mieste tiez by si vybral tu pipku. Alebo keby niektora z vas bola najkrajsia pipka na skole, tak by si tiez vybrala prave toho fesaka za ktorym slinta vecsina ludi. Toto su len terajsie reci ze ja by som si nevybral, a mne sa taky nepacia, ked sa nad tym zamyslite tak velico rychlo zistite ze je to tak ...
Len It fajn... nech ma nechce, mne to neprekaza. Zato, ze je pekny sa donho nejdem hned zamilovat a nezlomi mi to srdce. Myslime tym chalanov skutocne namyslenych az arogantnych, peknych, ktory ma zhodia pri najblizsej prilezitosti pred co najvacsim mnozstvom ludi lebo si svoje prednosti uvedomuju. A zasa nie je to o tom, ze nas odmietnu, tak sa nasereme, zavidime a ohovarame. Namysleny su aj chalani, ktori ku mne pridu, chytaju ma, hned ma chcu bozkavat, a ked poviem, ze nemam zaujem, tak sa na smrt urazia a ked je moznost, tak ma ponizuju... Tu nie je rec o tom ako sa vysporiadame s tym, ked nas druhe pohlavie odmietne...
Ano majlos, urcite su, vysokoskolaci su silno inteligentny ludia a vobec sa nepozeraju na krasu a tak , a sice ja uz pracujem takze strednu mam za sebou.
To LA, mozno tvoj pripad, ale vetsina bab si o chalanovi mysli ze je namyslen len preto ze sa boji ho oslovit, alebo ze sa mu pacia ine ako je ona atd atd...
Och neznašam, ked si niekto pomysli o druhom, že aky je pekny a z toho mu jasne vyjde, že je hned namysleny, zadany a neviem čo ešte ... u nas na škole sa to tiež občas stane mne aj kamoškam, že proste podľa vyzoru ťa odsudia, že namyslena alebo čo a pritom ťa vobec nepoznaju a je mi to uuuuuplne jedno ... ti čo ma poznaju, vedia a ti, čo nie a hneď si spravili obraz, ich vec, neriešim .... načooo, nech si mysli, čo chce ... nebudem sa teraz na niekoho stale usmievať a prihovarať sa mu len kvoli tomu, aby zmenil nazor Ako je jedna vec snažiť sa s každym vychadzať ale je ine, sa pchať inym niekde, len aby som nebola v ich očiach ta zla... a tak
mno nad tym sa fakt netraap..oni z toho vyrastu,.ved vies,ze my holky sme tak povediac trosku popredu...a akonahle dostanu rozum a zistia ze pipky..to nie je nic moc.tak ich to prejde...to su len take pubertaalne prajavy..zatial
Kleo a preco by sme nemohli byt namysleny? A este ked nam k tomu aj vy dopomahate.. Na pokeci som kazdy den (ale s nikym nepisem) a tie rpcky ma len utvrdzuju v tom ze som pekny, tym padom mi to aj pekne zdvihne sebavedomie.. Tu na birdzi je to podobne ale tiez vascinou s nikym nepisem..
Takze ked nas prestanete ospevovat a honit nam ega, tak aj mi budeme menej namysleny..
Ved to je normálne, nie? Vedia že sú pekní ale to neznamená, že to nemôžu byť dobrí chlapci Ved aj pekné baby sú namyslené a nemusia byť zlé, nie? (samozrejme u každého je to inak, ale toto je k téme)
a nakoniec to bude aj tak jedno,pekny/a,skaredy/a,namysleny/a...ak lubi je to ok...ak nie sa mozme aj na hlavu postavit...no a s pribudajucimi rokmi fyzicka krasa nie je az taka dolezita,nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
...ani ja to inac nemozem o sebe tvrdit, ani jedno ani druhe...sak musia hodnotit ini ludia...hlavne to druhe pohlavie :-]]]
podla mna je clovek velmi ovplyvnitelny tvor, co sa tyka nazorov inych, proste nahucia ti do hlavy ze si taky a taky a ty podla toho konas pol zivota, az kym nezistis, ze to vobec nie je pravda...
clovek, o ktorom si iny myslia, ze je pekny ma mozno naviac, co sa tyka sebavedomia (ma na com budovat) ale vsetko zavisi od vychovy a prostredia, v ktorom sa pohybuje...ked proste niekto vyrasta tam, kde ho vsetci obsluhuju, tak isto sa bude spravat k vsetkym ostatnym...ze by ho mali obsluhovat a tym padom ma nad nimi vsetkymi navrch
EQ
ten chalan ma pravdepodobne poriadne vysoke sebavedomie a je zvyknuty na zaujem zo strany opacneho pohlavia...takze ak si ho budes vsimat velmi to nezaujme...praveze bud ina ako ostatne..ale osobne si myslim ze ak je taky pekny a vsima si len pipky kasli nanho to nieje typ pre nas normylnych smrtelnikov...
a preco sa on tebe paci? pretoze je pekny...
takze preco si vsimaju chalani pipky? pretoze su pekne a hlupucke...a mozu s nimi manipulovat, potom sa citia akoze oni su chlapi...vies zdviha im to ego...
A inak pre seckych: ste taky pekny ako sa na to citite.
Ak si sami nezacnete howorit ze to tak je, tak od druhych to necakajte
Ono dosť napovie, ak si s tou dotyčnou osobou rozumiete a keď je ti sympatická, tak nie je v tom podľa mňa už žiadny problém, jedine, ak by bola zadaná ale to je už o inom.
Dajme tomu poviem priklad ze v skole mate 200 nezadanych bab. Ked uz je taky nadherny tak dajme tomu ze 100 z nich by s nim chcelo chodit. Tak jednej povie ano, a 99 bab si bude myslet ze je to kok*t, ze je namysleny a co ja viem co lebo si nevybral prave vas. Si uvedomte ze ste neni hviezdy. Aj on ma svoj vkus, a svoje tuzby. A za dalsie ma na vyber. Takze si vyberie co je preneho najlepsie. To iste na jeho mieste by ste spravili vi. Nevyberes si niekoho kto sa ty paci s casti, ale niekoho kto je mozno pri prvich dojmoch pre teba dokonaly. Ale to ci sa mu pacis ani nevies, pretoze nanho kukate zdialky a vzivote si ho asi ani nepozdravila, alebo respektive neprehodila nejaku rec.
A este k tym pipkam, o peknych kockach panuju take iste famy ako o peknych chalanoch, tiez ani ich nepoznate, vzivote ste s nimi nehovorili, len ste usudili ze su strasne pekne, takze to budu urcite namyslene fuchtly, urcite si myslite ze ked nosia drahe pekne handry, su nadherne a nemaju zrovna najlepsie znamky tak su to pipenky vypatlane. Ano niektore su ale o vecsine viete akurat to co sa o nich hovori, a co o nich hovoria ine zavistlive zenske len preto aby si liecili komplexi s toho ze ona chodi s tym, co sa jej tak stasne pacil.
Takze toto je cely problem.
A ked uz su dajme tomu namysleny a sprosti tak naco ich rozoberate ??? Co vas je do nich ??? Ublizuju vam nejak ??? Nie, proste si idu svoje, vas si nevsymaju a maju vsetko to co chcete vy, takze si na nich ohovaranim liecite svoje komplexi... Sa zamyslite a zistite ze nic ine neni pricinou. Vy nadavate ze je krasny a vybere si krasnu pipku, keby hocijaky chalan odtialto bol na jeho mieste tiez by si vybral tu pipku. Alebo keby niektora z vas bola najkrajsia pipka na skole, tak by si tiez vybrala prave toho fesaka za ktorym slinta vecsina ludi. Toto su len terajsie reci ze ja by som si nevybral, a mne sa taky nepacia, ked sa nad tym zamyslite tak velico rychlo zistite ze je to tak ...
To LA, mozno tvoj pripad, ale vetsina bab si o chalanovi mysli ze je namyslen len preto ze sa boji ho oslovit, alebo ze sa mu pacia ine ako je ona atd atd...
Možno bude chyba na druhej strane..
Takze ked nas prestanete ospevovat a honit nam ega, tak aj mi budeme menej namysleny..
Iba hlupak si vezme krasnu zenu....a ja sa tymto riadim taakze ked ho nijako neocaris tak nestoji za to a je hlupaak