Neviem no mne sa niektoré páčili. Čiara, Amnestie, Trhlina, Sviňa, Učiteľka... A z tých starších mám rád Perinbabu, Tisícročnú včelu, Jánošíka... Nie sme Hollywood aby sme produkovali milión filmov so Štefanom Sekalom každý rok, ale keď sekera zatne tak niektoré sú dobré...
Ja skôr preferujem križiacku výpravu na slovenské seriály a reality show. Neznášam Panelák, Búrlive víno, Farmu, Chlapi neplačú a podobné sračky čo produkuje Jojka a Markíza. Chobotiny bez zmyslu.
Hentie politicke napriklad uz len z uputavky su vsetky take tak ich ani nahodou nebudem pozerat ale su aj dobre filmy v poslednom case co som videl Špina! alebo Loli Paradička a z trochu starsich Vojtech a ja ňévjem uš netrap ma mam vymletu hlavu!
Alebo taka stara klasika ako Svako Ragan je super alebo rozpravky niektore su fajn a tak no takze teraz viac chvalim ako kritizujem hm vidis ti hovorim vymlety mozog mam
Lebo su vacsinou len o politike a mafianoch a su trendove, t. j. urobi sa film na urcite temy, ktore prace vtedy v spolocnosti rezonuju s cielom, co najviac zarobit. Ale je to ako prostitucia, rychle prachy, ale dobry pocit z toho nemate.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov