Myslim si , ze som normalne dievca ,no nemam stastie na xlapov , stale narazim na hajzlov . Uz ozaj neviem . Zacalo to pred tromi rokmi ked som spoznala najväcsiu lasku mojho zivota,lenze vsetko bolo proti . Odvtwedy som narazila len na takyx co ma vyuzil
hlavne sa neľutuj, všetci chlapi sú určite neni svine.
Nemáš proste štastie na lásku a to, že ti robia zo zivota peklo je ich jebnutosť. Nemôžes sa nechať len tak lahko namotat a každému uveriť, začni si s nimi niečo viac až ked ich budes veľmi dobre poznat. A fakt nehádz všetkých do jedného vreca.
A preco su zeny prasce? To je taka ista jebnuta otazka a fakt si nemyslim ze ten vek co mas v profile je skutocny?! Mozno bez tej jednotky by to aj mohlo byt..
A ked si naivna a nechas sa vyuzit tvoja chyba, my ti za tvoju jebnutost nemozeme.. ake ubohe sa lutovat a este k tomu na fore..
a to mas fakt 19 rokov? Sa mi nezda hlava sa ma obcas pouzivat aj na rozmyslanie nie len v skole. Predpokladam, ze tam este chodis.
je to len a len tvoja chyba, ze si blba anaivna. ze ta vie kazdy osrat a zneuzit. Svetom vladnu mudri ludia a ked medzi nich nepatris tak sorry ale si v srabe
Kasli na to a a hladaj na inych miestach. Pravdepodbne si ten typ ktori chce mat vsetko a nemoze mat nic (to vsetko). TRPEZLIVOST RUZE PRINASA. tebe toto nehovori asi nic, ze? porozmyslaj nad sebou trochen
po vacsine tu maju pravdu...nelutuj sa a cosi zo sebou rob...hlavne nebud naiva, bo to nikam nedotiahnes. a 3x si rozmysli, ci budes s chalanom, ktory ta vyuziva, a nehovor mi, ze si nevidela, ze ta vyuzivaju...a chalani su neni svine, bez nich sa proste neda.. to raz tiez pochopis... vela stastia
Majlos: tak ako to spravime? Ty ju chytis ja ju zneuzijem, potom ja ju chytim a ty ju zneuzijes a potom ju hodime z mosta? Alebo ju budeme zneuzivat az do bezvedomia? Navrhni nieco, lebo odhalila nase tajomstvo..
chlapi su takí,lebo aj zeny su take iste...je to vzajomne,chlapi sa spravaju tak ako sa spravaju,lebo si ventiluju pocity, ktore boli sposobene zenami.
chlapi su kokoti ale baby su kurvy...tak to je..a vzdy to tak bude...:/ no..stalo sa mi to tiez presne co si pisala ale tak hadam sa najde taky chalan co ta (aj mna) bude mat rad..takze nezufaj a ber zivot taky ako je..bud prirodzena,nedrz si teraz od chalanov odstup a ten pravy pride
Karvin nebit nasich instrumenov a gul tak tu ani nie si mozno. A to zasa plati aj od vas zien nebit vas ani mi nie sme. nejdem rozoberat koho stvoril boh ako prvy
Aj tak si myslim, ze ci su chlapy svine alebo nie ani tak moc nehra. Skvor hra mentalita toho clvoeka a co zo seba robi. A predsa svine sa maju najlepsie, nie?
Ako ten kratky pribeh.
krtko si vyspevuje svine sa maju najlepsie svine sa maju najlepsie. vevericka sa ho spytala preco sa mju svie nejlepsie? Krtko: No zid dole a ukazem ti. Vevericka zisla dole krtko jej precvicil cvicku a potom len povedala. Krtko ty si ale svina
Tommyhot: kazdopadne by som ju netopil aby nenasli telo, naporcujeme ju, a dame zezrat svinam (ze sa to do debaty hodi Pekne im ju dame aj s farmarskym drezingom
Hmmm, tak treba nejaku tepelnu upravu: Gordon blue z jebnutej zenskej Alebo nejaky ten špííz, tiez nie zlee. Ale osobne by som ju dal do gulasa. A ked uz nechceme skodit nasim kamaratom tak ju predame na e-bay nejakym kanibalom
ked sa bojis dalsieho sklamania, moja, kup si psa, popripade rybicky a na svine sa vykasli...aj ked ja by som to nespravila, lebo niektore tie svine su celkom fajn
a hlavne, uz treba vymysliet nieco originalnejsie ako "chlapi su svine"
AMY19872 podla mna by si mala spachat samovrazdu!! vazne! a cim skor lebo uz sa tu zdruzuju dalsi X-lapi (to je skoro jak X-files ..no nie?) napr majlos a tommy ktori tu uz plany kuju.. no co dievca mas smolu ako to tu citam aj tito ta maju v plane zneuzit a odkopnut (konkretne z mosta ak som to spravne pochopila)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Nemáš proste štastie na lásku a to, že ti robia zo zivota peklo je ich jebnutosť. Nemôžes sa nechať len tak lahko namotat a každému uveriť, začni si s nimi niečo viac až ked ich budes veľmi dobre poznat. A fakt nehádz všetkých do jedného vreca.
A ked si naivna a nechas sa vyuzit tvoja chyba, my ti za tvoju jebnutost nemozeme.. ake ubohe sa lutovat a este k tomu na fore..
Majlos: prestan prezradis nas
je to len a len tvoja chyba, ze si blba anaivna. ze ta vie kazdy osrat a zneuzit. Svetom vladnu mudri ludia a ked medzi nich nepatris tak sorry ale si v srabe
Kasli na to a a hladaj na inych miestach. Pravdepodbne si ten typ ktori chce mat vsetko a nemoze mat nic (to vsetko). TRPEZLIVOST RUZE PRINASA. tebe toto nehovori asi nic, ze? porozmyslaj nad sebou trochen
Majlos: ok tak ked ju znasilnime tak ju ostriekame (tym sa zmiju otlacky) a je to
Aj tak si myslim, ze ci su chlapy svine alebo nie ani tak moc nehra. Skvor hra mentalita toho clvoeka a co zo seba robi. A predsa svine sa maju najlepsie, nie?
Ako ten kratky pribeh.
krtko si vyspevuje svine sa maju najlepsie svine sa maju najlepsie. vevericka sa ho spytala preco sa mju svie nejlepsie? Krtko: No zid dole a ukazem ti. Vevericka zisla dole krtko jej precvicil cvicku a potom len povedala. Krtko ty si ale svina
Ale ako vidim debata o hovne na dlhy cas
Slovo xlapy - 1. mohla by si to napisat aj bez toho x je to dost blbe a trapne
2. hovori ti nieco nominativ mnozneho cisla?? Ma tam byt i a nie y !!!!
a hlavne, uz treba vymysliet nieco originalnejsie ako "chlapi su svine"