viete vy čakáte že povie: Nejdeš von?...ale on povie . No, zajtra musím ist so psom von budem asi tak okolo 15tej.......ach jaj tak chce aby som šla s ním alebo nie??
podľa mňa chce aby si s ním išla von..len sa to neopýta na rovinu...ale chce byť asi originálny a nepovie ti "pojdeme zajtra von ???"..radšej povie, že bude vtedy a tam a "náááhodou" sa tam stretnete..
no to bol len príklad. A ked chce aby som šla po kofole k nim ešte pokecat s nim tak prečo to tiež nepovie normálne......ale ja to zistím až neviem kedy že jeho : ,,Dnes som si upratoval izbu,, znamená nechcela by si ist ešte k nám.....lenže mna to nenapadne v tej chvíli, ked som celá namotaná na jeho oči že to to znamená, a potom to končí tak ako obaja nechceme.....kebyže to povie normálne by som povedala,,ano, rada,,.....chalani prosím, trošku odvahy
nie neviem lebo tu nejde o psa....to bol len príklad ...lebo ten chalan sám osebe je čudný a ja nikdy neviem na čom som....ale príhoda s kofolu sa stala
chcel ti povedat, kedy nemas byt von, pretoze v tom case sa chce naplno venovat psikovi a nezela si, aby ho nejake kamosky nahodne stretnute otravovali. a preco to nevie povedat normalne? znelo by to dost hrubo
A šak mu povedz ty.. pod von.... a ked povie ne, tak ne.. a ked povie hej tak hej... jednoduché ako facka.. a ked povie zase že ide so psom tak sa pýtaj dalej.. kašli na to, že budeš mať pocit, že sa vtiraš... pohoda, ak niečo chceš, treba ísť za tým =D =D
Keby nechcel aby si s ním išla, tak by nehovoril hodinu, len by poznamenal, že musí ísť von so psom. Aj ja si myslím, že je príliš hanblivý, aby ti narovinu povedal, že chce aby si šla s ním. Myslím, že má záujem...
neviem ale ja aj keď som hanblivý toto by som povedal. Takže myslím že tou vetou to nenaznačoval aj keď to môže chcieť len sa k tomu ešte neodhodlal. Teda my chalani nezvykneme tak obkecávať a keď niečo chceme vieme byť priamy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ak nemáš psa, tak sa hraj, že máš aspoň imaginárneho Dunča a ťahaj za sebou vodítko
Ty sebec!