Prečo ssa vždy nvážate do mladšých keď tu niečo napíšu??? nerozumiem tomu =/.. a asi ani nikdy rozumieť nebudem prosím vyjadrite sa že prečo to robíte... čo vás to baví alebo čo? aj vy ste mlai napr. 12 a boli ste taky ako my.. ale nechcete si to prizn
neviem prečo sa navážajú... ale ak ťa to poteší, do nich sa navádzajú tí 30-40 roční, a to tých 50 ročný, a všetkých nás v električkách predbiehajú 70 roční, aby si obsadili stoličky.
@drejka suhlasim s tebou. Ja sa rozculujem, ze ludia si tu aj tak nepisu vek skutocny,takze je dost mozne, ze 15 zdrbava 12 rocneho a pri tom moze byt ten 15 rocny tiez 12 rocny
@bamby nic si z toho nerob, ja si skocim aj do starsieho a nerobi mi to ziadny problem. Rob to aj ty a bude to ferove.
neviem preco. ale obcas niektory(aj velky) robia ankety o kkte. ze svrbi ma nos alebo nieco na ten styl. abo furt je pekny velky nos? velka rit? a pod. neviem mozno aj ja robim kktske ankety a diskusie ale fakt ma vytaca ked sa niekdo opyta: "moj priatel si chytal pinis a potom chytal mna som tehotna?" no ic mi uz na ehm ehm hrb.
odpovedou je tato diskusia...a mnostvo jej podobnych od autoriek ako love4you, monicka8888 ci ake cislo tam mala a tak....ostatne...raz na odpoved prides aj sama..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@bamby nic si z toho nerob, ja si skocim aj do starsieho a nerobi mi to ziadny problem. Rob to aj ty a bude to ferove.
V skratke ide o to, že väčšinou sa mladí pýtajú také banálne veci a riešia tu také blbosti, že mi je z toho plano. Ale nerobia to len mladí.