preco kazdý picuje? a pocuvas niekedy aj ten text? same vulgarizmy...nevravim,ze niektory nie su dobrí,hudba je v pohodke,hlavne podmaz,len ako niektorí slovenskí samozvaní hip-hoperi su ubohí...
Celkovo ten vas zivotny styl nemusim,ale respekt..ked to nie je pozerstvo tak nic proti
Zbytocna diskusia...akurat to tu bude zas o tom istom...jedna polka bude nadavat na hip-hop a druha bude nadavat na nich...nech si picuju ich sracky...
ved nevravim,da s a..niektore texty su dos dobre taka H16 alebo Vec su uplne v pohodke ale ked vidim Rytmusa,uboheho cigana jemi zle a preto picujem do hip-hopu,leb ked vidim vsetkych tych mladych debilov co chodia s riflami pod zadkom a tricko XXXL a slovnik maju obmedzeny na 10 slov tak mi staci...preto nan nadavam...
Ako nadáva niekto na hiphop tak oni nadávajú na ostatných... tak to proste chodí, ak máme niečo radi a nejak sa označujeme vadia nám tí iní... a vždy sa nájdu výnimky. Ja tiež Hip hop nemusím ani ľudí, čo tomu veria, neodsudzujem ich, ale proste ja som taká, keď má niečo rado veľa ľudí tak ja to isto nebudem nenávidím davovú psychózu.
a sú ľudia čo tomu fakt veria a čo sa len tvária a tí druhí ma brutálne vytáčajú ale ja som mierumilovný človiečik a tak nenadávam na nikoho (až na dve osoby, ale to môžem )
Ok, ja si popicujem na HH, ale nehovorim, ze nerespektujem ludi, ktori na tom ficia... Ine je pocuvat HH a ine byt vymlety kktny pozer, ktorych je viac ako pozehnane...
Fakt len niekedy mi je z HH a niektorych ludi VELMI ZLE...
Mno tak ja poviem asi tak, že nič proti hip-hopu nemám. sú aj autori, ktorých počúvam (A.M.O., Drvivá Menšina) ale niektorých zase nemusím, lebo buď mi hovoria akí sú úžasní alebo je to (ešte horšie) hip-hop typu - pome sa ožrať na diskotéku a ojebať tam niekoľko báb a z takýchto tém je mi fakt zle. Hip-hop mal vždy hovoriť o životných problémoch a to sa nerieši skoro vôbec. Najhorší mi ale asi prídu celkovo H 16 lebo tí buď sú bossovia alebo nás nabádajú na hovadiny typu - fajčiť je super alebo tiež pome na diskotéku. Asi tak poviem.
A ešte jednu vec ale poviem a to trochu reagujem na to, ako si povedala, že nič o tom nevedia:
Ja osobne počúvam hlavne trance a to je ešte lepšie lebo krásne je, keď niekto nadáva na hudbu a pozná len jedného autora a ako je to pri hip-hope Rytmus tak tu je to Tiesto. Alebo rovnako neznášam keď sa niekto "rozumie" do či už hip-hopu alebo trancu keď pozná tiež len Tiesta alebo Rytmusa. Toto mi príde trápne a keď už niekto má názor na nejaký štýl tak by ho mal aj viac aspoň poznať. Mno viac už asi nemám k tomu čo povedať.
zato ze slovensky hip-hop je viac menej na picu neznamena ze hip-hop nie je dobry...my sme to nevymysleli a ani ho nevieme poriadne robit + mi lezie na nervy ked vidim 14 rocnich fasov jak.... sak to poznate
Myslím že o hip hope viem pomerne dosť a pičujem naňho, práve preto ako ho slováci reprezentujú, napr. Mora, Kfakt a podobne.
Ale hip hop typu Chaozz možem, dokonca ho aj mám na mp3 ..to su panečku texty, nie ako istej pesničky čo sa začína na: nejsom ten čo jebe teba ale ten čo jebe tvoju mamu......?!?!?!...omfg čo je to za začiatok?
Small_angel // nadavas nan kvoli tomu, ze nejaky blbci kazia meno hh?? tak to je potom divne...to ako keby niekto nadaval kompletne na vsetkych ludi len preto, ze par jedincov z nich zabijalo...hlupy dovod
a to iste plati aj pre ostatnych...ked si jeden debko zap*cuje v texte, tak uz automaticky je cely hh na p*cu?? prosim vas...jak deti...ked reve jeden, revu aj ostatni...
ako uz bolo spoenute, ked poznate len jedneho interpreta z celkoveho stylu, utvarate si anzor, ze je to na p*cu, alebo naopak, ze je to super, lebo uz poznate "celkovy" styl..ale hovno...mozno poznate jedneho a uz ste king..a tak je to aj u mladeze, ale preto este hh nie je zly...
ked si male decko nevie vytvorit vlastny nazor, nemoze za to ani hh, ani nikto iny...
a ked si chce trebars rytmus nadavat..tak co?? sak on im svoju trapnu hudbu netlaci do usi...sami siahaju po takomto texte...keby chceli, tak si vezmu aj bethovena a kazdemu to moze byt jedno...lenze v dnesnej dobre to nie je nikomu jedno...to je asi jedenz dovodov, preco decka pocuvaju vulagrizmi...ved to pocuva aj kamos, tak preco nie ja...toto sa mi osobne nelubi, ale preto ete nep*cujem na styly...
...takze tolerancia...ale sak to uz spominam po sti krat...
Dnes je to tak ze si niekdo vypocuje daky HH nakupi si znackove handry a ide sa hrat na najvecsieho ked som zacala pocuvat HH ja nikdo ani nevedel co je to . Mam pocit ze ani jedno male decko co HH pocuva nevie nic o starych dobrych skupinach ake tu kedysi boli
Lusilaaa aj podla mna je dost nechutne ze kazdy nadava na hip-hop..
aa small angel.. rytmus je karenko sak to videt, kazdy ti povie ze mu uz uplne jeblo sak teraz robi len tracky o tom jaky je pan a barco... to iste aj kardinal z jednasesky :/
ale ked si rytmus spieva sedím si na aute na zadnomm sedadle,myslím na p***e a peňáze
tak to je v pohode...
a myslím si že Rytmusa počúva viac mladých ako cmoríka a že prečo hubujeme na hip hip? lebo v škole mi nejaký fešák z ničoho nič zahlási že Depeche Mode,Green Day a Linkink park sú p....Y! tak asi toľko.... o tom vašom hip hope. Nemusím ho,ani nikoho neodsuzujem,ale pokiaľ nie ste tolerantní vy voči mne tak nebudem ani ja!
Zmyja365 //no ale nikto ti nebere, ze ten tvoj spoluziak je fajne vymlety...ale tak nadavam konkretne na clioveka, kt. mi trepe blbosti a ne na cely styl..ale sak naco sa stale vyjadrovat...aj tak si kazdy vravi co chce..ok...zijeme v slobodnej krajine. tak pre mna za mna
hmm nieze by to tu uz nebolo 12012143657421krat rozoberane ale dobre ako HH nemam rada a vacsinu ludi co ho pocuvaju tiez nie..a najdu sa aj vynimky co sa do toho fakt rozumeju a pocuvaju interpretov co maju aspon co to spolocne s kvalitnou hudbou (nj taky run dmc to sa este da..ale tiez hlavne kvoli tomu ze s aerosmith mali pesnicku --)aj ked som sa osobne s niekym takym este nestretla ale urcite taki su dakde a netvaria sa ako najvacsi gangstri typu gate pod zadok stiahnute rovny silt tupy pohlad velke tricko a ked to usta otvori este....
Ja tiež hip-hop nemám rád. Píšete tu že sme hlúpy keď nadávame na hip-hop pretože sme počuli len jednu pesničku v ktorej sa hreši. A vy nenadávate na metal alebo na iný tvrdší štýl hudby keď počujete len jednu pesničku v ktorej sa vrieska a potom celú skupinu súdite len podľa tej jednej pesničky ktorú ste počuli. Uvediem príklad: Nirvana. Väčšina z vás počula len jednu či dve pesničky a už na ňu nadávate že je to skupina ktoré má len songy v ktorých sa kričí.
musite pochopit ze kazdy ma svoj vlastny styl a treba ho tolerovat, osobne neznasam hip-hop a techno ale nejdem tu do nikoho jebat co pocuva a nech sa vysere na to, mam svoj nazor a ten mi nezobere nik... hip-hop a techno ani nepovazujem za poriadnu hudbu a niekedy ani za hudbu, ved v hudbe by malo ist predovsetkym o spev a nejaku melodiu a nie nejake zvuky vytvorene za pc a pod. ale ak sa to niekomu paci preco ne..
rock a tvrdsi rock hlavne metal to je pre mna to prave
osobne tiez nemam rada hh ale ludia co ho pocuvaju mi nevadia. ved ked sa im to paci tak nech si to pocuvaju, pokial mi to nenutia tak je mi to jedno. ludi podla hudby ktoru pocuvaju rozhodne nesudim. ale zas podobne ako Zmyja365, keď niekto nadava na ludi,a skupiny mozno trosku tvrdsie aj ked pocul jednu dve pesnicky tak to mi vadi... a urcite sa toho co ma rada zastanem...
Mne je zasa zle ako kazdy Hiphoper (cest vynimkam) s ktorym som sa zatial nejako mal moznost porozpravat povedal ze hiphop je to najlepsie co kedy pocul a ostatne ze su pi*oviny takze to je vzajomne ale preco tolko ludi hiphop nema rado? lahka odpoved, pozrite sa ako sa niektore tie "idoly" v tomto smere spravaju a normalny clovek by mal mat hned jasno
Zuzulatko>>>>>>>>>>> si nacisto blba??? pise sa schizofrenik aby si vedela!!!! schyza je tvrdo!!!! ach co tak si to prv potvrdit ako do sveta poslat total somarinu?
ja vam poviem precoo...skutocny kritici, vedia, co je HIP-HOP... moji zlaty HIP-HOP je kultura...a tuto kulturu "zhovadili" dnesny hip-hopovy umelci... tolko vulgarizmov...je to traaaaaapne...ja mam rada HIP-HOP..ale koho bavi pocuvat staaaale nadavky? hm?
Slovenska hudobna scena je na kokot tak na co sa tu hadate?
A najlepsie je ze vsetci vyrastali na Nirvane a zrazu sem pred par rokmi dofical HH (konkretne rap) a ludia sa zacali opicit po cernochoch, ani neviem preco...
nemam nic proti hip-hopu az na neake slovenske vynimky..........dokazem pochopit,ze hudba ma viac stylov....nexapem preco by sa mal odsudzovat jeden akoze je lepsi ako ten dalsi....kazdemu sa paci nieco ine...ved aj tak je to hudba ci taka alebo taka...hudba je pre vsetkych nie len pre jednu tretinu populacie na svete....
ja mam hip-hop rada...ale nee slovensky a to preto bo je tam nejaky cigan zacne na kazdeho picovat a robi sa najvacsim cavom f celej galafii :!..a ciganov neznasam..ale sak sk hip-hop neni len o ciganov ale je to stale to :tuc tuc piiip piiip ...a americky mam rada asi len preto lebo mu nerozumiem
takže aby som na toto všetko mohol niečo napisať tak som si dal namahu to všetko prečítať "Ja počuvam Hip-Hop a je to moje srdce" HH je kultura ako to tu už bolo spominané ale už je trochu narušená vy tu iba pindate že SK HH nadava ale nepoviete to na Ameriku lebo neviete ani o čom to je ked si preložite Americke texty tak zistíte ža aj tam sa dosť nadava viete najlepsie je na niekoho nadavať a vy tomu druhemu nesiahate ani po členky dokažte že ste lepší a potom aj vas budem počuvať ale iba ak budete lepší ako je HH Schizofrenyk si myslí že ked sa tu vyjadrí že HH je pi*ovina tak je velky king a čo si vlastne dosiahol ty??vydno ťa na slovenskej scene??asi ťažko lebo zatial nemas na nikoho!! Ale tu si nikto neuvedomuje že doba ide dopredu a HH už nebude ako Oldscholl bude to budhoršie alebo lepsie ale pre mna to bude stale môj život. A nieaky metalisti čo tu pišete si myslite že ste neviem kto proti metalu nemam nič lebo načo vyvolavať konflikty ale prečo vy pindate do toho čo vam je lahostajne je to zbytočné a dosť trapne lebo človek ktory je zasväteny do svojej hudby na nu nikdy nezmení svoj nazor a k Panku sa radsej nejdem moc vyjadrovať lebo oni chcu vsetko roz*ebať a nemaju s toho nič človek niečo vytvorí a pankači to zničia z čučom v ruke takže asi tolko ku panku. A tý čo počuvaju Techno tak nech sa trošku uvedomia čo rozpravaju lebo Techno je dosť zviazane s Hip-Hop s čoho sa robia potom asi podklady?? tak sa trošku zamysliťe čo tu píšete akože niesu všetci ludia taky ako Schizofrenik ale neni ich zase ani malo a to sa mi moc nepači že taky su čo pindaju do toho čo nevedia ani čo je nechapem takych ludi pindaju a nikto im nič nespravil takže to by bolo asi všechno.......Hip-Hop PEACE forever
newiem preco mate awerziu woci HH...aspon w nejakom style hudby je napisana(powedana) prewda a nie len nejake trapne dokola opakowane wety stylu "lubim ta laska"...atd.co ze sa tam nadawa?nech..kazdy dnes nadawa aj ked niekdo castejsie ako druhy ja osobne mam tiez slownik dost wulgarny a je mi to u riti ...kazdy ma swoj styl hudby presne ako styl ziwota tak preco by mi mal nejaky.... do toho nadawat???HH zaziwa BOOM az potom co sa dostali nejake nadawky od Rytmusa a spol. na swet,potom co sa par skladieb dostalo na swetlo sweta...ludia kde ste boli ked HH bol ete w plienkach a nikto o nom riadne netusil??preco ste nepindali wtedy,ale az teraz???pocuwam HH od 11rokow a lepsie hudby niet!!!!!!!!!ty co ani newedeli co to wlastne za hudbu je,su zrazu fanusikowia najwäcsi...polowica ani netusi o com sa w textoch pise a rapuje...deti chodte sa rozbit radsej!!!!odmalicka zboznujem HH,chodim na akciosky,rozbijam sa,zabawam sa....zijem s nim ...k punku sa radsej newyjadrujem(aj ked podla mna je to hudba bez hlawy a päty)...uuu,to je parada sa ozrat na mol a rozbijat wsetko co je pod rukou!a najlepsie ich ludkowia,se..e sa do swojho stylu nas nechajte na pokoj lebo sa posmyknete a rozbijete si drzku o stol ...
Styb: "..aspon w nejakom style hudby je napisana(powedana) prewda a nie len nejake trapne dokola opakowane wety..."
To chces povedat ze v HH neni stale dokola to iste? Teraz nehovorim o undergroundovej scene (na SK podla mna taka ani neni) ale hovorim o tych komercnych SK hip hoperoch, co si furt mastia ego jeden medzi druhym, rapuju o chlaste o zenach o drogach a o tazkom zivote a pri tom dost z nich nema ani paru co to znamena.. Ocinko im zacashoval nahravacie studio, vydali volaky album a uz su slavny. Kolko z tych HH co rapuju o tom ako vyrastali na ulici ako sa mali na kokot, ako mali tazky zitvot a neviem co, tak skutocne zili?
A dalej ked vidim raperkov ako mora, tak mi je na grc. Napr song "Co?" ktory je na MB pravidelne. Po prve ani neviem co si tam susle, ale ked pocujem jak sa tam vychvaluje ze neviem co, a tie jeho traposiny: na parkete vrti sa kazda pica (alebo jak to je..) tak to je dost ubohe si myslim..
Stale som nazoru ze KOMERCNY hh na slovenskej scene nema ziadnu uroven, rapuje sa tam o veciach co dotycny vacsinou nezazili, ale sak to je cool to je in, rapovat o tom co prezivaju US raperi (proti US rape nemam nic, ten sa mi celkom paci..)..
Tommyhot-je tam dokola to iste,ale tam nisu take sladke sracicky...mne je uplne u riti ako si zili a akoí si teraz ziju..keby som mala pisat texty,co aj robim,tak tam pisem tiez o kurwach,kokotoch,kesoch...atd.na m.M sa wyser,ked mu nerozumies tak ho nerozoberaj..ma kurwy,tak nech si ich uzije.raz zisti ze je skaredy,smrdi a cicinu ma po kolena,to uz si uzit nebude moct .ja newrawim ze nas hh nie je komercny,je a to az kurewsky,ale to sa mam koli tomu hodit z mosta?ked som hh zacala pocuwat ete bol w plienkach a nikto o nom riadne newedel....ser na to ci zili tak jak pisu alebo sa narodili s korunou na hlawe...je w nom aspon z casti prawda,a ak ho aspon trochu pocuwas,tak by si to mal wediet.....P.S:US rap mam aj ja radsej
Styb: tak ked o niecom spievam, tak logicky som to aj prezil.. A v rape to plati dvojnasobne, lebo tam sa rapuje (malo by sa) o zivote..
Nehovorim ze v SK rape nie su pravdive pasaze, su, ale potom to pokazia uplne kokotnymi vecami co sa tam maximalne nehodia a su tam len koli rimu.. Btw SK rap nepocuvam, ale neda sa tomu vyhnut, media su nim preplnene..
Tommyhot- w pope sa tiez spiewaju same blbosti,dokola tam kazdy spiewa o tom istom,to ta uz nezaujima????o tom o com tasm spiewaju wobec pochybujem,ci maju sajnu.....a newiem,ako mam chapat tie kokotne weci co sa tam nehodia??moc som to nepochopila,bo ja mam pocit ked pocuwam hh,ze hlawu aj pätu to ma...a aj ten rim....a rap zaziwa boom,tak je jasne ze sa mu newyhnes...asi si budes musiet preladit stanicu na radiu to ako bez urazky...a wobec...naco hh sk wobec pocuwas,ked podla twojich slow je to uplna picowina????
Styb - pop ked niekde ide tak prepinam/vypinam, cize vobec neregistrujem co sa tam spieva..
Tie kokotiny, myslim tak ze spieva dajme tomu o zivote a ma to celkom aj zmysel, a potom do toho koli rimu hodi par versov, ktore absolutne nesuvisia z vyznamom celeho songu..
Sk hh nepocuvam, len ako normalny clovek, mam nejaky ten vseobecny prehlad a ako som povedal clvoek sa tomu nevyhne. To ale neznamena ze je to pre mna v 99% pripadov picovina..
Hiphop skodi zdravemu vyvoju(ako prikald uvediem Daju z Trstenej) Kokoti si vypocuju daky track a potom si myslia aky su killeri hraju sa ze maju vsetko v pi.. ale su te len loseri.
sazarael-fajn men ...mne to na wywoji neuskodilo...prawe naopak,mi to otworilo oci a wiem co w ziwote cem dosiahnut.a aj ked mam niektore weci w pecku,loser-ka nejsom...wies?
Tommyhot-".....ze je to pre mna w 99%picowina"...ale wsak ty nic ine ani nepises-texty nemaju zmysel,nieje im rozumiet,nieje to prawda....mam pocit,ze tebe je ten wseobecny prehlad uplne na figu.a ked ho nepocuwas je jasne,ze w nom prehlad mat nebudes...necem ta nejako urazit tymito slowami,ale wies jak sa howori?komu sa nelubi,nech mi prdel polibi
Styb: to ze nieco nepocuvam/neuznavam/nevenujem sa tomu, neznamena ze v tom nemozem mat ako taky prehlad.. Je pravda ze undergroundove sk hh veci nepoznam (nie som si isty ci nieco take tu aj existuje a ani ma to nezaujima), ale z toho co vidim v telke, si viem utvorit na slovensky hh/rap nazor. Jediny sk raper, ktory ma vsetky songy pre mna pocuvatelne (a davaju vzdy zmysel) je Vec. Inak sa snazim rapu vyhybat. Ale ak som povedal US je uz o inom a ti co tam rapuju o ulici a o tazkom zivote, tak vedia aj o com rapuju a neni su to len nejake vymyslene kktiny, jak to robi drviva vacsina sk raperov..
Tommyhot-kukaj,nema zmysel sa tu hadat,kazdy ma na danu hudbu wlastny nazor a ten len tak lahko nezmeni...ja s hh zijem uz par rokow,takze si to bez neho uz nefim ani predstawit dawa mi silu a energiu..ale to uz pisem trosku blbosti....ak nechapem nejaku hudbu tak je to nieco na sposob dead metel.....
Lucicek3 tak pôsobia maximalne pre teba ako hlupaci ale väčšina ludi ide s nimy takže si daj pohov a nepočuvaj slabochov ale husty Hip-Hop ktory pôjde stale z dobou hore a nebude počuvať tvoje riadky chore!!!!to si zapamätaj a touto vetou sa nikdy netaj a v našom klube vitaj ale čaj od nas nepytaj!!!
newiem prečo sa založila tato diskusia...akože nič proti ale taq aby zasa sa tu ludia hadali?je to jedno darmo sa pytaš každy ma svoj nazor na h-h a proste to nezmeníš
Pozrite nemam nic proti ´HH zo zahranicia ale proti slovenskym by sa uz nieco naslo. Pretoze vela ludi sa snazi napodobnovat mnohych rapperov ale ked raz nimi niesu...a myslim ze slovensky su poniektory onicom .Taky Snoop dog je rapper ale rytmus?to snad nie
A ak môžem slovíčko o Hiphope na Slovensku ako vidím robia to ľudia ktorý nevyrastali na Beastie boys ,Cypress Hill atd ale na Scootri a iných kokotinách lebo ich podmazy sú Disco ,ich texty sú na úrovni Joža z hnojariny ,milujem ked neaký kokotko pičuje do gitár a ani netuší čo je hiphop kultúra ktorá vznikla z Funku , Reggea a Rock N rollu ,proste je mi zle z týchto discofilov ktorý predavájú za 300 štvrť gramu ,a celý deň čumia na music box a tešia sa kedy pojde chudák ako miky mora.
Revolucion no tak to bolo pekne odveci čo si napisal lebo tu sa nerieši kto nadava na gitary ale kto a prečo nadavana Hip-Hop tak sa laskavo uvedom a rozmysli si čo napises
Tommyhot počuvaj ty sračka ty nemas žiadne Ego preto tu píšeš chujoviny načo sa potom robia diskusie ked si tam každy napíše čo chce tebe to už ozaj jebe na u hlavu sa daj preliečiť ty kar a sa zamysli nad tym aky nazor prezentuješ a či je spravny lebo toto bola kkotina čo si napisal tak sa už konečne uvedom v tej tvojej sprostej hlave tam mas este asi stale nasrate mas asi miesto hlavy riť a preto ťa budem volať Fiťfiriť
Tommyhot zase si tam kde ťa nik nechce a si tam kde sa hovorí o téme o ktorej ty vieš hovno lebo HH sa nerobí pre detí ale pre ludí čo si vedia vážiť čo maju a čo im druhý dajú nie ako vy čo všetko rozjebu si jebnuty a aj ostaneš ak pri svojom štýle ostaneš
Revolucion a počuvaj jua som si prečital všetko lebo nie som typ človeka čo si prečita dva riadky a už pinda ja si prečitam cely taxt a potom vravím to nie ako ty tu sa rieši Hip-Hop a nie tvoje gytary tak už tu ani radsej nepíš ak mas aspon trochu rozumu akože nemam nič proti tvojim gytaram ale tu sa gytary neriešia jasne??
Nissan350z: HH sa nerobi pre nikoho ty prijeb, lebo HH je zivotny styl a nie hudba. Ach ty pojebany pseudo raper co vie o hip hope asi tolko co moja babka.. Ja nerozjebavam nic, ja som neni punker tak zas netrep picoviny o tom o com vies velky konsky vymasteny kokot.
A asi koli takym prijebanym detom co maju jedno XXL tricko vytlacene niekde v obchode ala "tlacime na tricko za 1sk" ludia nadavaju na hip hop.
Revolucion takych buzikov jak ty je vela takže mi je jedno čo tu pises a ja si vôbec nemylim Disko z Hip-Hop niesom taka sračka jak ty že tu dava o gitarach a pritom Hip-Hop s gytaramy nema nič spoločne tak si hovor čo chceš pre mna si len nulová hodnota a velký kus kokota
Tommyhot no ja si nič nemylim lebo Hip-Hop je kultura a nie životny štyl rap je hudba ja to mam vsetko na spravnom mieste a už sa s tebou radsej nezapodievam lebo si len sračka a trapny jak ciganska jebačka zbohom trapko
Hej hej nezapodievaj, sak ani ja by som sa nezapodieval keby mi dojdu argumenty.. Ciganska jebacka? To ta pojebana raperska rytmusova, ktoreho uznavate setci kokotkovia? Jo cigan rytmus forever big masta gangsta a vsetci sa mu pchajte do zasratej ciganskej riti..
preco partu? to aj vy ste taki chudaci jak fasisti ze sa jebete 10ti do jedneho? Ak hej, tak sa necudujem preco pocuvate rytmusa.. Ach vyfetovane mozgy..
Nissan350z, takže niečo ti vysvetlím moja malinka ,bez gitár by si v tom tvojom zaprdenom hiphope nemala bassy ,ty ako jebnutá mrdka vieš o kultúre kokot ,si myslíš že to čo je v hitparádach na prvom mieste je pravý hiphop ako to zvyknú taký úbohý ľudia ako ty hovoriť, vravieť že 50cent je hiphop je niečo ako tvrdiť že Bon Johvie (či jak sa volá) je metal , je to niečo ako tvrdiť že nový album green day je punk , všetkých takýchto ľudí ľutujem že si nedali tu námahu (v záujme hudby) preštudovať kultúrnu vložku týchto žánrov ,patríš medzi debilov ako sú emo, čistokrvný metláci krorý inú farbu ako čiernu nepoznajú ,tak ty si taká istá piča že iný hiphop ako RandB nepoznáš a ani nechceš poznať ,ako vravíš že gitary nemajú s hiphopom nič spoločné tak si preštuduj hiphopové kapely 80 a 90 rokov ,lenže ty si taká tupá že možno sama tam tie gitary počúvaš a ani o tom nevieš, lebo si HLUCHA ,ak je pre teba biblia text H16 tak ťa ľutujem a ak je pre teba podmaz od kontrafaktu niečo ako virtuózita v hiphope tak ty sa radšej s nikým kto sa hudbe rozumie o hudbe nevypravaj ,pôsobiš dosť smiešne s trápne ako malá fanenka dekahitov a časopisu bravo ,hiphop vznikol z gitarovej hudby to je funk, reggea a rock n roll, zmenil sa beat a začalo sa dotoho rapovať ,ak je preteba rap 50cent ,to radšej pojdem na Kazíka je to rovnaká nuda ...
Revolucion ty sa hras na velkeho buchača počuj Truhlík ty si všade bol a vsetko vydel a všetko vieš určite to tak je ano určite maju vsetci čo rapuju nastudovane 80roky sa uvedom nikoho nezaujma čo bolo vtedy ale čo je teraz a čo ide do predu tak prosim ťa sa nehraj že poznas celu historiu neviem čoho hej a 50Cent ak nerapuje tak čo potom robý??si asi nevydel film o jeho životopise ked vysiel z basy a povedal že ide "rapovať" tak sa uvedom sme neni za Hartovej valky ked počuvali niečo a ani nevedeli čo to je!!! prosím ťa už konečne výdi z historie a bud v realite hej lebo nikoho už teraz nezaujma či sa použivali gitary v HH a ani sa nemohli použivať lebo v 80rokoch ani poriadne nevedeli čo je HH prosim ťa sa hraš tu asi na trapoša tak to je a tak to aj vyzerá
aj tak nepochopim,preco sa stle hadate...wed to ani zmysel nema...tommy teraz sa do mna nenawazaj,nic o tebe nepisem!!!!!!mozme sa pozabijat,bo sa wrawi za prawdu sa kazdy bije,ale ake je to lahke cez net...kazdy ma swoju music wed ma na to prawo ale tezs by sme sa nemali koli tomu odsudzowat...
napr. ja neodsudzujem vas ako ludi ale tych co robia ten hip-hop alebo rap... k***a nevedia vymyslet text bez nadavok... sak oni su len ako to nazvat.. male deti, kt. sa snazia byt drsne tym ze nadavaju...
Oxyz počuj su texty aj bez nadavok ale nadavky sme si "my" vymyslely sami a preto ich považujeme za nadavky Boh nam nadavky nedal to sme si my určili že su to nadavky takže nerieš a ked si len proti nadavkam nie len v Hip-Hop e sa nadava
ja pocuvam tiez hip-hop a je mi jedno, ze komusi sa to nepaci a nebodaj ma zato este odsudzuje, je to len jeho problem nech sa ide stazovat pre mna za aj na lamparen, ak bude
potom stastny.
A zas vsetci, co nepocuvaju hip-hop, hiphoperov neodsudzuju a tak to je aj naopak, zavisi to konkret od toho cloveka, aky je a ci mu robi radost montovat sa druhym do zivota a nie aku hudbu pocuva.
NEcital som to vsetko a ani nie je treba, je mi jasne, ze polka sa bije do prs, ze o je super a druha nadava. Ja HH pocuvam a co? Ako napisala Smilingkiss mne je to tak fuk co si o tom ludia myslia. Moja najlepsia kamoska neznasa hiphop a vychadzame v pohode. I ked ona je apson z tych, co sa drzi hesla: kym nepoznam nenadavam. ´TAkze ludia riesite picoviny.
mne nevadia hiphoperi ,mne nevadia nadávky , ale vadi mi o piči primitívna hudba , s opiči primitívnym textom, s o piči prijebaným hlasom ...to mi vadí ,pretože slovenská hiphopová scéna je plná sedlákov ,tupých hláv , velkých húb a malých cicin ,prečo tu nieje taká kapela ako PSH ,Chaozz, Bow wave ,to sú kapeli ktoré vedia robiť hudbu a nato aby boli hiphopery nemusia mať strieborné 3ko a 50kilové závažie na krku ,stačí im vlastná duša a cit a o tom hiphop je, nemám pravdu? Rytmusa som vydel v blave v mc donalde , stal predomnou, je to obyčajný pretvaroný kokot pre kamerou, keby počujete ako si vypítal žradlo , hlas totálne iný spisovné slovíčka decentný atd. H16 to sú zase pubertálne zvratky chlapcov z petržlenky , a miky mora do piči? NO COMENT, jeho podmaz spravím za 5 minút na e-jayi , ešte lepší ,jeho hlas vo mne vyvoláva špatné pocity ,akoby sa hral na velikého chlapca ,nechápem ako môžu takýto kokoti uspieť, to už uspeje každý pretože týto ľudia nemajú talent pre hudbu ,necítia to, je to MŔTVE, HRANÉ a PRIMITÍVNE ,ľudia ved sa spametajte!! toto nie je hudba!!! to je S.H.I.T. !!!
revolucion nic v zlom, ale uz si teraz stastnejsi, ked si to napisal na net? mne vadi, ze je trava zelena a nie modra a co teraz sa preto zruti svet?
Berem, ze neznasas slovensky hip-hop aj si vysvetlil preco, ale vsetci sa podla teba riadit nebudu. Ked ti to tak prekaza, preco s tym nieco nespravis, aby si mohol spokojnejsie spavat? Ved mozes napisat prezidentovi, nech s nimi nieco urobi, alebo aj na lamparen, ze ti prekaza rytmus. Alebo zorganizuj proti nim nejaky protest. Alebo este lepsie, rovno chod za nim osobne a spytaj sa ho, ci by sa special kvoli tebe nestiahol zo slovenskej hudobnej sceny. Ale ty si ponadavas na nete a tym je to vyriesené. Akurat sem mozno pride nejaky hip-hoper a zacne sa starat do tvojho stylu a bude tu zas dalsia hadka, ze kto koho lepsie odjebe.
Ved nikto ti slovensky hip-hop nekaze pocuvat, ani ta nenuti chodit nikto na ich koncerty, dokonca si mozes vybrat aj ludi,s ktorymi sa budes stykat, teda s tymi, ktorých ich tiez nemaju moc v laske. Tak nechapem, v com je problem.
Smilingkiss: ja nikoho nechcem manipulovať a vravieť mu čo má počuvať a čo nemá tak si nevymýšľaj pičoviny, splietaš jedno cez druhé, určite nemám komplexi kvôli neakým sedlákom ktorý nevedia robiť hudbu, mám to v piči ,tak isto aj tých čo to počúvajú, podávam mi s takýmito ľudmi ruky každý výkend, je mi to u piči kto čo počúva ja podľa toho človeka nehodnotím, len som vyjadril svôj postoj ktomu čo mu ľahko uveríte a ľahko sa na takú úbohú pičovinu a ešte vyhukujete aký je hiphop super pritom počúvate disko podmazy a RandB skús si naťukať do youtube Onyx a uvidíš čo je hiphop do piči, to je vše...
típkovia a Revolucion počujte The Game sám povedal že sa mu Slovenský rap páči tak tu neriešte pičoviny ok??a Revolucion počuj neviem čo pičuješ "všetci ste najmudrejší len na internete všetci radi pičujete a sami piču viete" "Stále tie isté pi..nky tie isté sračky,povedz mi to keď ma stretneš vonku ,dám ti facky,žebráci sú silní iba keď sú schovaní,keď ich stretneš na ulici tak sú dosraní,brácho nenávisť a závisť proste patria k tejto hre, nech si o mne hovoria čo chcú,ja som v pohode, nerozhádžu ma ich pohlady a prijebané reči ,ja sa na nich ujebávam ,lebo ich mám v p..i ,viem, že loseri nás nenávidia ,ale bohužial sme tu ,sme spať ,máme kvalitný materiál ,nevydal nás Universal ,jebať, máme iný tím a sme príliž silní na to,aby si nás zastavil..." tieto riadky vystihuju celu situaciu ktoru si vy čo nepočuvate štyl HH neviete priznať ale pritom je to holá pravda
Revolucion nepičuj do tých čo su zatial lepsí ako ty kym ty nič nedokažeš tak dovtedy drž hubu až budeš lepší ako tý do ktorých pičuješ potom sa ozvy!!!!!
Nissan350z: do piči a ty sa tu nakoha hráš ,tak ti to poviem aj na ulici a čo ty decko ak sa budeš chceť somňou poboť kvôli kokotine ,prosím ,potom ti veľmi rád dam na piču , a čo mal povedať the game ty kokotko novinárom, že je tu napiču hiphop ? aby si tu dojebal meno? Ti hovorím že takéto podmazy spravím za 5 minut do piči ,ešte lepšie, a čo si ty dokazal? že počúvaš neakého kokotka ktorý o živote vie kokot akurát tak chlastá každý piatok ako hocikto iný a ked ide robiť rap ,nahodí hlas velkého odutého bosa kým skutočnosti ani nieje, sa pozry na český rap, prečo tam nie je takých kokotov ? a spolupracujú zo zahraničnými ,anglickými, americkými, nemeckými, francúzkymi rapermi, to u neakeho miky moru fakt nehrozí .
Revolucion ja už neviem ako ti to mam vysvetliť keby chcel tak by určite Game povedal že je to nachuja lebo on si to môže dovoliť a ja sa tu nehram na nikoho lebo my sa nehráme a čo sa týka tej ulice tak to nemas povedať mne ked ma stretneš ale tomu na koho nadavas rozumieš?lebo nenavidím sračov ktory nadavju na druheho za jeho chrbtom a ešte k tomu na nete!!!keby sa to tebe stalo proste Rytmus ma svojich fanušikov a je tam kde je a ty s tym nič nespraviš chapeš?a ja Moru s rytmusom nepočuvam skoro vôbec tak neviem čo riešiš a ked chceš byť viac ako Rytmus tak už by si mal začať aby si mu to mohol povedať že spraviš jeho podmazy za 5min a čo sa tyka toho že chlasta tak prosím ťa nevrav mi že ty nechlastaš!!toje každeho vec či pije alebo nie jeho osobny život akože ho nezastavam ale povedal by som to nech už by to bol hocikto dostan sa aspon tam kde je on a uvidíme že či na teba nik nenajde kriveho slova ludia nadavaju na tých lepších len zo závisti!!!
1. kto VY sa na nič nehráte ,ty sa hráš na väčšieho kokota akým si ,poznám stovky ľudí ,kamaratov ktorý počuvajú tento shit a nie su tak prijebaný ako ty synko
2.prečo by som mal byť dosratý povedať niekomu že sa mi nelúby jeho hudba? myslíš že mňa sere ked mi niekto povie že su moje songy na piču? nesere ma to pretože počuvam len dobré názory a tak to robí každý tvorca ,inak by padol na hubu
3. rytmus nie je tvoje ľavé vajíco tak sa tu nerozplač kvôli nemu ,a čo ked je tam kde je, aj zdenka predná je tam kde je a čo teraz ju budem uznávať do piči?
4.netrápi ma čo počúvaš, si kokot ,je mi to jedno
5. ja som niečo viac ako rytmus, ako vydím si len chlapec ktorý verí ked vidí chlapca v obrazovke že je talentovaný, že je týpek, že je boss, že rozumie muzike atd atd... WAKE UP!!!
6.ja nepotrebujem byť kokotom ako je rytmus, nepotrebujem veľa peňazí a slávu nasilu ,tomu sa má nehať voľný pád ako sa vraví inak výdeš na trh s pičovinou ako to spravili všetci najnovší interpreti na slovensku ,a keby mám na domáce štúdio už máš moje demo, všetko chce čas
7.ja mám závidieť rytmusovy? HAHAAA a čomu mám prosím ťa závidieť? POVEDZ MI ČO ???
Revolucion : *Thumbs UP* ale uz to tu bolo spomenute takato diskusia vedia k nadavkam proti hip hopu a hip hoperov na ostatnych , takze to tu nema zmysel ...
Ad 116. :lebo sa im to paci (preco sa niekto da na rock/metall/punk/techno/atd???) Taketo picoviny riesite.... Ved nikto vas to nenuti pocuvat, tak vo co go? Inak takmer vsetky argumenty co zazneli proti HH sa daju s mensimi obmenami pouzit na ktorykolvek hudobny zaner.
Revolucion ty kokos toje otrasne to už je asi moc ak ty si lepší ako Rytmus tak čo ťa nevidno??? keby si bol lepsi ako Rytmus nemusel by si mať doma nieaké štúdium ale by si si zohnal típkov čo to majú ale to že nemam študium toje len sprosta vyhovorka a to že si lepsi ako Rytmus tak toje len z tvojej strany chválenkárstvo si daleko pod jeho urovnou ak ho chceš dobehnuť mal by si začať makať a nie pisať kokotiny
Proste vy si neviete predstavit co Rytmus spravil pre HH (ako povedal v jednej svojej skladbe: Ked skoncim v repe tak ma nedobehnes). Vy len pozerate na take skladby v ktorych NADAVA (hresi) ale nie nato treba pozerať ze ake nadavky a kde a nakoho použije ale na TEXT ktory vyprava o pravde. napriklad PRAVDIVY PRIBEH alebo co ide zo srdca skladba MAMA tam nie je ani jedna nadavka alebo KURES FUNK trocha coolova zalezitost odviazana ale zase tam nie je nadavka alebo teraz z noveho albumu Kontrafaktu skladba POCKAJ TAM NA NAS HORE mi to pritlacilo slzy do oci. taky blbovia ako ste vy ty co HH nepocuvaju ba az neznasaju len koli tomu ze Rytmus zahresil v par skladbach ktorych nepočuvate text ale nadavky pricom text treba pocuvat lebo ked si pustite nejaku HH skladbu tak sa aj zasmejete na tych rymoch a vlastne to bol aj dobry zazitok ze ste sa usmiali???Vy den co den hresite a vypadne vam z ust piča alebo kurva ked si pricvaknete ruku a boli to napriklad. Alebo poviete jebem domov a odiidete domov... HH je otom ze si slobodny a nemusis si ovladat slovnik ALE pred rodicmi si musis. Rytmus je proste naj a to svedci aj predajnost jeho aj KF. KF posuva levely. a typujem ze nejaky jebo napise nejaku hovadinu ze somnou nesuhlasi a nemam pravdu ale ja vas mam v piči vy degeši. A ty co budu pisat ze mam pravdu tak RESPEKT.
sranda koľko je tu diskusii o hiphope a k ničomu to nevedie...
proti hudbe nemám nič, ani proti skupinám, ani proti raperom... kým nezačnú dávať texty v zmysle vsetci rapuju o tom ako rapuju.. a pritom nikto vlatne nevie o com vlatne rapuju...
neznasam vsak hiphoperov typu: siroke gate, joint v papuli, na nete velky grazel, na ulici ticha miska... kym neni v partii desatich a pod...
cize pozerov.. a preto neznasam hiphop ako taky, rap mi nevadi, skor tito tipkovia
tolko k nadpisu
alien2112- suhlas... uz len preto, ze je tam, kde je, kde sa ini v zivote nedostanu
nisan350z- nemusis rytmusa obhajovat... po prve- revolucion ti aj tak neda za pravdu a za druhe- rytmus to nepotrebuje, je mu to jedno
revolucion: ser na to, nema to vyznam, aj tak budu seci ocuvat komerciu, stary dobry underground je uz pre vačšinu davnou minulostou...
Podla man je americky hip-hop lepsi po vyznamovej stranke od slovenskeho.. Slovesnky hiphop nema ziadnu fantaziu! TAk preto tam davaju len nadavky chapete.. A su tam take odvecaky ako napr uvediem odvecak: Stryko hodil mačku o zem atď..
Hmmm,preco?pretoze sa spravate akoby ste boli nieco viac,a pritom ste nikto...Teda viete ako to myslim. Mna hip hop priam fyzicky boli,ked ho pocujem a vidim tu dnesnu mladez ako sa hra na gangstrov lebo hip hop. Pesnicka,sama nadavka a reci o tom,kolko ma kto penazi,kolko bab mu dalo,kolko ho chcelo len vyuzit a pod..Su to strasne egoisticke s prepacenim, sracky...A ludia za tym idu,pretoze hip hop teraz leti a je v mode.
HIP HOP wôbec nieje úbohý! Úbohí sú len tí ktorí naň nadávajú a nevedia o čom je! Ste chudáci! Na SWK je weľmi weľmi málo ľudí ktorí wedia sprawiť dobrý hip hop..Wäčšina je wšak zahraničie. Podľa mňa je hip hop budúcnosť..Boooooha pochopte to už ľudia! HIP HOP NEZASTAWÍTE!!!!!!!!!!!!!! Len ho musíte rešpektowať...Soooooooooooooooj...
hip hop nie je hudba a k textom sa ani nevyjadrujem ... tie texty vam zlozi aj desat rocne decko .... co na to ti ludia vidia a hlavne pocuju ? nechapem ich ... co uz no
Ankh - povedal si že sa k textom nevyjadriš a vyjadril si sa..
vieš..ja zase nechapem prečo vas,čiže aj teba bavi stale riešit veci čo sa itak nevyriešia..
mne sa ta hudba pači..dokonca aj texty sa mi pačia..tak asi som aj ja primitiv no nie..?
čiže aby si bol spokojny a mal vysoke ego tak ber to takto..ty inteligent počuvaš svoju užasnu hudbu a my primitívy a debily,proste tí s tym nizkym iq počuvame polohudbu menom hip hap.. a prečo? odpoved znie..a prečo nie?
aspon že ten "odpad" sa nepredava vo vypredajoch za akciove ceny ako podaktorí slovenskí umelci..
preco je hip hop v ribrike hudba resp v fore hudba???:... ved to hudba nieje... tak mozno styl aj ked tymto veciam sa radsej nevujadrujem.... texty su onicom...hudba neni zadna...iba mi tam rozpravaju dajaky "sraci" ze som elita...ale som obycajny chalan z ulice ...elita je pi*ovina..atd..vyvracaju svoje slova / kontrafakt/
vy ste kkti hip hop je proi rasizmu politike atď...
tak ho prestante pocuvat ty co pi*ujete do rytmusa ze je spinavy cigan a tak nemam rad takych nazi-hoperkov je*nutych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
149 komentov
Celkovo ten vas zivotny styl nemusim,ale respekt..ked to nie je pozerstvo tak nic proti
a sú ľudia čo tomu fakt veria a čo sa len tvária a tí druhí ma brutálne vytáčajú ale ja som mierumilovný človiečik a tak nenadávam na nikoho (až na dve osoby, ale to môžem )
Fakt len niekedy mi je z HH a niektorych ludi VELMI ZLE...
Ja osobne počúvam hlavne trance a to je ešte lepšie lebo krásne je, keď niekto nadáva na hudbu a pozná len jedného autora a ako je to pri hip-hope Rytmus tak tu je to Tiesto. Alebo rovnako neznášam keď sa niekto "rozumie" do či už hip-hopu alebo trancu keď pozná tiež len Tiesta alebo Rytmusa. Toto mi príde trápne a keď už niekto má názor na nejaký štýl tak by ho mal aj viac aspoň poznať. Mno viac už asi nemám k tomu čo povedať.
Ale hip hop typu Chaozz možem, dokonca ho aj mám na mp3 ..to su panečku texty, nie ako istej pesničky čo sa začína na: nejsom ten čo jebe teba ale ten čo jebe tvoju mamu......?!?!?!...omfg čo je to za začiatok?
ako uz bolo spoenute, ked poznate len jedneho interpreta z celkoveho stylu, utvarate si anzor, ze je to na p*cu, alebo naopak, ze je to super, lebo uz poznate "celkovy" styl..ale hovno...mozno poznate jedneho a uz ste king..a tak je to aj u mladeze, ale preto este hh nie je zly...
ked si male decko nevie vytvorit vlastny nazor, nemoze za to ani hh, ani nikto iny...
a ked si chce trebars rytmus nadavat..tak co?? sak on im svoju trapnu hudbu netlaci do usi...sami siahaju po takomto texte...keby chceli, tak si vezmu aj bethovena a kazdemu to moze byt jedno...lenze v dnesnej dobre to nie je nikomu jedno...to je asi jedenz dovodov, preco decka pocuvaju vulagrizmi...ved to pocuva aj kamos, tak preco nie ja...toto sa mi osobne nelubi, ale preto ete nep*cujem na styly...
...takze tolerancia...ale sak to uz spominam po sti krat...
aa small angel.. rytmus je karenko sak to videt, kazdy ti povie ze mu uz uplne jeblo sak teraz robi len tracky o tom jaky je pan a barco... to iste aj kardinal z jednasesky :/
ale ty máš takú dobrú riť!
a už bol oheň na streche!
ale ked si rytmus spieva sedím si na aute na zadnomm sedadle,myslím na p***e a peňáze
tak to je v pohode...
a myslím si že Rytmusa počúva viac mladých ako cmoríka a že prečo hubujeme na hip hip? lebo v škole mi nejaký fešák z ničoho nič zahlási že Depeche Mode,Green Day a Linkink park sú p....Y! tak asi toľko.... o tom vašom hip hope. Nemusím ho,ani nikoho neodsuzujem,ale pokiaľ nie ste tolerantní vy voči mne tak nebudem ani ja!
stara amerika je dobra
G-Unit is fucking Shit
rock a tvrdsi rock hlavne metal to je pre mna to prave
A najlepsie je ze vsetci vyrastali na Nirvane a zrazu sem pred par rokmi dofical HH (konkretne rap) a ludia sa zacali opicit po cernochoch, ani neviem preco...
To chces povedat ze v HH neni stale dokola to iste? Teraz nehovorim o undergroundovej scene (na SK podla mna taka ani neni) ale hovorim o tych komercnych SK hip hoperoch, co si furt mastia ego jeden medzi druhym, rapuju o chlaste o zenach o drogach a o tazkom zivote a pri tom dost z nich nema ani paru co to znamena.. Ocinko im zacashoval nahravacie studio, vydali volaky album a uz su slavny. Kolko z tych HH co rapuju o tom ako vyrastali na ulici ako sa mali na kokot, ako mali tazky zitvot a neviem co, tak skutocne zili?
A dalej ked vidim raperkov ako mora, tak mi je na grc. Napr song "Co?" ktory je na MB pravidelne. Po prve ani neviem co si tam susle, ale ked pocujem jak sa tam vychvaluje ze neviem co, a tie jeho traposiny: na parkete vrti sa kazda pica (alebo jak to je..) tak to je dost ubohe si myslim..
Stale som nazoru ze KOMERCNY hh na slovenskej scene nema ziadnu uroven, rapuje sa tam o veciach co dotycny vacsinou nezazili, ale sak to je cool to je in, rapovat o tom co prezivaju US raperi (proti US rape nemam nic, ten sa mi celkom paci..)..
Nehovorim ze v SK rape nie su pravdive pasaze, su, ale potom to pokazia uplne kokotnymi vecami co sa tam maximalne nehodia a su tam len koli rimu.. Btw SK rap nepocuvam, ale neda sa tomu vyhnut, media su nim preplnene..
Tie kokotiny, myslim tak ze spieva dajme tomu o zivote a ma to celkom aj zmysel, a potom do toho koli rimu hodi par versov, ktore absolutne nesuvisia z vyznamom celeho songu..
Sk hh nepocuvam, len ako normalny clovek, mam nejaky ten vseobecny prehlad a ako som povedal clvoek sa tomu nevyhne. To ale neznamena ze je to pre mna v 99% pripadov picovina..
Ale dobre nebudem od teba pytat caj, lebo si tazky gangsta hip hoper..
Suhlasim
Revolucion a počuvaj jua som si prečital všetko lebo nie som typ človeka čo si prečita dva riadky a už pinda ja si prečitam cely taxt a potom vravím to nie ako ty tu sa rieši Hip-Hop a nie tvoje gytary tak už tu ani radsej nepíš ak mas aspon trochu rozumu akože nemam nič proti tvojim gytaram ale tu sa gytary neriešia jasne??
A asi koli takym prijebanym detom co maju jedno XXL tricko vytlacene niekde v obchode ala "tlacime na tricko za 1sk" ludia nadavaju na hip hop.
Tommyhot no ja si nič nemylim lebo Hip-Hop je kultura a nie životny štyl rap je hudba ja to mam vsetko na spravnom mieste a už sa s tebou radsej nezapodievam lebo si len sračka a trapny jak ciganska jebačka zbohom trapko
hiphopery
potom stastny.
A zas vsetci, co nepocuvaju hip-hop, hiphoperov neodsudzuju a tak to je aj naopak, zavisi to konkret od toho cloveka, aky je a ci mu robi radost montovat sa druhym do zivota a nie aku hudbu pocuva.
Berem, ze neznasas slovensky hip-hop aj si vysvetlil preco, ale vsetci sa podla teba riadit nebudu. Ked ti to tak prekaza, preco s tym nieco nespravis, aby si mohol spokojnejsie spavat? Ved mozes napisat prezidentovi, nech s nimi nieco urobi, alebo aj na lamparen, ze ti prekaza rytmus. Alebo zorganizuj proti nim nejaky protest. Alebo este lepsie, rovno chod za nim osobne a spytaj sa ho, ci by sa special kvoli tebe nestiahol zo slovenskej hudobnej sceny. Ale ty si ponadavas na nete a tym je to vyriesené. Akurat sem mozno pride nejaky hip-hoper a zacne sa starat do tvojho stylu a bude tu zas dalsia hadka, ze kto koho lepsie odjebe.
Ved nikto ti slovensky hip-hop nekaze pocuvat, ani ta nenuti chodit nikto na ich koncerty, dokonca si mozes vybrat aj ludi,s ktorymi sa budes stykat, teda s tymi, ktorých ich tiez nemaju moc v laske. Tak nechapem, v com je problem.
Revolucion nepičuj do tých čo su zatial lepsí ako ty kym ty nič nedokažeš tak dovtedy drž hubu až budeš lepší ako tý do ktorých pičuješ potom sa ozvy!!!!!
Ja pocuvam tiez radsej svetovy hip-hop a rytmusa zrovna nemusim, najlepsie to je mat fakt v p.ci!
1. kto VY sa na nič nehráte ,ty sa hráš na väčšieho kokota akým si ,poznám stovky ľudí ,kamaratov ktorý počuvajú tento shit a nie su tak prijebaný ako ty synko
2.prečo by som mal byť dosratý povedať niekomu že sa mi nelúby jeho hudba? myslíš že mňa sere ked mi niekto povie že su moje songy na piču? nesere ma to pretože počuvam len dobré názory a tak to robí každý tvorca ,inak by padol na hubu
3. rytmus nie je tvoje ľavé vajíco tak sa tu nerozplač kvôli nemu ,a čo ked je tam kde je, aj zdenka predná je tam kde je a čo teraz ju budem uznávať do piči?
4.netrápi ma čo počúvaš, si kokot ,je mi to jedno
5. ja som niečo viac ako rytmus, ako vydím si len chlapec ktorý verí ked vidí chlapca v obrazovke že je talentovaný, že je týpek, že je boss, že rozumie muzike atd atd... WAKE UP!!!
6.ja nepotrebujem byť kokotom ako je rytmus, nepotrebujem veľa peňazí a slávu nasilu ,tomu sa má nehať voľný pád ako sa vraví inak výdeš na trh s pičovinou ako to spravili všetci najnovší interpreti na slovensku ,a keby mám na domáce štúdio už máš moje demo, všetko chce čas
7.ja mám závidieť rytmusovy? HAHAAA a čomu mám prosím ťa závidieť? POVEDZ MI ČO ???
akože neviem čo si chcel ukazať tym videom ale toto čom som poslal ja je podla mna lepsie
proti hudbe nemám nič, ani proti skupinám, ani proti raperom... kým nezačnú dávať texty v zmysle vsetci rapuju o tom ako rapuju.. a pritom nikto vlatne nevie o com vlatne rapuju...
neznasam vsak hiphoperov typu: siroke gate, joint v papuli, na nete velky grazel, na ulici ticha miska... kym neni v partii desatich a pod...
cize pozerov.. a preto neznasam hiphop ako taky, rap mi nevadi, skor tito tipkovia
tolko k nadpisu
alien2112- suhlas... uz len preto, ze je tam, kde je, kde sa ini v zivote nedostanu
nisan350z- nemusis rytmusa obhajovat... po prve- revolucion ti aj tak neda za pravdu a za druhe- rytmus to nepotrebuje, je mu to jedno
revolucion: ser na to, nema to vyznam, aj tak budu seci ocuvat komerciu, stary dobry underground je uz pre vačšinu davnou minulostou...
(pičujte, P.S.: pokusam sa vyvolat flejm či ako to volate)
:
kde na tieto hlášky chodíte..
hiphop nezastavite len ho musite rešpektovať
ja nemožem..uf..
daj sa vyšetriť dievča..
neviem kto je vačši obmedzenec..
či ty ked maš 17 a taketo hlašky puštaš do sveta alebo tí čo hustia na daky hudobny štyl..
hehe čisty trapas dievča..
Hlavne 3 dovody:
1. Robi jebnutu cast adolescentov este jebnutejsimi
2. Spevaci zo seba robia machrov sveta
3. Neprinasaju nic originalne, su schopni maximalne tak kopirovat dobru hudbu a vydavat ju za svoju - prave teraz som objavil toto.
VS
Kto tam nenajde podobnost, je bud idiot alebo je hluchy.
A pre hiphoperov (cize menej chapavych), Dimmu Borgir bol vydany urcite skor ako henten nemecky chumaj.
(Je to stary album, takze si nedovolim nazvat tu skupinu Dino Burger )
Inak to co tu splietaš o pop-hiphope??
A zatože jeden dačo skopíruje nemusia hneď šeci..a kopirovať sa kopiruje aj v iných štýloch..né len v hope..keď už..tak by som to neréšil..
Inak akože ja nemecký hop moc nemusím..ale to najmä skrz tú poondiatú nemčinu..i keď od bushida..taký..endgegner je iná pecka!!
vieš..ja zase nechapem prečo vas,čiže aj teba bavi stale riešit veci čo sa itak nevyriešia..
mne sa ta hudba pači..dokonca aj texty sa mi pačia..tak asi som aj ja primitiv no nie..?
čiže aby si bol spokojny a mal vysoke ego tak ber to takto..ty inteligent počuvaš svoju užasnu hudbu a my primitívy a debily,proste tí s tym nizkym iq počuvame polohudbu menom hip hap.. a prečo? odpoved znie..a prečo nie?
aspon že ten "odpad" sa nepredava vo vypredajoch za akciove ceny ako podaktorí slovenskí umelci..
myslim že sa tomu nadava sample..
tak ho prestante pocuvat ty co pi*ujete do rytmusa ze je spinavy cigan a tak nemam rad takych nazi-hoperkov je*nutych
MNE SA HIP-HOP PÁČI