Pretože máme malé sebavedomie. I ja mám malé sebavedomie ale snažím sa na tom pracovať pretože viem že to tak nemôže ostať. Každý si je strojcom svojho šťastie.
v podstate mas pravdu....najhorsia je ale asi hranica medzi sebavedomim a namyslenostou a ostatnymi vecami.....neverim totiz ze niekto ma dopredu urceny osud....
pocitom menejcennosti mozu trpiet ludia preto, lebo sa necitia byt vyuzity, kazdy ich len odhana a nedava im prlezitost a tak potom vznika pocit menejcennosti.
a preco beznadeje? (vravi sa, ze nadej zomiera posledna) ale v realite umrie este skor ako by mala zaniknut. mozno som napisal hovadinu mozno nie
malé sebavedomie, pocit menejcennosti môže vyplývať aj z nespokojnosti zo samých seba, k tomu sa pridružuje aj beznádej. Dôležité je uvedomiť si svoju výnimočnosť, jedinečnosť, prijať seba takých aký sme.
pocity menejcennosti mozu mat aj ludia s vysokym sebavedomim...A preco?lebo si myslia,ze vsetci co dobre vyzeraju navonok su taki aj obycajne,ale nie suuu.nikto neni dokonalyyy
@10 nesúhlasím, podla mna sa to dá zmenit, ked človek naozaj chce, zmena pohladu na svet a na život nie je nič nemožné, ale treba pre to aj niečo urobit. Optimizmus sa nedá umelo vyrobit, ale postupnou zmenou zmýšlania sa dá získat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
pocitom menejcennosti mozu trpiet ludia preto, lebo sa necitia byt vyuzity, kazdy ich len odhana a nedava im prlezitost a tak potom vznika pocit menejcennosti.
a preco beznadeje? (vravi sa, ze nadej zomiera posledna) ale v realite umrie este skor ako by mala zaniknut. mozno som napisal hovadinu mozno nie
cim menej sa nedostatkami zaoberas,tym lepsie