@inconnue zjavne sme sa zle pochopili. To spolu nesúvisí, ale ak máš wifi proste megavideo neodrbeš...bolo to myslené, že ak človek ako tak niečo vie a nemá wifi, môže megavideo lahko odrbať, nechcela som tým povedať, že ludia čo majú wifi su neinteligentní...roll
čakáme na toho pred nami.že sa otočí a uzrieme jeho tvár. on sa aj niekedy skutočne natočí ale v tom momente na nás niekto zo zadu skríkne a nieje tam nikto. a v predu ? bol tam vôbec niekto?
@mayo - ja nechcem nikoho "ojebávať" .... mňa by len zaujímalo, kto určil, že budeš pozerať 72 minut a potom si musíš dať pauzu... čo robili prieskum, že potom možeš mat nejake poruchy??
@delica dalsi fail zacinam mat pocit ze vobec nevies co je wifi... megavideo sa da odrbat len pokial mas dynamicku verejnu ip adresu (su aj ine sposoby ale nemam ich overene), co vobec nezalezi od toho ci mas wifi alebo kabel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@gwendolyn - vidiš, to ma mohlo napadnut...
a k téme...ZREJME (netuším vo co gou) kvôli tým účtom ,za kt. sa platí, aby si to mohla sledovať stále, ale dá sa to ojebabrať
prečo tá slza? pre koho?