pustim naplne Kontrafakt moze sa po*ebat!!!!!!!!!!!
mam p1ci ci obyvas dzedzinu ci mesto
mam p1ci stretnes ma tam jazdit 200
...
mam p-p-p-p1ci gdo tu fajci ciciny
...
mam p1ci jake zazivas stavy
mam p1ci ci sa ci dari
nemusime sa bavit nemusime sa zdravit
kec si neni moj stary
mam p1ci Dani vas srdecne zdravi
...
mam p-p-p-p1ci co je prave IN...yeah
mam u p1ci tvoj nazor
...
co povim urobim tak to bude
...
mam p1ci deti deti deti
je vas vela ako smeti smeti smeti
...
patrim medzi tych co maju secko v p1ci ty
...
asi takto to vnimam aj ked myslim ze antihiphoperi o tom vedia gulove a ani nebudu chapat co som tymi urivkami presne chcel povedat a to svedci len o jednom..a to ze hip hopu ani nepochopili a nechapem ako ho mozu potom odsudzovat...
btw.nemam vyhradeny styl na hiphop pre tych najpicujucejsich...maaaaaaaaaam PicIIIIIIII cely sveeeeet!
@djdaniels , yop pod ma zotier cez net ty hopík , teraz sa ukáž aka si nula , vidis sa v slovach nejakeho rapera a dojebalo ti to hlavu na tolko ze ich musis niekde prezentovat
slavny rapery su mudry a vychcani :p zarabaju si spevom ale nevedia spievat , omielaju tazke slova a ich fanusikovia su z toho uplne v pici , ziju uplne stylom tych slov toho rapera a ten raper len bere prachy a ujebava sa na na tych fanusikoch jak ich to dojebáva , ten zarapuje ze ma v pici to a to , a ten jeho fanusik uz skace podla neho
Lebo sa zakladaju taketo drbnute diskusie ako napr. tato...nikoho netrapi co je podla teba lepsie, a napisal by som Ti 20 dovodov, preco sa mylis... Nechajte tuto temu tak a bude pokoj...
@hangtime11 si moj človek ! ale teraz riskuješ ako ja , že sa do teba pustí nejaký ťažky hoper čo tu na teba vitiahne trebars rytmusove slova a začne ta cez net dávať do igelitky , potom ti napiše : hej jou , ček dis bejby , aj em rep stár , gagnsta mutha fukka a nakoniec ti aj tak napiše že ta ma v piči
ludia sa vzdy hadaju ale hlavne preto ze hned v nadpise napises aj tak je najlepsi hip-hop.. nikto ti to nevyhovori ale nie je to môj nazor.. nie je to nazor kazdeho len preto..
nechapem to..kazdy ma svoj nazor, no nemusi ho presadzovat za kazdu cenu..ja mam napr. ovela radsej rock jak hip/hop, ale nenadavam kazdemu hip/hoperovi ktoreho stretnem!!!1
aj ty si ocividne inteligentny uz v napise zacinas hadku... "aj tak je hip hop najlepsi"
pre TOTO vznikaju hadku.kazdy sa dohaduje ze to co pocuva on,je najlepsie.a co tak povedat "to je pre mna najlepsie"?? niektori to nechapu. (napriklad autor ankety,ako vidim.)
Ach, zasa o tomto ?? Chcel by som vymysliet program do kazdeho OS, ktory by cenzuroval slova ako hiphop a podobne. Este by rozpoznal hopika, a nedovolil by mu pristup na net. Bol by svaty pokoj od tejto havede
nechápem zmysel takýchto diskusií... však každému sa páči niečo iné a keď sa mu to páči nemá cenu niekoho presviedčať o niečom inom.. Je síce kruté niekedy vidieť také prípady keď hiphop postupne zatmieva mozog, ale pokial je niekto normálny tak predsa neni problém
@hrt11 hrt11 je moj najlepsi kamarat mi sme uz za hip-hop spravili vela!!!!!!!ca co ste vy spravili pre slovensky hip-hop?len ste sedeli na vasom zadku zatial co sme mi makali!!!!!!!!
@johncena presne tak.a dalsia otazka,co spravime pre slovensky hip-hop?mame este vela naplanovane spravit pre slovensky hip-hop.je to nespocetne mnozstvo veci.niekedy s @johncenom sa cudujeme ze co vsetko vieme spravit,sme oddany hip-hopu a sa stane hocico nech je aj svetova vojna aj tak budeme robit pre hip-hop najviac co vieme a este viac.i love u hip-hop.
75 hip hop ti nikto nebere......ale tak ako vy ,,robite´´ vela pre hip hop aj rockeri robia vela pre rock..je perdsa o nieco tazsie naucit sa hrat na bicie,gitaru a vsetko mozne ako sadnut za PC povedat jou do pice jebem vas....aj ked ja proti hip hiperom nic nemam...je mi jedno kto co pocuva,pokial je normalny.ale toto sa mi uz nezda OK.
@hangtime11 mam v pici vsetkyh rockerov ste len obycyjny alokoholici matemaste vlasy smrdite je vas citit na 1000km maj daju vam skinheati dobre vas dokopu do tej vasej sprostej kapustovej hlavi!!!!!!!!pozor!!na straz!!!!!!!!
@lilluska228 johncena spravil vela pre hip-hop.ty si co spravila?dala si si do miesta kam sa dava vlastna fotka,fotku kona a este s velkou hlavou
@flamerage si zakomplexovany,priznaj si to.ked to bude potrebne pre slovensky hip-hop tak si aj johncenu zoberiem.som pripraveny spravit vsetko pre hip-hop.
@spirit111 na bicie a na gitaru sa nauci aj maly chlapec ale rapovat sa nenaucis to musis mat vrodene
@hrt11 Ako si dospel k tomu zaveru ? Neviem ci je komplex to, ze si z vas robim srandu, alebo to, ze tu prehlasujete ze hh je najlepsi, a vy ste ti, vdaka ktorym nabera na kvalite
@hrt11 na bicie a gitaru aj maly chlapec? uvedomujes si aku koordinaciu musis mat,hudobny sluch,vediet akordy,noty,taby,zohrat XY ludi dokopy lebo to je kapela...vediet co kedy kde zahrat....sama hrat na bicie a ucim sa na basu a sranda to nie je.....a viem ake je tazke rapovat.kamarat sadne za PC, porobi hudbu, zanadava a pesnicka je na svete.
@flamerage ano aj kvoli nam nabera na kvalite.ty si z ans robis srandu?pre mna si sranda ty.
@spirit111 no a ide o to ci spravi dobre tu hudbu.musi tam spravne dat basy,zvuky atd.a zladit toto vsetko je velmi tazke.zato ked hram na gitare tak staci sa naucit par akordov a moze sa hrat.
@hrt11 a v rocku niesu basy?nemusis vvediet kedy kde co dat?tu to musis robit ty sam.vediet kedy prehodit akord,zahrat cinel vsetko.na pocitaci kto ma hudobny sluch aspon ako tak si to nastavi.bola by som zvedava keby som ti dala do ruk palicky alebo basu ci by si zahral nieco.vazne.uz len pre tu srandu.
srry, ale podľa mňa je jedný účel tejto diskusie zvyšovanie tajného čísla autora, bolo to tu už xkrát a ako vždy ani teraz nikto svojími plnoduchými príáspevkami nič nevyriešil
@johncena a rock nikto nerespektuje???? pozries sa niekedy dalej ako od nosa? plno kapel vo svete podporuje dobre veci,ako U2 pri zaplavach new orleans.a nikto ich nerespektoval preto vyzbierali miliny na pomoc?a trocha si pletiete rock a pozerskym emo.kupil si si inko alebo kamarata kde sa pisalo nieco o rezani a teraz o tom kecas dookola? ubohe
@hrt11 to iste.....vazne by som chcela vidiet ako sa snazis chytit nejaky barovy akord... plakal by si....co je na tom tazsie?????nastavit casovanie?iste.....mal by si trosku ubrat....nikdy som neodsudzovala hiphoperov,ale to ze je to tazsie ako rock,metal, scream alebo nwm ktory styl neuznam ani keby nwm co bolo...
@hrt11 myslis na tych diskotechach kde sa kazdy spatle a je mu fuk co hraju?jaj tak to hej....a vies preco sa nehra na diskotekach?lebo aj ked sa u nas v meste ghral na 3 poschodi diskoteky rock,bola tam kapela a dole bol hh prisli hip hoperi hore a zacali sa bit...preto su pre nas koncerty ako mali green day so 150 000 ludmi a pre vas nejaka stokarska diskoteka....nechajte si to!
vy degesi ste obycajne nuly ste menej nez vzduch u2 je menej nez nula u2 moze ist do pice a ty tiez snimi rockeri nie su slavny su to len ubohaci raperi su krali!!!!!!!!!!!taky snoop dog dr.dre x-zibit eminem nelly 50 cent 2pac nebohy ty toho dokazaly vela su vymakany frajeri a co taky suchy smradlavi rockeri?mozu ma vyfajcit
@spirit111 urcite by si nevedela spravit ziadnu rapovu skladbu,nevedela by si ju nakomponovat,ani kebyze sa to ucis 10 rokov.vsak si to skus,to si mislis ze to je lahsie jak gitara a bicie.je to tazsie jak kebysi viedla cely orchester.
@spirit111 tak urcite keby hrali na hociakej diskoteke rock tak by utiekol kazdy,jak by na to tancovali?vsak sa nato neda tancovat.na rock sa da len skakat a komu sa chce skakat?kazdy cche tancovat nie skakat a pohybovat hlavou hore dole.dobre ze si dusu nevytrasu.
@hrt11 kks teraz pozeram ze ty si cigan.....jezis ja sa tu hadam s obycajnym ciganom??? jezis tak koncim.ja chcem nejakeho romalesa z geta presvedcit ze hip hop je lahsi ako rock...kriste....ked sa budes chciet umyt v teplej vode napis my ju mame ty inteligent. cawte
prečíaj si čo si napísal..presne preto,že sa diskusia zakladá pre všetkých a ty si tam hneď dal že hip hop je aj tak lepší či ako to tam je .. každý má rád niečo iné a väčšinou si každý aj za svojím stojí
@hangtime odkaz tvojej mame ze bola dobra v posteli a ked zhltla cele moje geco to sa jej velmi pacilo @radulik7 ty lesba jedna ja tuto anketu som ja nezalozil!!!!!!!!
@spirit111 vidim ze ty by si sa nenaucila nikdy hrat na nicom.si primitivny clovek a primitivny clovek sa asi nenauci nic.a este k tomu blondina.blondina ktora ma doma teplu vodu.uzasne mozes si nechat tu teplu vodu.aby si ju nahodou nevypustila celu a potom ti uz len ostane studena.co neznasam este viac ako rock su rasisti.si menej nez odpad
@hrt11 niesom rasistka.nemam absolutne nic proti ludom kym su slusni.a aj ja mam kamaratov romov a nikdy som an nich nic nepovedala.lenze ty.....nemam slov.blondina...tss vacsiu urazku nemas?aj tak jedine o com snivas je nejaka ceckata blondina s IQ maximalne 20 aby ta mala rada...je blbe vnucovat niekomu iny nazor...aj ty aj ten tvoj trtkaci kamos ste trapni.pa
@johncena poprve toto je diskusia nie anketa=D po druhe ja nie som lezba... po tretie nenadavaj a neurazaj ludi lem pre to ze maj iny nazor ako ty..a po stvrte ja viem ze si to nezalozil ty ale znelo tak..lebo ty si mal diskusie a ankety v podobnom duchu....
no ale uz prestante jedna vec je rock a druha rasizmus.
@transplantovana do metra mozu prist pankaci.tam ja nechodim do takych bordelov pre narkomanov.
@spirit111 tak chcel by som blondinu ale urcite nie teba.ja neurazam to ze akej si narodnosti.nevies co napisat na to ze je zly rock tak zacnes pisat o rasizme.
toto uz pisem druhy krat za dnesok: dalsia inteligentna diskusia. take si nepocul ze tolerancia? jak mozes povedat ze hip-hop je aj tak najlepsie ked mozno viac ako polovica pocuva uplne nieco ine ako napr. Rock?? vysvetlite nechápem (ROFL) TS vdaka
Každý človek je JEDINEČNÝ. Každej osobe sa páči niečo INÉ. Pre každého človeka je niečo NAJLEPŠIE niečo iné. A nie je to len o hudbe ale aj napríklad vo farbách, v jedle.
čiže NIKTO nemôže tvrdiť že ,čo ja viem, je či už hip-hop alebo punk alebo metal NAJLEPŠÍ.
Takisto že žltá farba,je najkrajšie. Síce sa možno dosť z ľudí s Tebou zhodne/nezhodne ale KAŽDÝ ma iný vkus a preto nič na svete nemôže byť 100% najlepšie lebo by sa niekdy na tom tých cca 6 mld. ľudí nezhodlo.
Ľudia sú niekedy dobre hlúpi. Neviem na čo, by som riešila in= štýly, ako to, čo poúčvam ja, keď mi to je nanič. Niekto má potrebu sa vyvyšovať, nútiť svoje názory druhým o ich hudbe a podobne. Takí ľudia, ktorí to robia, s takými sa nebavím. Respektíve ignorujem ich. Keď nerešpektujú oni mňa, tak na čo sa tým zapodievať. Podľa mňa má každý štýl niečo do seba ale je už rozdielne, komu sa čo páči.
Mne osobne sa páči, keď má hudba niečo do seba. Respektíve, nesmie tam chýbať skvelý spevák, ktorý si sem tam zascreamuje a pokričí, bicie sú tak isto na prvom miesta a podobne. Ale okrem toho počúvam aj elektronickú hudbu. Ach. Ako keby nebolo jedno, kto čo počúva. To je téma nad švetky témy, ako si všímam. Skôr by som sa hádala o škole ale o hudbe nie.
Nemám rád keď niekto neakceptuje názor druhých... A preto vznikajú hádky. A ak niekto príde s tým, že niečo je lepšie a zabudne pred to povedať že podľa neho, tak to môže veľmi ľahko začať... Každý môže mať vlastný názor, ale nikto nemôže svoj názor tlačiť iným.
preto lebo, napr. si napisal "aj tak najlepsi je hip hop"
podla man hip hop je total somarina, ani hudba poriadna to nie je.
pre mna je zas najlepsi metal, rock, punk a take ich odrody. ale nikomu predsa nebudem nadavat za to ze pocuva nieco ine co ja. ibaze mam ovela blizsie k ludom s rovnakymi zaujmami, takisto aj ked pocuvaju rovnaku hudbu. potom je aj spolocna rec
hip hoperi mi nadavaju na punk, rock, metal. pritom ani nevedia co to vlastne presne je. ani nevedia ze niektore pesnicky ktore urcite poznaju je napr. metal.
OMG ! AKO NIEKTO MOZE TVRDIT ZE NEJAKY STYL JE LEPSI , TO AKO KEBY STE POROVNAVALI , ZE MODRA FARBA JE LEPSIA NEZ CERVENA. A ZE MANDARINKY SU LEPSIE AKO POMARANCE ...... OMG SA UVEDOMTE ! KOLKO LUDI TOLKO CHUTI !
Som skor na Rock ale hip hop tolerujem...doftedy kým nezačne típek skákať, mávať debilne rukami, wešať na seba 100kg reťaze, jazdiť na tankoch a ,,tancovať" ako keby súložil...počúvaj hudbu...neopakuj debilov čo sú v klipoch!
nevidim dovod presadzovat metal ..kto si mysli,ze to je len vrieskanie a buchot nech ide pocuvat do kostola pana farara ..takuto muzicku mam proste rad a nemusim to dokazovat ani ziadnym ciernym oblecenim,pripadne obojkami
asi preto sa nikto v tomto nezhodne pretoze hip-hop a rock su uplne rozlisne styly ktore sa navzajom ale aj tak hodia.. ano.. aj ja som bola zavislaa na hip-hop nezniesla som ked brat pocuval metaal a rock... no po case sa mi hrozne zapacil rock.. je to v pohodicke hudba a vzdy ked mam blaznivu naladu tak si ho rada pustim.. no neprestala som pocuvat ani hip-hop.. no nie taky ako pred tym.. teraz pcuvam emo hip-hop.. ale aj tak ma napriklad hip-hoperi niektori neznasajuu, lebo pocuvam predsa rock a pre nich sa to nehodi spolu... a zas rockeri ze hip-hop.. no ked is vypocujes niektore kapely ktore dali dokopy rock a hip-hop tak zistis, ze ani jeden z tychto stylov nieje hrozny..
Damy a Pani ked budete stari aj tak si pustite radio Devin a pozrete reklamy z hypermarketu v novinach takze si myslim ze co je lepsie je len vec vkusu tiez nevicitate ked si vas foter pusti country a maty spravy v radiu.
Stale si hladat dvovod preco sa z ludmi hadat je pekne ale raz vam dojdu ludia
Nieje podstatne ktory je lepsi urcite je kazdy preniekoho ineho v niecom inom lepsi.
To ze vznika hadka je staroznami civilizacny problem -hadat sa co je lepsie.keby nebolo kazdym dokazovanie a nutenie neboli by ani konflikty ani vojny-nebol by strach.nAJVACSIE UMENIE JE POCHOPIT ZE KAZDY MA PRAVO NA SVOJE RADOVATKY A KAZDY KTO SI TO NEVIE PRE SEBA NECHAT, PRIPADA MI AKO TVOR KTORY SVOJOU PRIMITIVNOSTOU KAZI CIVILIZACIU
NEUSTALE SU PORUSOVANE ZAKLADNE PRAVIDLA SLOBODY.VZDY NAS SPOLOCNOST UCI CO JE DOBRE A VZDY JE TO INAC.MLADY TAK ISTO CHCU PRESADZOVAT SVOJ SVET AKO NAJLEPSI.
DAJTE POKOJ.KAZDY MA PRAVO NA SLOBODU MYSLIENOK A PREDSTAV.NEVNUCUJTE SVOJE NAZORY.AZ VTEDY SA BUDE MAT KAZDY DOBRE A BUDEM NAM AKO V RAJI.VED NECHCEME BYT VSETCI STEJNY V UNIFORME CI CHCEME?
Nooo, ak si niekedy hral WoW(world of warcraft) tak by vieš čo sú to skutočné hádky hiphop vs. metal hiphoperi vs metlaci vs hip hoperi Gamemasteri vs metlaci gamemasteri. Aj tak to vždy končí mutemi a banánmi.
možno sa to tu už písalo, neviem, nechce sa mi to všetko čítať...ale, to je logika toto, napíše že už sa nehádajte ale just tam dá tú zátvorku že hip hop je lepší..načo to bolo dobré?!
fuuj hip-hop akoo neodsudzujem aleee ako moze niekto povedat ze hip-hop je naj:???????? to sa nedaa jednooducho....ja milujem rock a hip--hop no k tomu sa nevyjadrujem....to sa neda poveqdat
ale to je moj nazor len ho davam na znamost a nikomu ho nevnucujem
ale najviac ma dostalo si tu citat ze chytis gitaru vies 3 akordy a uz si mozes veselo hrat ano jasne tak akoto ze uz niesi niekde na prednych strankach novin ako najgenialnejsie hudobne decko sucastnosti? xD
skus si raz zajst na skusku nejakej kapely a pozoruj staci jedna chybycka v nacasovani, nastupe pasaze alebo v bubenikovom prechode a uz su vsetci mimo rytmus(nie ten rapper ...
hudba tvorena pocitacom sa nikdy, NIKDY!!! nevyrovna hudbe tvorenej hudobnikom na nastroji...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
221 komentov
mam p1ci aj teba ty zumpoj*b
..
mam p1ci secky pravidla a zasady
..
mam p1ci co si o mne mysli suseda
pustim naplne Kontrafakt moze sa po*ebat!!!!!!!!!!!
mam p1ci ci obyvas dzedzinu ci mesto
mam p1ci stretnes ma tam jazdit 200
...
mam p-p-p-p1ci gdo tu fajci ciciny
...
mam p1ci jake zazivas stavy
mam p1ci ci sa ci dari
nemusime sa bavit nemusime sa zdravit
kec si neni moj stary
mam p1ci Dani vas srdecne zdravi
...
mam p-p-p-p1ci co je prave IN...yeah
mam u p1ci tvoj nazor
...
co povim urobim tak to bude
...
mam p1ci deti deti deti
je vas vela ako smeti smeti smeti
...
patrim medzi tych co maju secko v p1ci ty
...
asi takto to vnimam aj ked myslim ze antihiphoperi o tom vedia gulove a ani nebudu chapat co som tymi urivkami presne chcel povedat a to svedci len o jednom..a to ze hip hopu ani nepochopili a nechapem ako ho mozu potom odsudzovat...
btw.nemam vyhradeny styl na hiphop pre tych najpicujucejsich...maaaaaaaaaam PicIIIIIIII cely sveeeeet!
tu inteligenciu hip hopovu xD
dementny ludia xD dementni ked uz xD
a to je vazne zazitok ked ta na koncerte posle taky rytmus do puuuuce, ponadava si na tvoju mamu, na fotrika... zas ta posle do puuuce...
a ty cely nahepeny ides domcu xD
tak to je vazne uroven xD xD xD
btw. nic proti hiphopu ako takemu... ale ten slovensky xD nech ide do puuuuuce xD (cest vynimkam xD)
pre TOTO vznikaju hadku.kazdy sa dohaduje ze to co pocuva on,je najlepsie.a co tak povedat "to je pre mna najlepsie"?? niektori to nechapu. (napriklad autor ankety,ako vidim.)
(aj tak je najlepsi hip-hop) - toto ma pobavilo
@johncena no pochváľ sa... čo si spravil pre SVK hiphop? bol si na koncerte rytmusa? =D
@flamerage si zakomplexovany,priznaj si to.ked to bude potrebne pre slovensky hip-hop tak si aj johncenu zoberiem.som pripraveny spravit vsetko pre hip-hop.
@spirit111 na bicie a na gitaru sa nauci aj maly chlapec ale rapovat sa nenaucis to musis mat vrodene
@spirit111 no a ide o to ci spravi dobre tu hudbu.musi tam spravne dat basy,zvuky atd.a zladit toto vsetko je velmi tazke.zato ked hram na gitare tak staci sa naucit par akordov a moze sa hrat.
@spirit111 urcite sa treba ucit viacej,ovela viacej zladit hip-hop ako zladit rockovu pesnicku
Jediné čo ma na nej pobavilo je negramotnosť dvoch vedúcich flamerov
@118 @johncena - ty nebudeš hovoriť čo za štýl som, a ohľadom mojej mamy, ty mi tu nebudeš nadávať do rodiny vyjebaný chudák žebrácky
@hrt11 si zivy chuj, prepac
@spirit111 vidim ze ty by si sa nenaucila nikdy hrat na nicom.si primitivny clovek a primitivny clovek sa asi nenauci nic.a este k tomu blondina.blondina ktora ma doma teplu vodu.uzasne mozes si nechat tu teplu vodu.aby si ju nahodou nevypustila celu a potom ti uz len ostane studena.co neznasam este viac ako rock su rasisti.si menej nez odpad
@spirit111 nič si z neho nerob, ty si pre neho menej ako odpad ale on pre nás je ešte menej ako slonie lajno ktoré je mimochodom ešte pod tebou
War only at the ring, worlds peace !!
fasa diskusia
prečítajte si "PRAVIDLÁ A PODMIENKY PÍSANIA KOMENTOV" kto nesúhlasí by mal vypadnúť...
@transplantovana do metra mozu prist pankaci.tam ja nechodim do takych bordelov pre narkomanov.
@spirit111 tak chcel by som blondinu ale urcite nie teba.ja neurazam to ze akej si narodnosti.nevies co napisat na to ze je zly rock tak zacnes pisat o rasizme.
neviem prečo sa hádajú kvôli takým veciam
a druha vec ked das hned do nazvu ze hip-hop je najlepsi preco sa divis ze vznikaju hadky? debile
Každý človek je JEDINEČNÝ. Každej osobe sa páči niečo INÉ. Pre každého človeka je niečo NAJLEPŠIE niečo iné. A nie je to len o hudbe ale aj napríklad vo farbách, v jedle.
čiže NIKTO nemôže tvrdiť že ,čo ja viem, je či už hip-hop alebo punk alebo metal NAJLEPŠÍ.
Takisto že žltá farba,je najkrajšie. Síce sa možno dosť z ľudí s Tebou zhodne/nezhodne ale KAŽDÝ ma iný vkus a preto nič na svete nemôže byť 100% najlepšie lebo by sa niekdy na tom tých cca 6 mld. ľudí nezhodlo.
chápeme sa?
"Lidské tělo obsahuje až 80 % vody. U někoho se však celé toto množství koncentruje v hlavě." (Trzaskalski)
"Mnozí lidé mají Achillovu patu v hlavě."(Milovan Ilič-Minimaks)
"Hlupák má jednu velkou výhodu před člověkem vzdělaným - je sám se sebou spokojen."(Napoleon Bonaparte)
/už som skončila /
Mne osobne sa páči, keď má hudba niečo do seba. Respektíve, nesmie tam chýbať skvelý spevák, ktorý si sem tam zascreamuje a pokričí, bicie sú tak isto na prvom miesta a podobne. Ale okrem toho počúvam aj elektronickú hudbu. Ach. Ako keby nebolo jedno, kto čo počúva. To je téma nad švetky témy, ako si všímam. Skôr by som sa hádala o škole ale o hudbe nie.
Ľudia potrebujú mať tézu a antitézu, nevedno prečo.
podla man hip hop je total somarina, ani hudba poriadna to nie je.
pre mna je zas najlepsi metal, rock, punk a take ich odrody. ale nikomu predsa nebudem nadavat za to ze pocuva nieco ine co ja. ibaze mam ovela blizsie k ludom s rovnakymi zaujmami, takisto aj ked pocuvaju rovnaku hudbu. potom je aj spolocna rec
hip hoperi mi nadavaju na punk, rock, metal. pritom ani nevedia co to vlastne presne je. ani nevedia ze niektore pesnicky ktore urcite poznaju je napr. metal.
btw. vidiet ksicht 14 decka co pusta hiphop po ulici je vazne k smiechu.
Stale si hladat dvovod preco sa z ludmi hadat je pekne ale raz vam dojdu ludia
A budete pocuvat ten hlas v 4stenach Vasej hlavy.
Takze hadajte sa dalej :F
To ze vznika hadka je staroznami civilizacny problem -hadat sa co je lepsie.keby nebolo kazdym dokazovanie a nutenie neboli by ani konflikty ani vojny-nebol by strach.nAJVACSIE UMENIE JE POCHOPIT ZE KAZDY MA PRAVO NA SVOJE RADOVATKY A KAZDY KTO SI TO NEVIE PRE SEBA NECHAT, PRIPADA MI AKO TVOR KTORY SVOJOU PRIMITIVNOSTOU KAZI CIVILIZACIU
DAJTE POKOJ.KAZDY MA PRAVO NA SLOBODU MYSLIENOK A PREDSTAV.NEVNUCUJTE SVOJE NAZORY.AZ VTEDY SA BUDE MAT KAZDY DOBRE A BUDEM NAM AKO V RAJI.VED NECHCEME BYT VSETCI STEJNY V UNIFORME CI CHCEME?
ale to je moj nazor len ho davam na znamost a nikomu ho nevnucujem
ale najviac ma dostalo si tu citat ze chytis gitaru vies 3 akordy a uz si mozes veselo hrat ano jasne tak akoto ze uz niesi niekde na prednych strankach novin ako najgenialnejsie hudobne decko sucastnosti? xD
skus si raz zajst na skusku nejakej kapely a pozoruj staci jedna chybycka v nacasovani, nastupe pasaze alebo v bubenikovom prechode a uz su vsetci mimo rytmus(nie ten rapper ...
hudba tvorena pocitacom sa nikdy, NIKDY!!! nevyrovna hudbe tvorenej hudobnikom na nastroji...