Teda neviem, či je to tak všade, ale väčšinou ženy platia o pár centov viac.. Včera som sa to pýtala wc pani na záchode v ČR, tam ženy platili 8 kč a chlapi 5 kč.. a nevedela.. Tak sa pýtam vás, lebo mi to nejde do hlavy, jediné čo mi napadlo je splachova
no neviem. Tam, kde som si toto všimol. Sa väčšinou ešte priplácalo za použitie veľkej potreby. Napríklad na hlavnej stanici v Bratislave to je tak riešené (alebo bolo.
pretože chlap sa len postaví k mušli a snaží sa trafiť svoje tekutiny do jej stredu , teda ničoho sa nechytá takže môžu byť wc špinavé ako hajzle zatiaľ čo vy si sadnete, takže misa musí byť čistá a za čistotu treba platiť ! pretože sa hajzelbaba pri tom nadre zatiaľ čo do mužských WC hodí len mentolku
@antifunebracka ak je žena dáma, tak si nesadne, ale použije zjazdársky, sadnúť si na dosku na verejných záchodcích je moooc nehygienické
@h8u no, aspoň vidíš, ako sa dá nabaliť na hajzloch zaplatíš za celú rolku papiera a použiješ len pár útržkov, alebo ak si chlap, tak ani to nie asi si kúpim verejné záchodky
ja som sa v zime raz rozprávala s tetušou tuto u nás v BB na verejných a ona povedala že ženy viacej toaleťáku minú, ako tu už bolo spomínané, ale takisto aj vody a mydla..
donedávna chlapy na stanici neplatili vôbec a včera kukám, že u aj tí rovnako jak baby 20 centy platia...ale stále lepšie ako na verejných, kde každý platí 30...
Bože moj, trochu logiky ženy (normálne) potrebujú viac toal. papiera - viac moeny, hopefully aj vacsiu hygienu na toaletach, kedze ony si musia sadat. A dalej neviem
A taký pekný koment som mala napísaný, a zmazalo mi ho. Naozaj začnem premýšľať, či tu neexistuje nejaká trápna cenzúra typu "žiadne srať a šťať v komentári"!!
alebo proste ženy sa nevycikajú na ulici tak idú na záchod a tam je teda istý príjem...ale muž ten len rozopne nohavice a vyciká sa hocikde, ten nepotrebuje záchod...
@h8u skoc do MC tam platia vsetci rovnako (v kazdom bratislavskom uz je turniket ) 50centov a neviem ci baby maju dnu toaletak alebo ne.. ked som videl ze pytaju peniaze siel som inam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
za kabínku platia chlapi viac ako za pisoár, lebo riť už si vytierajú.
@h8u no, aspoň vidíš, ako sa dá nabaliť na hajzloch zaplatíš za celú rolku papiera a použiješ len pár útržkov, alebo ak si chlap, tak ani to nie asi si kúpim verejné záchodky
...Sice neviem porovnat, damske nenavsetvujem