ani ja som ešte nepočula aby niekto stále hovoril "on" ja ho volám (pred ostatnými samozrejme) priateľ alebo partner príp. menom.. max. keď ma totálne vytočí je to "on" "henten" ale to len pri jednej kamarátke
@schizoofrenik ...S tym pocitom som tu diskusiu zakladal, ale nervozita z toho "on" bola silnejsia...
Tak chcem vediet, ci vsetky tresnu na stol len chabe "on", alebo si toho svojho niktosa povazuju aspon natolko, ze ho oznacia, ako "typek, chlap, chlapec, srac, kun, mlady, stary" aj v nadavke je viac emocii ako v suchom "on"
ja ho nevolám on... menom, rôznymi prezývkami, ktorých význam poznáme často len mi dvaja a tak... ale "on".... také neosobné, divné, bez chuti a zápachu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Aspon tolko namahy si dam, ze ju nazvem, "ta kurva"...
Aj to znie osobnejsie a empatickejsie, ako strohe "on/ona"
@strangelady ...Nepochopila si
podla mňa je viacej "WTF" táto diskusia
podla mna je hrozne ked volajú svoju babu :moja stará,čaja a pod
a popravde som este nikdy nepocul, ze by nejaka baba hovorila stale, ze ON, alebo s NIM..
Tak chcem vediet, ci vsetky tresnu na stol len chabe "on", alebo si toho svojho niktosa povazuju aspon natolko, ze ho oznacia, ako "typek, chlap, chlapec, srac, kun, mlady, stary" aj v nadavke je viac emocii ako v suchom "on"
ale pozvracal by som si keby zacala ze macko, lasonka a podobne picoviny
je to ako hovorit svojmu partnerovi v nezdrobnenine (napr vola sa Peter a ja by som ho nevolala Petko.. bolo by mi to divne, nevolat ho tak)
...Uz som sa zacal silno obavat o zensku cast slovenskej populacie, lebo to "on" svedci o mnohom ! ...
Jj viac sa mi to paci, su tam citit tie emocie v pripicku
...Clovek hned pozna, ze je tam citova vezba na osobu
stále lepšie volať hovoriť "ona" ako "mladá" ..
FIRST WORLD PROBLEMS