Kto vie preco? Preco su chlapi taki? Nevsimavi, nepozorni... Akosi sa mi podarilo (ani neviem ako) zalubit (ak sa to da tak nazvat) do jedneho chalana... Chodi do nasej skoly... Mnohi z vas si pomyslia... Aaaaaa, typicke... "Nejaka" baba sa buchla do "nej
Clovek co nexce vidiet nevidi... ak si snim kamaratka tak si mu urcite nablizku, tak sa snaz mu dokazat svoju lasku.. len sa priprav nato ze nemoze byt vzdy opetovana...
Hmm... Kamaratka? Neviem, ci by som to tak mohla nazvat... Nie je to priatelstvo doslova... Myslim, ze to nepojde... A tak strasne by som chcela... A dokazat svoju lasku? AKO? Ak vies, povedz... Ja to proste nedokazem... A mozno sa bojim prave toho, ze ta laska nebude opätovana... Mozno... Ani neviem... Tak dlho som ju hladala... Lasku... Preco sa mi tak schovava? Asi si ona musi najst mna...
To ako asi nevie nik.. na kazdeho asi plati daco ine.. lenze ked nema zajem tak to skratka nejde... niekedy ani pravda neuskodi ale nezabudni ze velke veci zacinaju malickostama tak len naznacuj a nevzdavaj sa...
no...myslim ze... tomu necham este vela vela casu... 5 mesiacov asi nestacilo hej, myslim ze mas pravdu... nuz... aj ked to nevyjde... zivot ide dalej...
Vies casto sa stava, ze aj chalan sa dlhy cas o nieco snazi, uputava jej pozornost a ona sa stale tvari chladna ako lad. Mozno len tie tvoje signaly si on nevyhodnocuje ako prejavy lasky, ale len ako prejavy kamaratstva. Skus si s nim vymenit par SMS-iek, mozno niekedy zacni s nim temu o chalanoch, alebo vy dievcata to robite tiez tak, ze sa s nejakou dobrou kamoskou dohodnes, ze sa s nim pozhovarate niekde pri obede, a ona zacne do neho vyrypovat ze kto sa mu paci, dovedie to na temu ake dievcata sa mu pacia a postupne sa z toho bude dat vycitit, ze ci mas u neho sancu. Ale optatrne, niekedy sa chalan dokaze na take priame otazky aj zlaknut.
no myslim, ze on tie moje "signaly" nechape vobec... nuz, myslim, ze ani s to tou kamoskou by nepomohlo... neviem... pochybujem... nevadi... uz sa neda nic robit... ja som to uz viac-menej vzdala.... bo uz dalej nevladzem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
baby su 100% pohodacky ...
ale to s tymi kamoskami je coool napad...
zahraj to s nejakou babou ...
PETO : to si poradil aj mne
dobbra rada do zivota...
Ser na chlapou vzdy ta zrania ale este pred tym ako oni zrania teba radsej sa na to vykasli
Budme vsetci statny a serme na chalanou nic dobre s nich po case nebude ....
A zevraj som optimistka =DD ja nemozem =DD
PAPA all Pepa511@azet.sk