no mas aj pravdu nepoznam vela takych chalanov ktorych zaujima to co maju baby v hlave...sorry ale uprimne pri babe v tvojom veku by to nezaujimalo ani mna(zase to skatulkovanie)...skor pri tych starsich lebo tie tam uz nieco maju a da sa aj s nimi dobre pokecat
S akymi ludmi sa to stretavate? jasne ze sa chalani zaujimaju o inteligentne holky. Myslim si ze to neni otazka veku ale povahy. Taky ktory sa zaujimaju len o vyzor nestoja zato
to nie je pravda...aj ked je pravda ze idealna baba je inteligentna a dobre vyzerajuca. Ale aj 15rocny ktory tiez nema zrovna iq hupacieho konika ma zaujem o mudru babu...ak sa s nou chce spoznat aj ako kamarat nie len fyzicky
zalezi na ktoru skupinu chces zaposobit lebo takych 15 - 16 rocnych fakt inteligencia netrapi....no cest vynimkam ale to je tak 1 zo 100 tych zaujimaju ine veci...
Ja by som to povedala takto - nie je to o tom že chalani sa o také baby nezaujímajú.
Problém je v tom, že drvivá väčšina vzťahov vzniká na diskotékach, medzi dievčatami typu "pomaľovaná ako indián a v hlave nič" a chalanmi ktorí myslia niečím iným než mozgom a bohate im stačí, keď sa môžu olizovať s úžasne vyzerajúcou sexicou. Takíto ľudia sa do vzťahov len hrnú, striedajú partnerov ako ponožky a potom keď sa stretne skupinka rôznych ľudí, tak to vyvoláva dojem - tú nie tak dobre vyzerajúcu babu, ktorá je ale fakt inteligentná, nikto nechce, kým tá skvelo vyzerajúca vystriedala už asi 5 chalanov za 3 týždne...
A zase tie "nediskotékové typy" nemajú až toľko príležitostí na zoznamovanie sa, do vzťahov sa bezhlavo nehrnú a nestriedajú partnerov pri každej možnej príležitosti a z dôvodov "bývalý ma už omrzel"
(Tento príspevok bol písaný nadneseným tónom, ale v miernejšom chápaní plne vyjadroval názor autora príspevku na danú tematiku )
42. Nezastávala som sa nikoho Medzi oboma pohlaviami sú aj tie "diskotékové" typy, aj tie "inteligentné" typy takže nemám prečo preferovať jedno alebo druhé pohlavie a zastávať sa ho...
Je to presne tak, ale vo vyhode su samozrejme tie, o ktore mozno nie je az taky zaujem, lebo su inteligentne, pretoze nerobia zo seba lahke, ale vedia, co je skutocne dolezite
Hmm a prečo sa baby nezaujímajú o inteligentných chalanov? no lebo majú fúzy, načančané pazuchy, sú to krypli a dokážu rozprávať hodiny o fyzikálnych zákonoch...jo a nosia košele ako kanadský drevorubači a strkajú si ich do nohavíc z číňakov. Niektorí dokonca smrdia a kto vie čo ešte.
Dievča, tu nejde o to či si inteligentná, ide o vonkajšok a tiež spoločenskosť. Netvrdím že tupé dievča je dobré dievča, ale ak sú dievčatá inteligentné, amli by dbať aj o svoj vzhľad a mali by mať aj nejaké spoločenské návyky nie?
49. suhlasim, ked je clovek inteligetny to neznamena, ze by sa o seba nemal starat Napr. mne ludia hovoria, ze som inteligetny ale napriek tomu si idem dat cez leto spravit dredy... asi aj preto, ze chcem vyniknut este viac zo spolocnosti
no nemozes povedat ze nieje chalan ktoryby nedbal u dievcata aj na jej rozumove dispozicie mne na tom zalezi dokonca je to jednym z mojich kriterii minimalne taky vseobecny rozhlad.
necital som vsetko len jedno ti poviem doteraz som stretol len par inteligentnych bab a to boli smotarky a jedna vynimka co som spoznal co bola v jednej babskej "tlupe" ale to je fakt ze vynimka lebo jak su baby pokope tak uz im to nemysli
a samozrejme vetsina chalanov chce nejaku tu inteligentnu babu a nie len sprosty privesok ale najdu sa aj taky
54. Nesúhlasím s tým, že ked sú baby pokope, nemyslí im to. Je to podľa mna dosť primitívne a nespravodlivé tvrdenie... čo si myslíš, že my baby riešime ked sme spolu celý čas vás, skvelých chalanov a úžasné butiky a čo ja viem, čo ešte? Hlúposť... strašne nemusím takéto škatuľkovanie... Mnohým babám zas príde blbé, ked chalani medzi sebou riešia vkuse tie ich počítačové hry - ale my aspon chápeme, že nie všetci sú takí a nehádžeme vás do jedného vreca ako "tých, čo im to nemyslí, ked sú pokope".
Mimochodom, poprosila by som o definíciu pojmu "inteligentná baba"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ale nie, nechcem ta urazit, heh, ale co si myslela pod pojmom inteligentna baba?
namalovane barbiny fakt nemusim - iba ak pozerat sa na ne
vidim ze to tu na fore funguje
nejde len o to zeby sa oni nezaujimali ale o to ze asi ani takych nehladas
...viac cez TS ...
Problém je v tom, že drvivá väčšina vzťahov vzniká na diskotékach, medzi dievčatami typu "pomaľovaná ako indián a v hlave nič" a chalanmi ktorí myslia niečím iným než mozgom a bohate im stačí, keď sa môžu olizovať s úžasne vyzerajúcou sexicou. Takíto ľudia sa do vzťahov len hrnú, striedajú partnerov ako ponožky a potom keď sa stretne skupinka rôznych ľudí, tak to vyvoláva dojem - tú nie tak dobre vyzerajúcu babu, ktorá je ale fakt inteligentná, nikto nechce, kým tá skvelo vyzerajúca vystriedala už asi 5 chalanov za 3 týždne...
A zase tie "nediskotékové typy" nemajú až toľko príležitostí na zoznamovanie sa, do vzťahov sa bezhlavo nehrnú a nestriedajú partnerov pri každej možnej príležitosti a z dôvodov "bývalý ma už omrzel"
(Tento príspevok bol písaný nadneseným tónom, ale v miernejšom chápaní plne vyjadroval názor autora príspevku na danú tematiku )
Je to presne tak, ale vo vyhode su samozrejme tie, o ktore mozno nie je az taky zaujem, lebo su inteligentne, pretoze nerobia zo seba lahke, ale vedia, co je skutocne dolezite
Dievča, tu nejde o to či si inteligentná, ide o vonkajšok a tiež spoločenskosť. Netvrdím že tupé dievča je dobré dievča, ale ak sú dievčatá inteligentné, amli by dbať aj o svoj vzhľad a mali by mať aj nejaké spoločenské návyky nie?
si myslim ze mladsim chalanom ide len o to aby sa s nou dalo bozkavat a aby bola sexi...
ale ti starsi maju uz aj ine priority....
a samozrejme vetsina chalanov chce nejaku tu inteligentnu babu a nie len sprosty privesok ale najdu sa aj taky
Mimochodom, poprosila by som o definíciu pojmu "inteligentná baba"...