Prečo keď založím nejaké fórum,kde by sa aj dalo pokecať, tak sa zapojí strašne málo ľudi, ale keď nejaká "brzda" založí fórum postavené na úplnej chujovine, že sa vôbec nehanbí to písať(mám na mysli tú babu čo sa minule rozplývala,že miluje svojho chalan
Pretoze k chujovine kazdy moze povedat chujovinu, za to ked spravis forum a niecom konkretnejsom tak vyradis cast ludi ktory k tomu nemaju co povedat alebo sa im nechce o tej teme prave hovorit...
Lebo si tu medzi pubertakmi co vedia akurat vo vacsine pripadov len picoviny pisat a na zmysluplnejsie komentare by si museli zalozit forum typu: "co mam napisat do tohoto fora " a ludia su ajtak ovce bez nazoru a preberaju nazory inych takze to mas jedno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tiez sa mi stalo, ze som omylom zalozila diskusiu, s neuplnym textom a reagovalo na nu viac ludi ako na diskusiu s myslienkou
ale nie hrabe mi dako
Hej, to musí predsa byť jasné každému kto tie tvoje hlboko úvahové témy o filozofii života videl