boha čo to toľko komentujete veď kašlite na nich ....je to každého osobná vec od kedy začína sexuálny život, sa vám vôbec čudujem, že si nad tým lámete hlavu...dievčatá potom pochopia jake boli jebnuté....take it easy
nedostal si rozumnú odpoveĎ na to lebo pri sexe nie je nič rozumné.. proste si myslia že sa ľúbia a "spať spolu" "PATRÍ" podľa nich K lásKe.. neviem čo sa zaoberáš tým
keď som bola v tom veku aj ja som strašne chcela ale tak je rozdiel len chcieť a potom aj mať ja som prvé skúsenosti mala krátko po 16ke a som rada že nie skôr
a na to si kde prišiel srdééénko???
nehádž všetky baby do jedného mechu... sú aj také aké spomínaš ale existujú normálne, inteligentné baby, ktoré sú na úrovni a neveril by si-sú dokonca pekné.....
proste nie všetky sú také aké spomínaš...som už "stará raketa" ale neponáhlam sa v takýchto veciach a neveril by si, nezrútil sa mi preto svet...
ja pozanm mnoho bab...niektore iba frajera ine iba sex niektore obidve ale zvecsa iba chalanov chcu...a inac si nepocul ze baby dospievaju skorej jak chalani a ze tato vekova hranica ide stale dole? a zas rozdiel ci iba chalana ci sex a ci obidvoje no ne?
Rozumnú odpoveď nikdy na to nedostaneš možno to robia preto aby zaujali,aby sa mali s čím machrovať, o čom rozprávať ..........ich vec
Od 14?poznám aj prípady od 13
no taq toto nepochopim ani ja ved preboha sme este deti v tomto veku a chapem ze mnohy chcu skusat nove veci ale ze by bol sex to spravne riesenie??? nemyslim si potom radsej nech skusia travu abo co ved ked si da jointa taq sa z toho popola potom nestanu male jointiky ale zo sexu sa male deturence stat mozu velmi lahko a nemyslim si ze v 14 je to v pohode......chapem ze existuju kodomy antikoncepcia a taq ale nic z toho nieje na 100% a ani telo v tomto veku este nieje na sex pripravene mozno si poviete ze mam velke prsia taq uz mozem sexovat ale to je hlupost nezaezi od velkosti prs a mozno na to mnohe ani niesu psychicky pripravene a potom bude mat z toho traumu a baby moze to bolet moze vas roztrhnut a chcete skoncit v nemoncnici a cakat na zasivanie a tym padom by sa o tom dozvedelo vela ludi taqze vazne davajte si bacha a inak P.S.: nevravim z vlastnej skusenosti
@deyna ja by som to netvrdil, poznám sa s jedným chlapom, čo robil policajného hovorcu a ten mi spomínal nejaké prípady, ale to sa neskončilo zašívaním, ale smrťou. A je rozdiel ísť sedieť za zneužitie maloletej osoby ako za vraždu.... to len tak na okraj. A začínať so sexom, to je individuálne u každej baby, ale netreba sa ponáhľať. Sex je úžasná vec, ale len vtedy, keď sa dá prežiť s osobou, ktorú človek miluje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nehádž všetky baby do jedného mechu... sú aj také aké spomínaš ale existujú normálne, inteligentné baby, ktoré sú na úrovni a neveril by si-sú dokonca pekné.....
proste nie všetky sú také aké spomínaš...som už "stará raketa" ale neponáhlam sa v takýchto veciach a neveril by si, nezrútil sa mi preto svet...
Od 14?poznám aj prípady od 13
@johnny89 nieKtoré dievčatá majú rozum aj v 14tich ale to naozaj záleží od spoločnosti aspoň podľa mňa